Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

El Mundo> Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού φαρμακευτικού κολοσσού PharmaMar πλήρωσε για να μπει στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών παρότι ανεμβολίαστος!






ΑΛΛΟΙ 200 ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Sousa-Faro κανόνισε να του γίνει ένεση με αλατούχο διάλυμα αντί για εμβόλιο Covid-19

Καθώς οι τίτλοι Ετσι Ξαφνικά… κυριαρχούν στα διεθνή ΜΜΕ ως απόρροια εμβολιασμών για ένα ιό που δημιουργήθηκε με στόχο τoν έλεγχο των βιομετρικών στοιχείων του παγκόσμιου πληθυσμού και ότι αυτό συνεπάγεται, ο Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, πρόεδρος του ευρωπαϊκού φαρμακευτικού κολοσσού PharmaMar, κατηγορήθηκε από την αστυνομία για ψευδή εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Προφανώς ο εν λόγω πρόεδρος γνώριζε κάτι που βγάζει μάτι εδώ και δύο χρόνια και δεν είναι άλλο από τη πρεμούρα των ΗΠΑ και της Ε.Ε. να εμβολιάσουν πάση θυσία τους πληθυσμούς τους με εμβόλια εκ των πραγμάτων αναποτελεσματικά για τον κατασκευασμένο ιό αλλά αποτελεσματικά σύμφωνα με τους εμπνευστές τους για τον έλεγχο των ανθρωπίνων βιομετρικών στοιχείων, τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων -σύμφωνα με τον γλυκομίλητο Ηarari- και διά μέσω αυτών τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού.

Ο κ. Fernandez Sousa-Faro δεν είναι Στέφανος Χίος και φυσικά δεν είναι ο μόνος που επιχείρησε απλά να σώσει τη ζωή του. Οι εξελίξεις δεν μπορούν να αποσιωπηθούν πλέον καθώς το Ετσι Ξαφνικά κυκλοφορεί σαν ιός ανάμεσα στα χείλη των ανθρώπων σε όλο το κόσμο.

...

Ο Δρ Sousa-Faro έχει παγιδευτεί σε ένα σκάνδαλο στην Ευρώπη που αφορούσε άτομα που προστέθηκαν στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών με αντάλλαγμα μεγάλα χρηματικά ποσά, με πολλά από αυτά γνώριμα πρόσωπα και γνωστά ονόματα.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Sousa-Faro κανόνισε να του γίνει ένεση με αλατούχο διάλυμα αντί για εμβόλιο Covid-19 και πλήρωσε χιλιάδες δολάρια για να προστεθεί το όνομά του στο μητρώο εμβολιασμών της Ισπανίας, όπως επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές και αναφέρθηκε από το El Periodico de Espana.

Ο Δρ Sousa-Faro είναι ανάμεσα σε περισσότερες από 2.200 διασημότητες και ευρωπαϊκές ελίτ στη λίστα που καταρτίστηκε από την Εθνική Αστυνομία με όσους εμβολιάστηκαν ψευδώς κατά του Covid.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo, η ισπανική αστυνομία διεξήγαγε την έρευνα με την ονομασία Operation Jenner, η οποία αποκάλυψε το τεράστιο δίκτυο διασημοτήτων και ελίτ που πλήρωσαν χρήματα για να καταχωρίσουν τα ονόματά τους με απάτη στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, παρά την άρνησή τους να εμβολιαστούν.

Αναφορά EuroWeekly News> Ο ηγέτης του δικτύου ήταν βοηθός νοσηλευτή στο La Paz University Hospital. Κατηγορείται ότι χρέωσε περισσότερα από 200.000 ευρώ για δόλια εγγραφή 2.200 ατόμων ως εμβολιασμένων στο Εθνικό Μητρώο κατά του Covid-19. Έχει συλληφθεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο Bruno González Cabrera, αμυντικός που έπαιξε σε Betis, Getafe, Levante και Valladolid.

Ο αθλητής του beach volley Fabio Díez Steinaker, δευτεραθλητής Ευρώπης και πέμπτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Sydney. Ο πρώην πυγμάχος και παλαιστής της Βαλένθια José Luis Zapater, γνωστός και ως Titín, που πρωταγωνίστησε σε περισσότερους από χίλιους αγώνες.

Τα διάσημα πρόσωπα που ερευνήθηκαν μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν:

José María Fernández Sousa-Faro, Πρόεδρος της PharmaMar, Trinitario Casanova, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Ισπανία, Kidd Keo, τραγουδιστής στα Αγγλικά και Ισπανικά, Anier, τραγουδιστής ραπ, Jarfaiter, τραγουδιστής ραπ, Veronica Echegui, ηθοποιός, Bruno Gonzalez Cabrera , ποδοσφαιριστής, Fabio Díez Steinaker, πρώην Ολυμπιονίκης του beach volley, José Luis Zapater, ψευδώνυμο Titín, πρώην πυγμάχος, Camilo Esquivel, αναγνωρισμένος και διάσημος γιατρός.

Σύμφωνα με την αστυνομία που ερευνά τα 2.200 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον Covid-19, το τέλος εξαρτιόταν από την κοινωνική σας θέση. Όσο πιο σημαντικός ήσουν, τόσο υψηλότερη ήταν η τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: