Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Τάκης Κοτσόργιος:Μόνη Λύση η ενεργειακή Κοινότητα Της Περιφέρειας









ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μεσολογγι 19 / 03 /2022

Συνδημοτες και συνδημοτησες την 22 /03 /2022 ημερα τριτη και ωρα 7 και 30 το απογευμα σε συνεδριαση του Δ.Σ θα γινει συζητηση με θεμα ληψη αποφασης για την αντιμετωπιση της προσπαθειας ακυρωσης της παραχωρησης εκτασης (ΠΟΛΤΕΡ ) και κατασκευης φωτοβολτακου παρκου της ενεργειακης κοινοτητας της περιφερειας Δ.Ε με μελη τον Δημο Μεσολογγιου τα νομικα του προσωπα και τα ΤΟΕΒ .


Καλειστε ολοι να παρακολουθηστε την συνεδριαση για να διαπιστωστε και μονοι σας τα παιγνηδια που παιζονται από δηθεν θεσμικους κα μη παραγωντες στο δημο Μεσολογγιου .


Η ενεργειακη αυτονομια του δημου των νομικων του προσωπων και των ΤΟΕΒ είναι απαραιτητο μεσο για να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στην ενεργειακη καταιγιδα που ερχεται.


Με τις αυξησεις στο ρευμα ,χωρι αυτοπαραγωγη δεν θα μπορεσουμε να ξεπερασουμε τα προβληματα που θα καλεστουμε να αντιμετοπισουμε συντομα .


Η ενεργειακη της περιφερειας με τα μη κερδοσκοπικα χαρακτηριστικα είναι μονοδρομος .


Η απελευθερωση του δημου των νομικων του προσωπων και των ΤΟΕΒ που εκπροσωπουν χιλιαδες αγροτες από την θηλια των ιδιοτικων παροχων ρευματος θα δωσει την δυνατοτητα για βιωσιμη πορεια .


Λεμε ΟΧΙ σε αυτους που θελουν να παιξουν παιγνηδια στις πλατες των δημοτων . .


Λεμε ΝΑΙ στην βιωσιμη αναπτυξη .

Λεμε ΝΑΙ στο μελλον αυτου του τοπου .


ΚΟΤΣΟΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟς ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: