Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Η προφητεία των Ινδιάνων Χόπι και η επίσκεψη του Αλ. Αϊνστάιν (φωτό, βίντεο)






Οι Χόπι είναι μια φυλή ιθαγενών της Αμερικής που ζουν στις νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Χόπι πιστεύουν ότι ένας μεγάλος πνευματικός δάσκαλος, γνωστός ως "Γηραιός Αδελφός" ή "Αληθινός Λευκός Αδελφός", θα έρθει ως "Ανατέλλων Ήλιος" και θα ενώσει τα δυο κομμάτια του κόσμου που είχαν χωριστεί στο μακρινό παρελθόν.

...

Ο Γηραιός Αδελφός θα έρθει μετά τους δυο μεγάλους πολέμους για να εγκαινιάσει τη μελλοντική εποχή: τη Μέρα του Εξαγνισμού. 

Οι αρχαίες προφητείες τους για το μέλλον έχουν όλες επιβεβαιωθεί!

Η ανθρώπινη φυλή πέρασε από 3 φάσεις ζωής από τότε που εμφανίστηκε και από 4 κόσμους… στο τέλος της κάθε φάσης η ανθρώπινη ζωή έχει την ανάγκη μιας κάθαρσης… η τελευταία μεγάλη καθαρτήρια καταστροφή έγινε με κατακλυσμό. 

Όταν τα σημεία στους ουράνιους δρόμους θα το προαναγγείλουνε και όταν γίνει γεγονός η εφεύρεση των ληκύθων που θα περιέχουν στάχτη, μία από αυτές θα πέσει στην γη και θα κάνει τα πάντα, ακόμα και τους ωκεανούς, να βράζουν… σε μία πολύ μεγάλη έκταση γης δεν θα ξαναφυτρώσει ποτέ βλάστηση για πολλά χρόνια. 

Έχει προφητευθεί πως όταν έρθει ο πραγματικός μας Λευκός Αδελφός, θα είναι παντοδύναμος και θα έχει για χρώμα του το κόκκινο, θα αριθμεί εκατομμύρια και δεν θα ακολουθεί άλλη θρησκεία πέρα από την πίστη που θα πηγάζει από μέσα του. Θα φέρει μαζί του τις Ιερές Πέτρες… Κάθε εξουσία επάνω σε αυτόν τον κόσμο θα γονατίσει μπροστά του… και αυτός θα εξαπλωθεί σαν τον αγέρα γρήγορα, κυριεύοντας ολόκληρη την γη. 

Βρισκόμαστε ήδη σε Εποχή Κινδύνου. Οι προφητείες λένε ότι σύντομα θα συμβεί κάτι, όπως εκείνος ο θόρυβος όταν το αεροπλάνο ξεπεράσει αυτό που εσείς λέτε φράγμα ήχου. Ίσως να είναι σεισμός… ίσως κατακλυσμός… ή κάτι παρόμοιο. Ίσως πυρηνική έκρηξη… 

Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουμε, οι χριστιανοί λένε πως πηγαίνουμε στον παράδεισο αλλά δεν είναι έτσι γιατί εμείς οι Χόπι δεν πηγαίνουμε πουθενά… Παραμένουμε εδώ πέρα, εδώ που ζήσαμε και βρίσκονται τα σπίτια μας. Ίσως να υπάρχει ένας άλλος Θεός, εκείνος των χριστιανών και ο δικός μας, που μάχονται ο ένας τον άλλον και ένας από τους δύο κάποτε θα κυριαρχήσει… 

Θα σας προειδοποιήσουμε τώρα για την ύπαρξη ενός λαού πέρα από την θάλασσα, πέρα από το απέραντο νερό. Ξέρω γι’ ανθρώπους που αναγνωρίζονται από τα μαλλιά τους που τα’ χουν πλεγμένα ψηλά πάνω από τα κεφάλια τους. Όμως οι πιο δυνατοί είναι οι άνθρωποι με το Κόκκινο… αυτοί έχουν το μεγάλο όπλο, την θαυματοποιό Δύναμη. 

Έμαθα από τους μάγους που μου είπανε «κοίταξε αυτά τα δύο άστρα στον ουρανό»… δεν θα σου πω το όνομά τους γιατί δεν μου επιτρέπεται… λένε όμως πως όταν αυτά τα δύο άστρα αλλάξουν θέση, τότε η δύναμη του τυραννικού Λευκού, όπως τουλάχιστον την ξέρουμε, θα αρχίσει να εξαφανίζεται. Θα αρχίσει να σβήνει από εκείνη την στιγμή… και ήδη βρισκόμαστε σε αυτή την φάση…   
   
Η ετοιμασία για τον μέλλοντα πέμπτο κόσμο που θα ρθει, έχει ήδη ξεκινήσει. Άρχισε από ανώνυμους ανθρώπους των μεγάλων αλλά και των μικρών εθνών και από φυλετικές μειοψηφίες… μπορεί να το διαβάσει κανείς επάνω στην ίδια την γη, καθώς μορφές φυτών από προγενέστερες εποχές, έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται. Αυτό θα μπορούσε να αρχίσει μία νέα θεώρηση της ίδιας της βοτανολογίας αν βέβαια οι άνθρωποι είχαν την απαιτούμενη σοφία για να καθίσουνε και να διαβάσουνε την φύση. Οι ίδιοι αρχαίοι σπόροι βλασταίνουν ξανά και στις λιγοστές καρδιές… Όλα είναι ίδια όπως παλαιά, εξαρτάται από τον τρόπο που τα βλέπεις… αυτά είναι που προαναγγέλλουν τον ερχομό του περάσματος στον μέλλοντα πέμπτο κόσμο. 

Σκοτεινός κόσμος… υπερπληθυσμός στις υπόγειες σπηλιές… άνθρωποι που ανεβαίνουνε…  στον δεύτερο κόσμο… υπερπληθυσμός… ανέβασμα στον τρίτο…παθιασμένες για χορό γυναίκες παραμελούν τα παιδιά τους… ανέβασμα στον τέταρτο κόσμο… η ιερή κόρη δολοφονείται από μία ζηλιάρα ανταγωνίστρια… 

«Τώρα εμείς, οι άνθρωποι Κατσίνα, θα παραμείνουμε εδώ για να υπερασπισθούμε την πόλη καθώς εσείς θα δραπετεύετε μέσα στο σκοτάδι. Η δική μας ώρα για να αποικίσουμε τα μακρινά άστρα δεν έχει έρθει ακόμα, είναι όμως ώρα για να σας εγκαταλείψουμε. Θα πορευθούμε μοναχοί μας σε ένα μακρινό ψηλό βουνό που το όνομά του ποτέ δεν θα μάθετε και από εκεί θα προσμένουμε το ψυχικό κάλεσμά σας για βοήθεια. Κάθε φορά που θα έχετε την ανάγκη μας, απλώς δώστε μας ένα σημάδι». 

«Κάτι ακόμα: είμαστε άνθρωποι που το μεγαλύτερο τμήμα μας, αντίθετα από εσάς, είναι ψυχή. Έτσι λοιπόν, τις περισσότερες ίσως φορές, θα αδυνατείτε να μας δείτε. Θα πρέπει όμως πάντα να θυμάστε την ύπαρξή μας, φορώντας τις μάσκες και τα κοστούμια μας στις κατάλληλες για τελετουργίες εποχές. Όσοι το κάνουνε αυτό, θα είναι οι μόνοι που θα έχουνε το προνόμιο της σοφίας και της γνώσης όλων όσων σας διδάξαμε. Και μετά, άνθρωποι από εσάς θα δανεισθούν το όνομά μας και θα ονομασθούν φυλή Κατσίνα. Τώρα πάντως έχει πέσει σκοτάδι και η ώρα ήλθε… κάντε γρήγορα».

Γκραντ Κάνιον, 1931

Το «χλωμό πρόσωπο» με την περίτεχνη περικεφαλαία περιόδευε στην Αμερική. Όπως κάθε τουρίστας, σταμάτησε στο εντυπωσιακό Γκραντ Κάνιον και φωτογραφήθηκε με τους ιθαγενείς. Του έδωσαν να βάλει το στέμμα με τα φτερά και να κρατήσει μία πίπα για να ταιριάξει με το περιβάλλον.

Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι οι Ινδιάνοι της φυλής Χόπι οι οποίοι απεικονίζονται στη φωτογραφία, δεν φορούσαν τέτοια φτερωτά στέμματα. Η ενδυμασία του «χλωμού προσώπου» ανήκει στους Ινδιάνους των Μεγάλων Πεδιάδων.

Οι ιθαγενείς έδωσαν στον τουρίστα το όνομα «Μεγάλος Σχετικός». Ήταν ένα λογοπαίγνιο, γιατί ο τουρίστας δεν είναι άλλος απ’ τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο επιστήμονας που θεμελίωσε τη Θεωρία της Σχετικότητας.

Ο φιλειρηνιστής επιστήμονας με τον επαναστατικό λόγο       

Το 1931 ο Αϊνστάιν έμεινε δύο μήνες στην Καλιφόρνια, όπου τον «φλέρταρε» ο πρόεδρος του τοπικού Τεχνικού Πανεπιστημίου. Του προσέφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο μισθό και άπλετο χρόνο για να αποφασίσει αν ήθελε να δουλέψει μόνιμα στο πανεπιστήμιο.

Ο φυσικός ήταν ήδη πασίγνωστος, όχι μόνο για τα επιστημονικά του επιτεύγματα, αλλά και για τη κοινωνική του δράση. Αναστάτωσε τους συντηρητικούς χορηγούς του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας με τις αντιπολεμικές ομιλίες του. Στους φοιτητές έλεγε: «Πρέπει να νοιάζεστε για τη ανθρωπότητα και το μέλλον της, έτσι ώστε οι δημιουργίες μας να είναι ευλογία κι όχι κατάρα. Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό όσο ασχολείστε με τα διαγράμματα και τις εξισώσεις σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/istoria/658052_i-profiteia-ton-indianon-hopi-kai-i-episkepsi-toy-al-ainstain-foto-vinteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: