Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Σταματήστε την ανθρωποφαγία, μην οδηγείτε τη κοινωνία μας στην άβυσσο !!!





Σε κυνήγι μαγισσών έχει επιδοθεί η κοινωνία της πόλης μας, αλληλοκατηγορώντας ο ένας τον άλλο ότι κόλλησε κορονοϊό ή ότι με την συμπεριφορά του  προκάλεσε την έκρηξη κρουσμάτων των τελευταίων ημερών. 

Άνθρωποι ταπεινώνονται, επαγγελματίες καταστρέφονται και ολόκληρες οικογένειες γίνονται βορρά στις ορέξεις του κάθε αρρωστημένου νου, που βρήκε ευκαιρία να βγει από το λαγούμι της ασημαντότητάς του.  

Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους μας και ήρθε ως αποτέλεσμα των ακραίων αντιλήψεων και συμπεριφορών, ανθρώπων με εμμονές που πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο.

Η ακραία αντίληψη ότι στον οίκο του Θεού δεν κολλάει ο κορονοϊός αποδείχθηκε τόσο επικίνδυνος όσο και η διαβεβαίωση ότι όποιος έχει κάνει το εμβόλιο, δεν έχει ανάγκη από τίποτα και όλα αυτά με κρατικό πιστοποιητικό.     

Θύμα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι όλη η κοινωνία που πληρώνει βαρύ τίμημα, με την υγεία της, τα οικονομικά της, αλλά και με την ίδια της την ελευθερία. 

Βρήκαμε αυτό το κείμενο στο φατσοβιβλίο, από επαγγελματία της πόλης μας, ο οποίος αποτυπώνει με τα ποιο έντονα συναισθήματα, την ανθρωποφαγία που συντελείτε, από άτομα που το μόνο που έχουν να καυχηθούν στη ζωή τους είναι η διασπορά κουτσομπολιών και η χαρά τους στο θέαμα μιας πόλης που έχει παραδοθεί στις φλόγες. 

Μ.Ε.Π 

Διαβάστε το κείμενο 

Τελικά ποια είναι η πραγματική αρρώστια?
Μήπως κρύβεται μέσα μας?
Στη ψυχή μας?
Στο μυαλό μας?
Στο στόμα μας( Που το ανοίγουμε και λέμε ότι θέλουμε) ??
Στο Facebook (που το ανοίγουμε και γράφουμε ότι να ναι) ??

Πραγματικά λυπάμαι για κάποιους που με ανάγκασαν να κάνω αυτό που συχαίνομαι και κοροϊδεύω.. (Να απολογηθώ μέσω Facebook...)

Δεν μου άφησαν όμως άλλη επιλογή, γιαυτό λοιπόν σας ενημερώνω ότι μέχρι και πριν ένα λεπτό που έκανα το τεστ είμαι καθαρός.όπως και τις προηγούμενες 5 μέρες (γτ το κάνω καθημερινά)
... Βλέπετε στην οικογένεια μου έχω έναν άνθρωπο που λατρεύω και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, οπότε δε θα ρίσκαρα με τπτ να θέσω σε κίνδυνο την υγεία του..
Όπως επίσης και 2 αγγελούδια που αγωνίζομαι καθημερινά για να τα δω να μεγαλώνουν με υγεία...ειναι η πρώτη και η τελευταία φορά που απολογούμαι μέσω fb..

Λυπάμαι όμως πραγματικά για κάποια νέα άτομα που κουβαλάνε αυτά τα μυαλά..

Εύχονται να αρρωστήσω, απαιτούν να κλείσω το μαγαζί μου..

Έχε υπόψιν ότι υπάρχει και ο υγιείς ανταγωνισμός..

Βγάλε μια προσφορά σε κάποιο προϊόν, φέρε καινούργια πράγματα στο μαγαζί σου, βγάλε καμία διαφήμιση(Αν δε σου έρχεται κάτι καλό μπορώ να σε βοηθήσω.. Έχω αρκετές...) , είναι τόσα πολλά που μπορείς να κάνεις..
Μην περιμένεις να δουλέψεις κλείνοντας το μαγαζί του άλλου....

Εγώ όμως δεν είμαι σαν εσένα και εύχομαι σε όλους υγεία τόσο σωματική όσο και ψυχική... Περαστικά σε όσους νοσούν ας το περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται..

Καλή δύναμη...




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nai re bastarde, esi protos psekasmene parakinouses ton kosmo oti o ios den uparxei. koita min pethanei kanenas kai stisoume kremales, kai vgeis mia kai kalh apo to lagoumi tis asimantotitas sou, pou perniesai kai gia simantikos

Ανώνυμος είπε...

αλλαξες τροπαρι τωρα λιγδιαρη ε; τραβα φορα τη μασκα σου, γιδι και χωσου στο λαγουμι σου

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Είπαμε να αλλάζετε κομπιούτερ όταν θέλετε να δείχνεται έστω και κατ' ελάχιστον αξιόπιστοι.
Δεν ξέρουμε εάν έχετε δει κάποια ανάρτηση στο blog μας που επιβεβαιώνει τις εχέμυθες επιδιώξεις ή προσδοκίες σας, αλλά εάν υπάρχει, κοινοποιήστε το και σε εμάς.
Θα θέλατε να λέγαμε κάτι τέτοιο, δυστυχώς όμως για εσάς... τους αρνητές αυτού του είδους, ψάξτε τους στους κόλπους της παράταξής σας.

Άντε μη βάλουμε το Στέλλιο να χρεωθεί ο άνθρωπος, για να σας πάρει νέο υπολογιστή.