Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ιαματικό νερό Αιτωλικού από φίλτρα KARAPANOS και με ψυχολογία Λύρου









Για ακόμη μια φορά το πόσιμο νερό του Αιτωλικού, έκανε την εμφάνισή του στις βρύσες μας, για να μας υπενθυμίσει ότι , οι υποσχέσεις και οι θεατρινισμοί αυτών που μας εξουσιάζουν, σταματάνε τη νύχτα των αποτελεσμάτων των εκλογών. 
...

Με κίτρινο νερό υποδεχθήκαμε το νέο έτος και με αυτό θα πορευθούμε για πολύ ακόμη, μέχρι οι ιθύνοντες να συνειδητοποιήσουν ότι όλα αυτά δεν είναι παιχνίδια για να κερδίσουν εντυπώσεις ή ψήφους, αλλά έχουν να κάνουν με τη δημόσια Υγεία.

Ακόμη και στη περίπτωση που καμιά υπηρεσία (Υγειονομικό, Περιφέρεια, Περιβάλλον, Υπουργείο, Δικαιοσύνη) δεν καταλήξουν σε συμπέρασμα, για το που είναι το πρόβλημα και τι πρέπει να γίνει, τουλάχιστον, οι της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι παίζουν με ανθρώπινες ζωές.

     Σήμερα όμως και μετά από τόσες κοινωνικές ταραχές που προκάλεσε η πρώην δημοτική αρχή καραπάνου, υποτίθεται  ότι έχουμε εγκαταστήσει φίλτρα και υποδομές, που αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, ώστε να διασφαλίζεται η καλή λειτουργεία και ποιότητα στην πηγή του Κεφαλοβρύσου, όπου και υδρεύεται το Αιτωλικό.

Επειδή ξέρουμε και είναι κοινό μυστικό, ότι ο καραπάνος έτρωγε με 18 μασέλες, η νέα δημοτική αρχή τι έκανε για το μέγιστο αυτό πρόβλημα; 
Προχώρησε σε ελέγχους, όχι μόνο ποσοτικούς, αλλά και ποιοτικούς ; 
Ποια είναι τα συμπεράσματα αυτών των ελέγχων; 

Αλλά ας μη κοροϊδευόμαστε, η σημερινή δημοτική αρχή εγκλωβισμένη σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις ενάντια στους ανθρώπους που την αποτελούν, έχει αυτοαπομονωθεί μιας και η κλίκα που αποφασίζει, είναι άσχετη με όλα τα προβλήματα του δήμου και γίνετε όλο και ποιο επικίνδυνη, όσο ο σημερινός δήμαρχος πιστεύει στους δράκοντες που έρχονται να του πάρουν την εξουσία. 

Στο δημοτικό συμβούλιο που είχε συζητηθεί το θέμα της ύδρευσης του νερού, ο ίδιος ο δήμαρχος κατέληξε μεγαλοφώνως στο συμπέρασμα, ότι το θέμα του νερού του Αιτωλικού έχει λυθεί και είναι περισσότερο , πρόβλημα  ψυχολογικό των δημοτών και όχι της πραγματικότητας. 

 Καλούμε σήμερα τον Λύρο που μάλλον έχει και ντοκτορά ψυχολογίας, όπως και τον φαταούλα καραπάνο, να τους κεράσουμε ένα ποτήρι γάργαρο νερό, από τη βρύση μας. 
Ένα νερό που κόστισε μέσα σε μια 5ετία, εκατομμύρια και οι επιπτώσεις στην Υγεία μας, δεν έχουν καταγραφεί από κανέναν, διότι το πρόβλημα θεωρητικά δεν υφίσταστε. 

Ρωτάμε λοιπόν, εάν η κιτρινάδα αυτή οφείλετε στις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, γιατί τα ακριβοπληρωμένα φίλτρα δεν λειτούργησαν, μιας και όπως μας έλεγαν, έχουν τη δυνατότητα να σταματούν όχι μόνο τα κολοβακτηρίδια της πηγής, αλλά ακόμη και ιχνοστοιχεία που έδιναν, το καφέ χρώμα και προκαλούσαν την δυσοσμία. 

Εάν οφείλετε σε υπερχλωρίωση, ποιος έδωσε την εντολή, ποιος είναι υπεύθυνος, ποιος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του; 

Εάν υπήρξε κάποια βλάβη, που έγινε και γιατί δεν ανακοινώθηκε; 

Είναι μάλλον στα όρια της γελοιότητας,  να περιμένουμε απαντήσεις από την κλίκα που διοικεί τον δήμο ή από τον χαραμοφάη καραπάνο ή ακόμη και από την ΔΕΥΑΜ, που το μόνο που νοιάζεται είναι ο παχυλός μισθός των στελεχών της και η εξεύρεση άλλοθι για την εκάστοτε δημοτική αρχή και τον κάθε δημαρχούλη, ενάντια στους καταναλωτές ,  πελάτες και συμπολίτες τους.    


Η ΓΕΚΙΑ 





Δεν υπάρχουν σχόλια: