Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ΣΚΑΪ: «Αυξάνονται διαρκώς οι εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι – Το 36% είναι με τρεις δόσεις»! (βίντεο)



Η δήλωση του Δ.Στούμπου που προκάλεσε πανικό στον ΣΚΑΪ


Πλέον η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφθεί, ακόμα και από τον ΣΚΑΪ και έτσι το πρωί της Πέμπτης ακούστηκε για πρώτη φορά η πραγματικότητα που εκθέτει πλήρως την κυβέρνηση και τους «ειδικούς» για τον κορωνοϊό. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – που τώρα βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι του λόγω Covid-19 – είχε δηλώσει σε διάγγελμα του ότι «πλέον έχουμε πανδημία ανεμβολίαστων», ενώ το σύνολο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, αλλά και των «ειδικών» υποστήριζαν ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των διασωληνωμένων είναι εμβολιασμένοι.


Έλεγαν ότι αυτό το ποσοστό είναι περίπου στο 10% και στη συνέχεια, όταν και το pronews.gr έβγαλε στη δημοσιότητα τα αποκαλυπτικά στοιχεία, αποφάσισαν να διαγράψουν τα επίσημα στοιχεία.

Αφού λοιπόν «έθαψαν» στον πόλεμο (για λίγο καιρό) το θέμα του κορωνοϊού, ξεκίνησαν τώρα να λένε αλήθειες, με την ελπίδα βέβαια ότι οι πολίτες δεν θα το καταλάβουν.

Έτσι λοιπόν ο δημοσιογράφος Δ.Στούμπος μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ είπε: «Ένα στοιχείο που νομίζω δεν το σχολιάζει κανείς. Εδώ και πολύ καιρό ανεβαίνει σταθερά το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στους διασωληνωμένους».

«Με τρεις δόσεις λες;» ρώτησε ο Δ.Οικονόμου. «Απολύτως», απάντησε ο Δ.Στούμπος, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε δηλώσει νοσηλευτής ΜΕΘ στο ΝΙΜΤΣ στο pronews.gr, ότι δηλαδή μετρούν ως πλήρως εμβολιασμένους μόνο όσους έκαναν και τρίτη δόση.

«Είναι εδώ το χθεσινό στοιχείο. Στους 354 που είναι στις ΜΕΘ οι 127 είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Το 36% δηλαδή και δεν είναι η μόνη μέρα», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Βεβαίως στη συνέχεια προσπάθησαν να το δικαιολογήσουν, λέγοντας ότι μπορεί να έχει περάσει καιρός από τη στιγμή που έκαναν την τρίτη δόση, αλλά και να «διαφημίσουν» την τέταρτη δόση, για την οποία η Pfizer ήδη κατέθεσε αίτημα στον FDA.


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/sok-ston-skai-ayksanontai-diarkos-oi-emvoliasmenoi-diasolinomenoi-to-36-einai-me-treis-doseis-vinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: