Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Μετά τη βόμβα του σπουδαίου καθηγητή του Columbia Jeffrey Sachs ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακά κατασκευασμένος, νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι η απόκριση στη πανδημία σχεδιάστηκε το 2000 στο σπίτι του Bill Gates στο Seattle


Η Θεωρία ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακός φαίνεται πιο δυνατή μέρα με τη μέρα

Μετά τη βόμβα του Εβραικής καταγωγής καθηγητή του Columbia Jeffrey Sachs ο οποίος υποστηρίζει ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακά κατασκευασμένος έρχονται δύο ακόμη επιστήμονες με νέο βιβλίο να ισχυριστούν ότι η επιχείρηση του παγκόσμιου εμβολιασμού ως μοναδική απόκριση στην πανδημία είχε σχεδιαστεί στο σπίτι του Bill Gates κοντά στο Seattle ήδη από το 2000.

By Jason Bourne

Ο καρδιολόγος και επιδημιολόγος Dr. Peter McCullough (L) και ο John Leake, συν-συγγραφείς του “The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death while Battling the Bio-Pharmaceutical Complex”, υποστηρίζουν ότι η απόκριση του εμβολίου στον COVID-19 ήταν προσχεδιασμένη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για το βιβλίο τους, «The Courage to Face Covid-19: Preventing Hospitalization and Death while Battling the Bio-Pharmaceutical Complex», ο καρδιολόγος Dr. Peter McCullough και ο συγγραφέας John Leake ανακάλυψαν ότι το «σύστημα» ξεκίνησε από παγκόσμιους ηγέτες ώστε να καταστήσουν τον εμβολιασμό την κύρια απάντηση στην πανδημία COVID-19.

«Αυτό ήταν απολύτως τηλεγραφημένο από την αρχή», είπε ο McCullough. «Το 2010, ο Gates υποστήριξε ότι θα ζήσουμε η δεκαετία των εμβολίων. Αργότερα, ο ίδιος εξομολογείται σε συνεντεύξεις ότι η απόδοση της επένδυσης των εμβολίων είναι 20 προς 1 συγκριτικά με οτιδήποτε άλλο έχει κάνει.

...

«Είναι ξεκάθαρο ότι το σύστημα ήταν έτοιμο για το εμβόλιο», είπε ο McCullough κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο πρόγραμμα «American Thought Leaders» του EpochTV.

Ο McCullough αναφερόταν σε μια ανάρτηση του Bill Gates το 2010 στο Twitter, στην οποία ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής έγραψε: «Decade of Vaccines – μια δέσμευση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, 10 ετών για έρευνα, ανάπτυξη και παράδοση εμβολίων».

Το 2019 ο Gates είπε στο CNBC’s και στην εκπομπή του Becky Quick  “Squawk Box” σε σύδεση από το Τhe World Economic Forum in Davos της Ελβετίας, «Αισθανόμαστε ότι η επένδυσή μας των 10 δις δολαρίων στην ανάπτυξη εμβολίων έχει απόδοση πάνω από 20 προς 1».

Στη συνέντευξη με τον McCullough, ο Leake αμφισβήτησε γιατί τα εμβόλια για τον COVID, τα οποία αναπτύχθηκαν βιαστικά, διαφημίστηκαν ως ασφαλή και διαφημίστηκαν ως η μόνη λύση για την πανδημία, ενώ οι αποτελεσματικές εναλλακτικές και εκτός ετικέτας θεραπείες δαιμονοποιήθηκαν.

«Αυτό που ανακαλύψαμε στην έρευνά μας και αυτό που χαρτογραφούμε στο βιβλίο μας είναι ότι αυτό είχε προγραμματιστεί, πολύ εκ των προτέρων», είπε ο Leake. Επίσης επέκρινε τον Gates για την εμμονή του με τα εμβόλια.

« O Gates φαίνεται να έχει μετατοπίσει το μονοπωλιακό του πνεύμα από την επιχείρηση λογισμικού στην επιχείρηση εμβολίων», είπε ο Leake. Ο Gates είναι επίσης ο ιδρυτής και το κύριο μέλος που συνεισφέρει στον Συνασπισμό για την Επιδημική Ετοιμότητα και Καινοτομία (CEPI), ο οποίος ξεκίνησε στο World Economic Forum το 2017.

Το επιχειρηματικό σχέδιο του οργανισμού, φαίνεται να επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στην ανάπτυξη εμβολίων, χωρίς αναφορά σε άλλες θεραπείες για ιογενείς επιδημίες, είπε ο McCullough.

Το CEPI λέει ότι συγκεντρώνει αρχηγούς κυβερνήσεων, ιδιωτικές επιχειρήσεις και φιλάνθρωπους για να «επιταχύνουν» την ανάπτυξη εμβολίων για να αποτρέψουν μελλοντικές «επιδημίες και πανδημίες» και να διασφαλίσουν ότι «όλοι οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη» έχουν πρόσβαση σε αυτά τα εμβόλια.

Επιπλέον, μία από τις πιο πρόσφατες προσπάθειες του Gates στη διάδοση των εμβολίων είναι το βιβλίο του, «Πώς να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία».

Στο βιβλίο, ο Gates υποστηρίζει την ίδρυση ενός καλά χρηματοδοτούμενου παγκόσμιου οργανισμού που θα διοικείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών, δουλειά του οποίου θα ήταν να αναζητήσει και να ανταποκριθεί στην επόμενη πανδημία του κόσμου, είπε ο McCullough.

Οι Epoch Times απευθύνθηκαν στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για σχόλια.

Ο McCullough είπε ότι αν και τα εμβόλια γενικά κάνουν λίγα για την πρόληψη ασθενειών από λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, εξακολουθούν να προωθούνται ως απάντηση στην πανδημία COVID-19.

«Δεν υπάρχει ούτε μία βολή στο χέρι που να κάνει σχεδόν οτιδήποτε για μια αναπνευστική ασθένεια», είπε ο McCullough, προσθέτοντας ότι τα εμβόλια για τον COVID επιβλήθηκαν σιωπηλά και χωρίς διάλογο με την προτροπή: «Είναι ασφαλή και είναι αποτελεσματικά και θα τα πάρετε.»

Καμία συζήτηση μετά. Καμία επίσημη συζήτηση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, καμία εγγύηση για επαναξιολόγηση, καμία μηνιαία αναθεώρηση της ασφάλειας.»

Cardiologist and epidemiologist Dr. Peter McCullough (L) and John Leake, co-authors of “The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex,” in Washington on May 31, 2022. (Matthew Pearson/CPI Studios)

 

Η ασφάλειά τους θεωρήθηκε ότι πρέπει να είναι δεδομένη, ακόμη και μετά τη δημοσίευση μιας κινεζικής επιστημονικής εργασίας που επισημαίνει ότι υπήρχαν μεγάλα προβλήματα υγείας από το εμβόλιο για άτομα με υποκείμενα προβλήματα υγείας, είπε ο McCullough.

Ο McCullough χαρακτήρισε αυτή την ευρεία χρήση των εμβολίων είναι «βιολογική καταστροφή».

Επιπλέον, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προσπάθησε να θάψει πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σφραγίζοντας, για 55 χρόνια, τον «φάκελο της Pfizer», που είναι περίπου μισό εκατομμύριο σελίδες εγγράφων που περιγράφουν λεπτομερώς τα βασικά ευρήματα στο ανάπτυξη και εφαρμογή των εμβολίων, δήλωσε ο McCullough.

Ο οργανισμός Public Health and Medical Professionals for Transparency με την συνεργασία του σπουδαίου νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri, μήνυσε τον FDA βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA) και ζήτησε να δημοσιοποιηθεί ο φάκελος.

Στην απόφασή του, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark Pittman είπε ότι το αίτημα FOIA της ομάδας ήταν «υψίστης δημόσιας σημασίας» και διέταξε την έκδοση-δημοσιοποίηση 55.000 σελίδων το μήνα (pdf) από την FDA.

Από αυτά τα έγγραφα, «μάθαμε ότι υπήρχαν 1.223 θάνατοι μέσα σε 90 ημέρες από την κυκλοφορία του προγράμματος Pfizer, παγκοσμίως. Το πρότυπο είναι συνήθως 50 θάνατοι για κάποιο ευρέως χρησιμοποιούμενο προϊόν, [και έχει] αποσυρθεί από την αγορά», δήλωσε ο McCullough

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) καταγράφει τους θανάτους στο Σύστημα Καταγραφής Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS).

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο McCullough είπε ότι έχουν καταγραφεί 13.000 θάνατοι μετά τη λήψη του εμβολίου για τον COVID.

«Αυτό είναι εκπληκτικό», είπε. «Ποτέ δεν αφήσαμε ένα προϊόν να λειτουργεί έτσι για αυτό το χρονικό διάστημα χωρίς να επανεξετάσουμε την ασφάλεια, χωρίς να αναφέρουμε την ασφάλεια, χωρίς καν να αμφισβητήσουμε την ασφάλεια και ο θάνατος να είναι το τελικό αποτέλεσμα».

Ο McCullough είπε ότι υπήρξε επίσης μια σειρά από μη θανατηφόρες αλλά σοβαρές παρενέργειες από τα τρία κύρια εμβόλια, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής βλάβης, των θρόμβων αίματος και της φλεγμονώδους νόσου.

Οι Epoch Times απευθύνθηκαν στις Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson για σχόλια σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

«Αυτό που νομίζω ότι δεν κατάλαβε πολύ το κοινό είναι ότι πρόκειται για μια εντελώς νέα τεχνολογία», είπε ο Leake. «Πρόκειται για τεχνολογίες γενετικής μεταφοράς. Στην πραγματικότητα κάνετε έγχυση αγγελιοφόρου RNA που κωδικοποιεί την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας, άρα αυτό είναι το Star Trek».

Ο McCullough είπε ότι είναι ψευδής ισχυρισμός ότι τα εμβόλια μειώνουν τη νοσηλεία και τον θάνατο.

Είπε ότι δεν έχουν γίνει ενδελεχείς τυχαιοποιημένες δοκιμές με το δραστικό φάρμακο και το εικονικό φάρμακο που να δείχνουν μείωση της νοσηλείας και του θανάτου.

“Κανένα από τα εμβόλια δεν έχει πραγματοποιήσει κλινικές δοκιμές έναντι εικονικού φαρμάκου με αυτό το σύνθετο τελικό σημείο”, δήλωσε ο McCullough. «Αυτό που συνέβη με την πάροδο του χρόνου είναι μια ψευδής αφήγηση που αναπτύχθηκε από δεδομένα παρατήρησης».

Υπήρξαν πολλές «προκατειλημμένες αναλύσεις από ερευνητές και γιατρούς και από εκείνους στο βιοφαρμακευτικό συγκρότημα που έχουν επενδύσει στην προσπάθεια προώθησης των εμβολίων», είπε ο McCullough.
δισκία ιβερμεκτίνης

Πρόσθεσε ότι οι αναλύσεις βασίζονται σε λανθασμένα και μεροληπτικά δεδομένα, τα οποία δεν παρακολουθούν τα εμβολιασμένα άτομα που μπαίνουν σε ένα νοσοκομείο. Αντίθετα, όλοι όσοι εισέρχονται στο νοσοκομείο με λοίμωξη από COVID υπολογίζονται ως μη εμβολιασμένοι από προεπιλογή.

«Μπορώ να σας πω ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν λάβει έγκαιρη θεραπεία, κάτι που πραγματικά είναι ο οδηγός για τη μείωση της νοσηλείας και του θανάτου», είπε ο McCullough.

Ο Leake είπε ότι η ίδια αυστηρότητα και τα πρότυπα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στην έγκαιρη θεραπεία για τον COVID αγνοούνται εντελώς με τα νέα εμβόλια αγγελιαφόρου RNA. «Ξαφνικά, η μεθοδολογία και η αυστηρότητα της εξακρίβωσης της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας μόλις πετιέται από το παράθυρο με το εμβόλιο», είπε.

Ο McCullough είπε ότι η πανδημία θα μπορούσε να είχε τελειώσει γρήγορα εάν είχαν διατεθεί πόροι για την παροχή πρώιμων θεραπειών σε ασθενείς υψηλού κινδύνου με υδροξυχλωροκίνη και ιβερμεκτίνη, αλλά αντίθετα αυτές οι πρώιμες θεραπείες ήταν κακογραμμένες.

Ο McCullough ανέφερε επίσης τα μονοκλωνικά αντισώματα, μια άλλη ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία που έχει περιοριστεί υπέρ των εμβολίων, είπε.

Παρά το γεγονός ότι αυτές οι πρώιμες θεραπείες λειτουργούν καλά, αποσύρονται από το ράφι, αλλά τα εμβόλια, τα οποία δεν είναι αποδεδειγμένα ασφαλή ή αποτελεσματικά, προωθούνται στο κοινό ως η λύση για την πανδημία, είπε ο McCullough.

Οι Leake και McCullough περιέγραψαν αυτό που παρατήρησαν και τεκμηρίωσαν ως «μονολιθική λύση εμβολίου» για όλα τα προβλήματα δημόσιας υγείας.

Το βιβλίο τους τεκμηριώνει πώς άλλα εθνικά ιδρύματα, όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας-National Institutes of Health, επωφελούνται από αυτά τα εμβόλια και από τη σχέση τους με πλούσιους φιλάνθρωπους.

«Στην πραγματικότητα είχαν μια συνάντηση στο σπίτι του Βill Gates κοντά στο Seattle το 2000. Για 20 χρόνια, δούλευαν μαζί», υποστήριξε ο Leake.

Υπάρχει μια ατζέντα για τα εμβόλια, στην οποία οι δυνάμεις θέλουν κάθε άτομο να συνεχίσει να εμβολιάζεται επ’ αόριστον, είπε ο McCullough.

«Το έχουν προχωρήσει και ταυτόχρονα υπάρχει μια λήθη στην ασφάλεια και είναι παγκόσμια», είπε ο McCullough.

Ο McCullough και ο Leake είπαν ότι θα ήθελαν να δουν όλες τις εντολές εμβολίων να αρθούν και όλα τα εμβόλια COVID-19 να αποσύρονται από τα ράφια για μια ενδελεχή αναθεώρηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

«Έχουμε καεί», είπε ο McCullough. «Αυτό ήταν, κατά μία έννοια, το έγκλημα της ζωής μας, αν όχι όλων των εποχών. Δηλαδή του μαζικού εμβολιασμού του κόσμου εν μέσω μιας εξαιρετικά διαδεδομένης και εξελισσόμενης πανδημίας-αγνώστου προελεύσεως που βρωμάει εργαστηριακή κατασκευή».


https://kourdistoportocali.com/news-desk/meta-ti-vomva-toy-spoydaioy-kathigiti-toy-columbia-jeffrey-sachs-oti-o-ios-covid-19-einai-ergastiriaka-kataskeyasmenos-neo-vivlio-ypostirizei-oti-i-apokrisi-sti-pandimia-schediastike-to-2000-sto-spiti/

Δεν υπάρχουν σχόλια: