Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Νευράκια στο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποκαλύψεις για τον κουμπάρο της βολευτίνας τους.







Ήταν λογικό ότι μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν από το blog μας, για τις δραστηριότητες του πρώην επόπτη αλιείας, θα προκαλούνταν αντιδράσεις, από όλους αυτούς, που κυρίως ήταν συνυπεύθυνοι, για την δημιουργία του τυχοδιωκτικού μηχανισμού που έστησε ο δημητρίου.

Ένας τυχοδιωκτικός μηχανισμός, που είχε απλώσει τα πλοκάμια του στις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και σε κέντρα εξουσίας, όπως αυτό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Υπουργείου Γεωργίας.

Ο στόχος πάντα ήταν ένας, το χρήμα, και για να καταλήξει αυτό στις τσέπες του κυκλώματος , θα έπρεπε να υποστηρίζεται, από δημόσιους υπαλλήλους, που δεν τίμησαν ποτέ τον ρόλο τους και σε πολιτικά κέντρα, ώστε να υπάρχει  νομοθετική κάλυψη, στο ανίερο έργο τους.

Το χρώμα της σημαίας για τον πρώην επόπτη αλιείας, ήταν απλά μια λεπτομέρεια, άνευ σημασίας.
...
Έτσι πορεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια και πέρασε κοτσάνι, είτε αυτή ήταν η ΝΔ είτε το ΠΑΣΟΚ .
Η παντοδυναμία του πρώην επόπτη αλιείας, θεμελιώθηκε κυρίως επί ΠΑΣΟΚ, παρότι οι ινστρούχτορες, του τότε κόμματος, (κάποιοι από αυτούς ) προειδοποιούσαν για το ποιόν και την αλαζονεία του πρώην επόπτη αλιείας, η οποία ήταν σίγουρο για το που θα κατέληγε. 
Η μακαριότητα  της ΝΔ, στα χρόνια που κυβέρνησε, ενδυνάμωσε τις βλέψεις του, μιας και το συγκεκριμένο κόμμα, ουδέποτε είχε καλή επαφή με την πραγματικότητα και κυρίως με το τι ακριβώς συνέβαινε στη Λιμνοθάλασσα. 

 Ο επαναπατρισθέντας Μαρξισμός του δημητρίου, έκανε την εμφάνισή του, όχι γιατί το πνεύμα της αληθείας, του έδωσε άφεση αμαρτιών, αλλά γιατί η πάγια επένδυση στην αριστερά, που ακούει στο όνομα της κουμπάρας του (τρινταφύλλου), είχε εκλεγεί βολευτίνα με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ .
Κάποιοι κακεντρεχείς θα περίμεναν να εκλεγεί, το Μαράκι, με σημαία της Χρυσής Αυγής, λόγο του νονού της, που ήταν ο τότε Νομάρχης της χούντας, αλλά η Μαριώ μας, δεν τους έκανε τη χάρη.
 Αριστερή μέχρι το κόκαλο ... άντε και λίγο πιο μέσα.  

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά, ο δημητρίου, θέλησε να κερδίσει το χρόνο που έχασε, από μικροκομπίνες , κάνοντας άλματα, μέσα από το νομοθετικό έργο της τότε κυβέρνησης, ώστε να μην αφήσει το παραμικρό σημάδι, από τις λαμογιές και τις αρπαχτές του.  
Λεπτομέρειες για αυτές του τις κινήσεις γράψαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις και στις οποίες   θα επανέλθουμε. 

Η αξιοπερίεργη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, εκδηλώθηκε από τη πρώτη στιγμή που αποκαλύψαμε ότι ο δημητρίου είχε συλληφθεί, επειδή δεν έδωσε το παρόν στο αστυνομικό τμήμα, απόρροια της δίωξής του για πράξεις σε βαθμό κακουργήματος, απέναντι στην Υπηρεσία που δήθεν υπηρετούσε. 
Κορυφώθηκε δε, μετά τις αποκαλύψεις μας για το ρόλο που διαδραμάτισαν οι τοπικές οργανώσεις του σε Αιτωλικό και Μεσολόγγι και ιδιαίτερα  κάποια στελέχη του, που εξαγοράζονταν με μια σακούλα ψάρια, όπως το αποτυπώνει γλαφυρά η τοπική κοινωνία.

Μαθαίνουμε ότι κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησαν να εντοπίσουν που και γιατί διώκετε ο δημητρίου και εάν αληθεύει ότι ήταν κρατούμενος στα κρατητήρια της Ασφάλειας στο Αγρίνιο.
Είναι περιττό  να πούμε, ότι δεν βρήκαν τίποτα όπως είπαν στους γνωστούς και φίλους τους, οπότε και αναγκάστηκαν να καταφύγουν στον εισαγγελέα, ώστε να τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τον εγκάθετο  ακροδεξιό, που κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

 Εσείς ωρέ αδέλφια, δεν βρήκατε ότι ο δημητρίου σας είχε κάνει παραμάγαζο το κόμμα σας, την δίωξή του θα ανακαλύπτατε ; 

Για κάντε μια ηρωική προσπάθεια να του ζητήσετε αντίγραφο του Ε9 και ίσως τότε να συνειδητοποιήσετε ότι και για μαχτίδια του, πολύ σας πέφτει.

Περίγελος καταντήσατε στις τοπικές κοινωνίες.
Πιστεύετε ότι με τη μέθοδο του στρουθοκαμηλισμού, δεν θα σας φτύσουν ακόμη και οι δικοί σας οπαδοί; 
Πιστεύτε ότι το κόμμα είναι ιδιόκτητο ή εταιρεία και θέλατε να του βάλετε μάνατζερ τον δημητρίου με διευθύνων σύμβουλο την τριανταφύλλου; 

Ξυπνήστε και δείτε ότι το κόμμα σας, στηρίζεται πλέον, σε αξιότιμους απατεώνες της πράσινης ανάπτυξης, σε τυφλούς μαμωνάδες  και ληστές της Λιμνοθάλασσας, όπως ο δημητρίου και  ο συνέταιρός του αναγνώπουλος. 


Υ.Γ 

Στο κύκλωμα δημητρίου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και στελέχη από δημόσια Πανεπιστήμια, για τα οποία θα έχουμε αφιέρωμα σε άλλη ανάρτηση. 

Ο ΔΡΑΚΟΣ 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpazoma sti limnothalaasa tora na valoume mantorinia

na psofisi kai i xiroteri fara, oi psasades tis limnothalasas

Ανώνυμος είπε...

Για μανταρινιά δεν σε κόβω, οπότε πες μας πότε θα πας για μπάνιο.