Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Ο ΤΟΥΤΑΓΑΜΩΝ διευθυντής της ΔΕΥΑΜ, προκαλεί για ακόμη μια φορά








Καταιγιστικός  ο διευθυντής της ΔΕΥΑΜ Σταματάτος, σε συνέντευξη κεκλισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού, που έδωσε στο επίσημο δημοσιογραφικό εξώγαμο της εκάστοτε δημοτικής αρχής (ΑΙΧΜΗ), με θέμα την ποσιμότητα του νερού από την πηγή Κεφαλοβρύσου.

Με απλά λόγια ο μέγας αυτός διευθυντής, διαβεβαιώνει τους Αιτωλικιώτες ότι, το νερό που πίνουν από την πηγή , σύμφωνα   με  έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου ΠΔΕ/ΔΔΥΚΜΠΕΑΙΤ/143245/2274, το νερό του Αιτωλικού πίνετε.

Κατόπιν τούτου και για να αναλάβει με κάθε επισημότητα την ευθύνη των λόγων του, έκανε σε κοινή θέα, Γιόγκα για τουλάχιστον τρεις ώρες, δίχως να βγάλει ούτε ένα κιχ !!!

...

Μετά ζήτησε ένα ποτήρι νερό, κατευθείαν από την πηγή και τότε άρχισε να εξιστορεί, πως ο Τουταγχαμών, στην αρχαία Αίγυπτο, αντιμετώπισε τον ξεσηκωμό που είχε γίνει από τους εργάτες των πυραμίδων, γιατί είχαν πληροφορηθεί ότι ο Νείλος πηγάζει από το Κεφαλόβρυσο, ναι ναι , το δικό μας Κεφαλόβρυσο.

Έτσι ακριβώς γίνετε και στις μέρες μας είπε ο Σπύρος, η ίδια παραπληροφόρηση, η οποία και στις δυο περιπτώσεις είναι άνευ αντικειμένου.

Οπότε, Τι να πούμε εμείς, όταν τα χαρτιά το λένε ξεκάθαρα; 

Έχουμε και τον Λύρο να μας λέει ότι, το θέμα του νερού στο Αιτωλικό, είναι καθαρά ψυχολογικό.
Ας κάνουμε τη πάπια λοιπόν, μπας και τη βγάλουμε και φέτος. 

Από την άλλη έχουμε το δίδυμο καραπάνος - τριανταφύλλου, που επίσης ορκίζονται ότι διέθεσαν πάνω από δυο εκατομμύρια, για να κάνουν πόσιμο το νερό της πηγής του κεφαλοβρύσου, τοποθετώντας φίλτρα ενεργού άνθρακα, κάποιων εκατοντάδων ευρώ.

Το συγκεκριμένο  έγγραφο (του Σταματάτου)  αναφέρει επίσης ότι, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, μιας και το νερό πέραν από τη χλωρίωση που δέχεται αδιαλείπτως, περνά από τα φίλτρα ενεργού άνθρακα και έτσι όλα τα κακά μικρόβια, βρίσκουν φρικτό θάνατο. 

Εκείνη την ώρα, ο καραπάνος έστελνε φαξ διαμαρτυρίας, διότι λέει, η στημένη συνέντευξη του Σταματάτου, έχει σκοπό να υποβαθμίσει το έργο του, μιας και υποβιβάζει το διυλιστήριο που έφτιαξε, σε απλό φιλτρατζίδικο.


Όμως, έτσι γίνεται πάντα, όταν έχουμε να κάνουμε με ένα νεκρό σώμα, μια αδρανή κοινωνία ... τότε μαζεύονται όλα τα όρνεα της ανηθικότητας  και διεκδικούν το μεγαλύτερο μερίδιο,  από τις νεκρές σάρκες αυτής της κοινωνίας. 

Και για να έχουμε το καλό ερώτημα, μιας και αναφέρατε έγγραφα και υγειονομικές νόρμες.

Τι ισχύει όταν η πηγή ύδρευσης είναι εντός αστικού ιστού; Σφραγίζετε την ίδια στιγμή, ακόμη και αν το νερό της είναι γάργαρο ή όχι; 

Υπάρχει αποχέτευση στο Κεφαλόβρυσο; Και βέβαια όχι, εεε τότε ωρέ κλεφτόπουλα που καταλήγουν τα λύματα του οικισμού; 

Έχει χαρακτηριστεί η πηγή του Κεφαλοβρύσου,  με έγγραφα της ίδιας της ΔΕΥΑΜ, ως ασταθής ; Τι μπορεί να σημαίνει αυτό ; Μήπως ότι, αυτή τη στιγμή η πηγή παρέχει καθαρό νερό, χωρίς όμως εγγύηση ότι αυτό θα συμβεί και την επόμενη ώρα; 

Οι αναλύσεις που επικαλείστε, δείχνουν μόνο τη κακοβουλία των κατοίκων του Αιτωλικού, (μάλλον) με απώτερο σκοπό τη μη πληρωμή των λογαριασμών;
Γιατί όμως δεν αναφέρατε κουβέντα κύριε διευθυντά της ΔΕΥΑΜ, ότι υπάρχει διαφυγή ενεργού άνθρακα, από τα φίλτρα στο δίκτυο και μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει πόσος από αυτόν τον άνθρακα έμεινε, εντός των φίλτρων; 

Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό το γεγονός στην υγεία των καταναλωτών; 
Τι κάνατε για να επανορθώσετε τη ζημιά; 
Ποια η ευθύνη της εταιρείας των κολλητών της οικογένειας καραπάνου, που ανάλαβε την κατασκευή; 

Και για το τέλος, τι θα κάνετε για να αποζημιώσετε,  τις επιπτώσεις στην υγεία των Αιτωλικιωτών, μετά την πόση του νερού σας ;

Και όλα αυτά για να έχουν παχυλούς μισθούς, οι διαπλεκόμενοι με τη ΔΕΥΑΜ και εκλογικό στρατό ο εκάστοτε δήμαρχος. 

Όσο για την φυλλάδα του Μεσολογγίου ... φτάνει πια, πόσο ακόμη θα ασχημονείτε εις βάρος της κοινωνίας, σας σιχάθηκε όλος ο ιερός δήμος και τα περίχωρα του Νείλου. 

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 









Δεν υπάρχουν σχόλια: