Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ 100 ΚΑΙ 200 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΝΤΖΟΥ









Απίστευτες καμπάνες έριξε το δικαστήριο στα δύο πρώην συνεταιράκια, καραπάνο και δημητρίου, για ψευδή καταμήνυση κατά του προέδρου του Συλλόγου των Αλιέων Θ. Μπότα και του γραμματέα  Α. Τσίντζο.

Ο καραπάνος υποχρεούται να καταβάλει 100 χιλιάδες ευρώ στο Μπότα γιατί τον είχε μηνύσει ψευδώς, όπως αποδείχθηκε, για το νερό της ύδρευσης του Αιτωλικού και ο δημητρίου, επίσης 100 χιλιάδες στο Μπότα και 100 χιλιάδες στο Τσίντζο, επειδή τους είχε κατηγορήσει ψευδώς ότι, δεν είναι αυτός υπεύθυνος ,  για την αλλαγή του νόμου στην Αλιεία και ότι , ενδεχομένως,  αυτοί οι δύο είναι πίσω από το blog του Αιτωλικού, το "Μη Ενεργοί Πολίτες". 

Για την ιστορία πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τις ημέρες που το νερό ήταν καφέ και μύριζε σαν από αφοδευτήριο, είχαν έρθει τα κανάλια της τηλεόρασης Πανελλαδικής εμβέλειας, για να καλύψουν το παράξενο γεγονός.
 Ανάμεσα στους δημότες που μίλησαν ήταν και ο Μπότας, ο οποίος είχε αναφέρει ποια είναι η κατάσταση με το νερό που πίνουμε, ποιες είναι οι ευθύνες της τότε δημοτικής αρχής και κατήγγειλε, ότι ακριβώς είχε αναφέρει ο ίδιος ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο, για την εταιρεία που θα αναλάμβανε το έργο της εκπόνησης μελέτης και προτάσεων έργων, ώστε να βελτιωθεί η πηγή του Κεφαλοβρύσου. 
Τότε ο καραπάνος είχε αναφέρει ότι επικεφαλής της εταιρείας είναι ένας οικογενειακός του φίλος, από τη δουλειά του πατέρα του στη ΕΥΔΑΠ . 

Παρότι η επόμενη ομιλήτρια, είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχει ένας άνδρας σε αυτή τη δημοτική αρχή που να φοράει παντελόνια, ο καραπάνος θεώρησε προσβλητικά μόνα όσα είπε ο Μπότας και τον μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας από τον ίδιο 150 χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα έδινε σε ευαγή ιδρύματα όπως ανάφερε στις δηλώσεις του.   
...

Ο δε δημητρίου, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν με την μαφιόζικη αλλαγή του νόμου περί αλιείας, την οποία διοργάνωσε ο ίδιος, με την βολευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και κουμπάρα του, τριανταφύλλου, θεώρησε ότι θίχτηκε από μια ανακοίνωση που δημοσίευσε το ΔΣ του συλλόγου των ψαράδων γι' αυτό το θέμα.
Επίσης θίχτηκε  και από τις αποκαλύψεις που έγιναν στο δικό μας blog, για το παρακράτος που είχε στήσει, όχι μόνο για να περνά νόμους και φωτογραφικές διατάξεις, αλλά και για το  πως ενθυλακώνει χρήματα από την υπηρεσία του και  από τους εικονικούς, αλλά, προστατευόμενους αλιευτικούς συνεταιρισμούς.    

Κατέθεσε και αυτός μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ενάντια στο Μπότα και τον Τσίντζο, από τους οποίους ζητούσε από 100 χιλιάδες ευρώ στον ένα, καταθέτοντας μάλιστα αντίγραφο δικής μας ανάρτησης, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο περιείχε ψεύδη  και συκοφαντίες, υπονοώντας ότι όλα αυτά και πίσω από το blog, ήταν αυτοί οι δύο. 

 Ζητούσε μάλιστα, την επέμβαση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, ώστε να αποδειχθεί η αθωότητά του.

Το ίδιο έκανε και ο καραπάνος, ο οποίος θέλησε να συνδέσει τις αναρτήσεις του blog, με τον ένα από τους δυο ψαράδες. 

Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που περίμεναν, γιατί και το νερό του Αιτωλικού δεν είναι, ούτε ήταν πόσιμο και η εταιρεία που έκανε τη μελέτη ήταν φιλαράκια της οικογένειας καραπάνου και ο νόμος άλλαξε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην οποία πρόεδρος  της επιτροπής ήταν ο ίδιος ο δημητρίου και...όπως βέβαια αποκαλύψαμε, ο δημητρίου είχε συλληφθεί και στις 12/01 περνά από δίκη για κακουργήματα ενάντια στην Υπηρεσία, για ενθυλάκωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και υπεξαίρεση δημοσίων  εγγράφων , ώστε να μην γίνονται αντιληπτές οι απατεωνιές του. 

 Το κακό με αυτούς τους κυρίους είναι ότι η απόφαση είναι τελεσίδικη και απ' ότι διαβάζουμε στη ΔΗΛΩΣΗ από την ιστοσελίδα των ψαράδων, ήδη έχει γίνει δέσμευση περιουσίας των δυο πρώην συνεργατών στον δήμο του Μεσολογγίου και τη Λιμνοθάλασσα. 

Το επόμενο ερώτημα που προκύπτει είναι, που βρήκαν αυτοί οι δυο ακίνητα, όταν ο ένας ήρθε καταχρεωμένος και ξεβράκωτος από την πτωχευμένη και καμένη επιχείρηση που διατηρούσε στην Αθήνα και ο άλλος είχε μόνο ένα μισθό, των 1200 ευρώ, μέσο όρο! 

Η υπόθεση θα έχει αποκαλύψεις που μάλλον δεν θα εκπλήξουν  για το μέγεθός τους, αλλά για το ότι επιτέλους βγαίνουν στο φως ...

Την ΔΗΛΩΣΗ των ψαράδων μπορείτε να τη διαβάσετε, κάνοντας κλικ                                                                           ΕΔΩ 

Μ.Ε.Π 


Δεν υπάρχουν σχόλια: