Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ηχηρή παρέμβαση Λύρου, μετά το ξεφώνημα στη, πρόεδρο του ΔΔ Αιτωλικού, Μαντζή και του αντιδημάρχου Μασαούτη






Μετά το κράξιμο, που δέχονται σε καθημερινή βάση, η πρόεδρος και ο αντιδήμαρχος Αιτωλικού, είπε και ο δήμαρχος να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τα δυο ψυχοπαίδια του, με ότι καλύτερο μπορούσε να πει, για να ηρεμήσει τους Αιτωλικιώτες.

Τι είπε ή μάλλον τι εξήγγειλε, μας το μεταφέρει γλαφυρά το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου της ιεράς πόλης, στο οποίο προΐσταστε το άλλο ψυχοπαίδι του δημάρχου και γνωστός σουρταφέρτας της αρπαχτής, Στέλλιος. 
...

Ακούσαμε λοιπόν ότι το Αιτωλικό, θα δει επιτέλους άσπρη μέρα , μιας και λίαν συντόμως, θα αρχίσουν τα έργα ανάπλασης στον περίβολο,  του πάλαι ποτέ Δημαρχείου Αιτωλικού.

Στόχος είναι η καλύτερη διαβίωση των δημοτών και των αυτοκινήτων, που διαβαίνουν τα χαρακώματα της πόλης του Αιτωλικού.

Επιπλέων το μεγαλόπνοο αυτό έργο, έχει απώτερο σκοπό, την προσέλκυση τουριστών, καταρχάς από τη γύρω περιοχή, Μαγούλες, Μπούμστος, Μούσουρα κλπ και κατόπιν επισκέπτες από τις άγριες φυλές του Αμαζονίου με τους οικιακούς τους Μακάκους.

Υπάρχει και μια εξέλιξη, την οποία δεν την ανάφερε στην ανακοίνωσή του ο μέγας δημοσιογράφος, αλλά υπογείως την άφησε να διαρρεύσει στα πηγαδάκια της μαρίδας του Αιτωλικού. 

 Εκτός των φυλών του Αμαζονίου, για το έργο, έχουν ενημερωθεί και οι ίδιες οι Αμαζόνες, ώστε να παραβρεθούν τουλάχιστον στην τελετή εγκαινίων του έργου.

Το ενδιαφέρον και η ανυπομονησία, μετά την εξαγγελία έχουν χτυπήσει κόκκινο, μιας και το Αιτωλικό μετά την προσάρτησή του στο ιερό Μεσολόγγι, έχει χάσει την αίγλη του και την ακτινοβολία του.

Βέβαια η Μαντζή και ο Μασαούτης προσπαθούν νυχθημερόν να την επαναφέρουν, αλλά εις μάτην. 

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφερθούμε και στη κακία που διακρίνει τους Αιτωλικιώτες, οι οποίοι όπου συναντούν την πρόεδρο τη στολίζουν με χαρακτηρισμούς όπως:

 «Δεν γνωρίζει το ρόλο του Πρόεδρου»«Μας αγνοεί χαρακτηριστικά»«Κάνει ό,τι της κατεβαίνει στο κεφάλι»«Είναι άσχετη η κοπελίτσα»«Ό,τι της πούνε κάνει»«Φυτευτή είναι βρε παιδιά»«Κομματικό γρανάζι»«Τι προβλήματα να λύσει η κοπέλα αφού δεν έχει ζήσει στο Αιτωλικό;» ΕΔΩ.

Για τον δε Μασαούτη, θα λέγαμε ότι μάλλον δεν ακούγετε κάτι, γιατί όλοι αγνοούν την ύπαρξή του.

Εδώ κολλάει αυτό που είπε ένας μπάρμπας με ανακατωμένα μαλλιά : 

Δύο πράγματα είναι άπειρα: 

Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος.



Να δω που θα κρυφτείτε όλοι εσείς που λέτε κακά λόγια για το δίδυμο ντουέτο της ανάπτυξης, όταν τελειώσει το έργο της ανάπλασης και της ευημερίας .


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: