Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Χρήστος Ντίνος : ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ




Όσοι δεν έχετε κάνει το εμβόλιο που μας υποχρέωσε με αντισυνταγματικό και δικτατορικό τρόπο .

Παραβιάζοντας άρθρο του Συντάγματος μας ,αλλά και διεθνείς αποφάσεις δικαιώματα του ανθρώπου, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη των παρενεργειών αμέσων και μακροπρόθεσμα.

Εξυπηρετώντας συμφέροντα Φαρμακοβιομηχανιών χωρίς καμία μέριμνα ως δικτάτορας τα ΥΠΟ νοσήματα των ηλικιωμένων άνω των 60 ετών θέτοντας σε κίνδυνο την Υγεία των.

Ανακοινώνει παράνομα υποχρεωτικό ότι οποίος δεν το έχει κάνει διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα στους συνταξιούχους των 400 ευρώ.

Και χωρίς να ειδοποίηση τον κάθε ανεμβολίαστο , παρά με τροπολογία που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ επιβάλλει το πρόστιμο και το στέλνει στην εφορία καταχρηστικός και παράνομα χωρίς ειδοποίηση τον ενδιαφερόμενο .

Παραβιάζοντας και τα πρωσικά δεδομένα του κάθε πολίτη χωρίς την συγκατάθεσή του. . Μπορούμε με ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ( ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ) άρθρο που αναφέρει τεκμηριωμενος νομικούς λόγους να αποτρέψουμε την πληρωμή του.


Όσοι λοιπόν θέλετε να μην πληρώσετε και να συμμετάσχετε στην ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ πάρτε με τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες στο 6939 084995 Χρήστος Ντίνος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ωρε κάνε σκατόβλαχε προβατά το εμβόλιο και ασε τις απατεωνιές!