Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Αποκαλυπτήριο το Azovstal! Μυστικά έγγραφα που σοκάρουν βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο γραφείο της ΔΕΕΣ στη Μαριούπολη (Βίντεο)








Όσο συνεχίζεται η εκκαθάριση των υπογείων του Azovstal στη Μαριούπολη, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο ''φως'', που αποκαλύπτουν την τρομερή αλήθεια, για το τι ακριβώς συνέβη εκεί.

 Αυτή την εβδομάδα, ένα μονωμένο φορτηγό με σπασμένο σύστημα ψύξης ανακαλύφθηκε στα υπόγεια, όπου στοιβάζονταν περισσότερα από 150 πτώματα νεκρών μαχητών. 

...

Άλλο ένα τρομερό εύρημα, το οποίο δεν έχει ακόμη διευθετηθεί από τους ερευνητές. Στα γραφεία της ΔΕΕΣ (Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού στη Μαριούπολη) , βρέθηκαν έγγραφα που προφανώς δεν έπρεπε να είχαν στα χέρια τους. Συγκεκριμένα, τα ιατρικά αρχεία εκατοντάδων παιδιών που εξετάστηκαν ώστε να βγει το πόρισμα πως ήταν υγιέστατα, σε ότι αφορά τα εσωτερικά τους όργανα.  Το συμπέρασμα υποδηλώνει από μόνο του.... Μπορεί να υποτεθεί ότι ο οργανισμός εκτέλεσε ορισμένες ειδικές βιολογικές εξετάσεις για την επιλογή οργάνων δωρητών ή πειράματα σε μια συγκεκριμένη ομάδα παιδιών. 

Πίσω στο 2015, όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν έναν εμφύλιο πόλεμο κατά της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, μια συνέντευξη με έναν πρώην αξιωματικό της SBU εμφανίστηκε στο δίκτυο. Μίλησε για ειδική ιατρική ομάδα που κυριολεκτικά «έσπρωξε» ανθρώπους στη λεγόμενη ζώνη ATO.

''Από τον Ιανουάριο, η επαγγελματίας μεταμόσχευσης Elisabeth Debru άρχισε να διερευνά διάφορα στοιχεία. Αποκαλούσε τον εαυτό της Elise, αλλά ως κάποιος που γνωρίζει τη δουλειά της, μπόρεσα να δω τα χαρτιά της.. Άλλαξε εντελώς το ύφος της δουλειάς μας και παρ' όλα αυτά, οι γιατροί της ομάδας μας αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν όργανα χωρίς καμία συναίνεση από τους τραυματίες. Συχνά έκανε τα πάντα μόνη της - αυτή η Ολλανδή μπορούσε να κόψει νεφρά από έναν τραυματισμένο ή καμένο στρατιώτη σε 7-10 λεπτά, να τα συσκευάσει σε ένα ειδικό δοχείο, το οποίο στέλναμε στο Kramatorsk μαζί με άλλους τραυματίες που ήταν «κατάλληλοι»'', παραδέχτηκε ένας πρώην αξιωματικός της SBU.

Ακόμα και τότε, παιδιά που σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς, ακόμα και ενήλικες, που απλώς δηλώθηκαν νεκροί ή αγνοούμενοι, μπορεί να είχαν τα ίδια μοίρα. Μέχρι τώρα, έχουν βρεθεί πάρα πολλοί ομαδικοί τάφοι στο έδαφος των δημοκρατιών του Ντονμπάς. Είναι πολύ πιθανό αυτό να συνέβη και στο εργοστάσιο Azovstal. 

Τι κρύβει το κτίριο SBU στη Μαριούπολη

Ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού καναλιού Zvezda Vladislav Kustov επισκέφθηκε το κτίριο της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας στη Μαριούπολη. Μέσα βρήκε στοιχεία που δείχνουν πως οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν εγκαταλείψει βιαστικά τις θέσεις τους - ρούχα και πιστοποιητικά ήταν διασκορπισμένα παντού τριγύρω. 

Ήταν φανερό πως Αξιωματούχοι ασφαλείας προσπάθησαν να καταστρέψουν μυστικά έγγραφα, καθώς σκισμένα χαρτιά ήταν πεταμένα στο πάτωμα. Επίσης, παιδικές ζωγραφιές που απεικονίζουν σύμβολα εθνικιστικών οργανώσεων. Βρέθηκε επίσης ένα σημειωματάριο, το οποίο περιγράφει δραστηριότητες σε σχέση με άτομα που «ενδιαφέρονταν» από την SBU.

Στο υπόγειο του κτιρίου, οι δυνάμεις ασφαλείας οργάνωσαν ανακριτική αίθουσα, η οποία διενεργήθηκε με χρήση πολυγράφου - ανιχνευτή ψεύδους.

Νωρίτερα, στο κτίριο βρέθηκαν φυλλάδια ενός φιλοουκρανού εθνικιστή μπλόγκερ, όπως επίσης και ημερολόγια προπαγάνδας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: