Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Καρατσόλης : Ο Λύρος είναι ένας εμπνευσμένος αρχηγός και με εμένα δίπλα του θα γίνει "τερμινέιτορ"




Επίθεση Καρατσόλη στον πρώην δήμαρχο καραπάνο διότι ο καραπάνος αποδοκίμασε την προσπάθεια Καρατσόλη, να μεταλαμπαδεύσει το φως της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της ορθής λειτουργίας, στο δήμο Μεσολογγίου.

Και για όποιους δεν το ξέρουν, ο Καρατσόλης μετά από συζητήσεις αρκετών λεπτών της ώρας, αποφάσισε να ενδώσει, στο δημιουργικό κέλευσμα του Λύρου, για μια νέα σελίδα στο βιβλίο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

...

Εμείς δεν απορούμε καθόλου με την επιλογή Λύρου, μιας και η πορεία του δημάρχου μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι είναι ο άνθρωπος που δεν αφήνει τέτοια ταλέντα, σαν τον Καρατσόλη, να χαθούν από το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο έμπειρος τεχνοκράτης Λύρος, ανακάλυψε στο πρόσωπο του Καρατσόλη, αυτό που δεν έβρισκε μέχρι στιγμής, από κανένα συνεργάτη του, γι’ αυτό άλλωστε είχε και αυτές  τις ας πούμε αποτυχίες στο δημιουργικό του έργο.

Ο Καρατσόλης για τον Λύρο είναι ο καταλύτης στην αμόλυβδη μηχανή του, είναι το καύσιμο που τόσο λείπει στις μέρες μας, λόγω του εμπάργκο στον κακούργο Πούτιν, είναι η έμπνευση κάθε δημότη, που θέλει να δει ένα δήμο οργανωμένο και δημιουργικό.

Από την άλλη βέβαια, έχουμε τον πρώην δήμαρχο, στον οποίο μπορείς να του κολλήσεις χίλια δυο προσωνύμια, να τον περάσεις από τον Νιαγάρα … αλλά χαζό δεν τον λες.

Ο Καραπάνος, ποτέ δεν πίστεψε ότι ο Καρατσόλης είδε το φως το αληθινό από ένα δήμαρχο που παραπαίει και έχει γίνει το περίγελο των δημοτών, αλλά και σχεδόν όλου του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Καρφώνει τον Καρατσόλη για συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, διότι πολύ απλά τα ίδια έκανε και αυτός, τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Άστα μεγάλε του λέει… τα πήρες και μάλιστα χοντρά για να αποδείξει ο Λύρος ότι ακόμη μπορεί να προσελκύσει άτομα κοντά του και εσύ προσφέρθηκες με το αζημίωτο και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας.

Η απάντηση του Καρατσόλη δεν άργησε να τυπωθεί στον τοπικό τύπο.

«δεν πωλούμαστε και δεν εξαγοραζόμαστε όλοι για μερικά ευρώ!»

Βέβαια κανείς δεν κατηγόρησε τον Καρατσόλη ότι ξεπουλήθηκε για μερικά ευρώ, ούτε καν ο καραπάνος, ο οποίος όπως είπαμε,  ξέρει τις τρέχουσες τιμές και την ταρίφα, πολύ πριν ο Καρατσόλης αποφασίσει να βρει το φως του.

Ρε Κατσούλη, τι διάολο κουβάλαγες δίπλα σου τόσα χρόνια;

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: