Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Έγγραφο του Τοπικού Συμβουλίου καταδεικνύει ότι η πρόεδρος του, είναι Μειωμένης Αντίληψης ;;;





Πολλές οι φωνές και οι διαμαρτυρίες των δημοτών, αλλά και των τοπικών συμβούλων του Αιτωλικού για τις άλογες ενέργειες της προέδρου του Τ.Σ   Ματζή και του αντιδημάρχου Αιτωλικού Μασαούτη. 

Οι φωνές αυτές τείνουν να γίνουν κραυγές καταγγελίας, ακόμη και για παραβατικές συμπεριφορές, όπως παραποίηση εγγράφων, έλλειψη νομιμοποίησης αποφάσεων και κατάργηση του Τοπικού Συμβουλίου, με επιλογές που παραπέμπουν σε Χούντα ή σε Μαντρί. 
...

Διαβάζουμε στο τοπικό blog etoliko-news Η θητεία του Κοινοτικού Συμβουλίου ξεκίνησε την 1 Σεπτέμβρη 2019. Το πρώτο Συμβούλιο έγινε την 11 Οκτώβρη 2019. Επόμενο Συμβούλιο έγινε 22 Νοέμβρη 2019. Σύνολο συμβουλίων το 2019 δύο (2)

Το έτος 2020 έγιναν εννέα (9) τακτικές συνεδριάσεις. Συνολικά σε 16 μήνες θητείας του ΚΣ έγιναν 11 τακτικές συνεδριάσεις.

Συμβούλιο το Σεπτέμβρη 19 δεν έγινε λόγω καθυστέρησης ορισμού Γραμματέα του ΚΣ απο τον Δημάρχο Κ Λύρου. Τα υπόλοιπα συμβούλια που δεν έγιναν ήταν επιλογή της Προέδρου Κ Μαντζή κατά παράβαση του άρθρου 88 του Νόμου 3852/10 και του Ν 4745/20 όπως αναφέρονται στη Εγκύκλιο 88 ΑΠ 59846/21.8.2019 του Υπ Εσωτερικών.

Επίσης δεν έγινε έκτακτο συμβούλιο τον Οκτώβρη 19 που ζητήθηκε από τους 4 συμβούλους της αντιπολίτευσης με θέματα: Απόφαση για μη εκτέλεση έργων «Συντήρηση οδοποιίας Αιτωλικού» και «Πλακοστρώσεις Νοτίου τμήματος Αιτωλικού»


Επίσης καταγγέλλεται :  Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί ότι δεν έχουν παρουσιαστεί καθόλου πρακτικά συνεδριάσεων στους Τοπικούς Συμβούλους και φυσικά δεν έχουν υπογραφεί για επικύρωση, για κανένα τακτικό ή έκτακτο συμβούλιο.

Υπάρχουν φήμες ότι έχει πλαστογραφηθεί απόφαση που αφορά τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, οι οποίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν ή να απορριφθούν μέχρι να έρθουν τα πρακτικά για υπογραφή εκ μέρους των συμβούλων.

Το καλύτερο όμως της υπόθεσης είναι, όταν ζητήθηκε από τους Συμβούλους να συμμετέχουν σε συνεδρίαση εφεύρημα της σημερινής δημοτικής αρχής το λεγόμενο "Δια της Περιφοράς Συμβούλιο" .




Η απάντηση ήταν καταφατική και πολύ συγκεκριμένη, σε ότι αφορά τη νοητική υστέρηση των ... προέδρου του Τ.Σ, Ματζή και του αντιδημάρχου Αιτωλικού Μασαούτη.





Ο συγκεκριμένος σύμβουλος εγγράφως καταθέτει την παραδοχή ότι, "Εν έτη 2000 οι αποφάσεις δια περιφοράς ενδείκνυται για άτομα μειωμένης μόρφωσης και αντίληψης. 


Επίσης καταγγέλλει ότι οι τοπικοί εκπρόσωποι της  δημοτική αρχής, έχουν θέσει μηχανήματα, ανθρώπινο δυναμικό και έξοδα στην υπηρεσία ιδιωτικών συμφερόντων, προφανώς  ψηφοφόρων τους  και τα παρουσιάζουν ως δημοτικά έργα και θεάρεστες δημοτικές παρεμβάσεις.


Το κλου της υπόθεσης βέβαια είναι, (όπως διαβάζουμε), ότι έχουν παραποιηθεί υπογραφές και αποφάσεις, όσον αφορά τη θέση της Λαϊκής Αγοράς. 

Εμείς δεν ξέρουμε (που ξέρουμε ), αν ισχύουν όλα αυτά τα κακά πράγματα, αλλά μήπως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε αξιοπρεπώς να παραιτηθείτε, πριν δείτε τι σημαίνει οργή του κόσμου ;

Ήρθατε ως ξένο σώμα και δεν καταφέρατε να αντιστρέψετε την πραγματικότητα, μάλλον καταφέρατε το αντίθετο.

Κάντε την τώρα με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί ο Καιρός Γαρ Βαρύς και Ασήκωτος  .


Ο ΔΡΑΚΟΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: