Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

ΞΕΤΙΝΑΞΕ την προπαγάνδα ο Πτέραρχος, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ! Το ανέβασε και η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ



Θα γίνει χαμός με τις αποκαλύψεις! Στην Αθήνα όμως προσέχουν τι θα πει μόνο η Αμερικανική Πρεσβεία!!!

Η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα, η οποία δέχεται απειλές μετά την αντιρωσική ρητορική της κυβέρνησης, δημοσίευσε βίντεο, τα οποία δείχνουν τι πραγματικά συμβαίνει στην Ανατολική Ουκρανία.

Στο πρώτο, ο πτέραρχος Αθανάσιος Παπανικολάου αναφέρει, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφόρηση που έχει:

-Οι Ρώσοι δεν προβαίνουν σε μαζικούς βομβαρδισμούς γιατί σέβονται τους αμάχους.
-Τα (νεοναζιστικά) τάγματα που πολεμούν κατά της Ρωσίας στην Ανατολική Ουκρανία δεν είναι κάτοικοι της περιοχής περιοχή, αλλά έρχονται από την Δύση.
-Σύμφωνα με μέλη του ΟΑΣΕ που έχουν αποχωρήσει τώρα από την περιοχή, αυτά τα τάματα έχουν πραγματοποιήσει σημεία και τέρατα.
Μετά το πέρας των επιχειρήσεων, ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΛΑ!

...

Στο δεύτερο βίντεο γίνεται αναφορά στα fake news του Κιέβου και στο τρίτο βίντεο βλέπει κανείς τις ρωσικές δυνάμεις να διαθέτουν ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους του Μπερντιάνσκ!

Φυσικά οι αναρτήσεις της ρωσικής πρεσβείας δεν παρακολουθούνται από τους ιθύνοντες. Αν όμως κάνει ανάρτηση η αμερικανική πρεσβεία ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!!!

el.gr

1 σχόλιο:

Bacacau είπε...

Αν περιμεναμε απο τη Ρωσία και τον Poutin να μας δωσει σωστη ενημέρωση.. βραστα κ αστα. Για τους ρωσοψεκασμενους του blog, εχει δώσει μια συνέντευξη ο Gasparov στο Sam Harris για το τι συμβαίνει στη Ρωσία. Γιατί καναντησατε έτσι το blog;; Κριμα.