Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

O Εrdogan, η Agenda και η ιστορική ανάγκη να ακολουθήσουμε το δρόμο του Ισραήλ



Ο Τούρκος ηγέτης είναι αφοσιωμένος στο όραμα της Γαλάζιας Πατρίδας. Οι Έλληνες πολιτικοί σε τι είδους agenda είναι αφοσιωμένοι;




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις διεξάγουν αυτή τη περίοδο την αποβατική άσκηση  «EFES 2022» στον κόλπο της Σμύρνης με πλούσιο οπτικουακουστικό υλικό ώστε να περάσουν στοιχεία αληθοφάνειας στη τουρκική κοινή γνώμη αλλά φυσικά και στην ελληνική.

By Τhe Wrong Man

Κατά τη διάρκεια της πολυεθνικής άσκησης, οι συμμετέχοντες-συνεχίζει το ρεπορτάζ- εκπαιδεύονται σε συνθήκες απόβασης σε νησιά, αφού το σενάριο της άσκησης περιλαμβάνει: αποβατικές και αεροκίνητες ενέργειες, πραγματικά πυρά, αλλά και πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV).

...

Η συγκεκριμένη διακλαδική πολυεθνική άσκηση φαίνεται, ωστόσο, να εντάσσεται σε μια εκστρατεία επηρεασμού της κοινής γνώμης της γειτονικής χώρας, αφού το Τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας τροφοδοτεί διαρκώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες και βίντεο από την άσκηση EFES2022, αποτυπώνοντας σκηνές από απόβαση σε νησιά, αλλά και πτώση αλεξιπτωτιστών, για τις ανάγκες κατάληψης νησιών και βραχονησίδων, συνδυάζοντας δηλαδή τις εκπαιδευτικές και επικοινωνιακές ταυτόχρονα ανάγκες σε σενάρια που περιλαμβάνουν το νησιωτικό ανάγλυφο.

Αυτό αφορά τους Τούρκους και τον τρόπο που ο Toύρκος Πρόεδρος αντιλαμβάνεται την agenda της ιστορικής του συνείδησης απέναντι στην Ιστορία του έθνους του.

Toν Erdogan μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για πολλά μια και επικοινωνιακά είναι πολύ πιο ευάλωτος από τoυς Emmanuel Macron, Zacinda Ardern, Justin Trudeau, Mario Draghi, Joe Biden, Skot Morison, Μargariti Shoina, Katerina Sakellaropoulou, etc.

Ο Εrdogan είναι Πρόεδρος της Τουρκίας από το 2014.

Διετέλεσε επίσης πρωθυπουργός της χώρας από το 2003 έως το 2014, για τρεις συνεχόμενες θητείες, ενώ υπηρέτησε και ως δήμαρχος Κωνσταντινούπολης. Μέσα στο διάστημα αυτό, όπως και ο ίδιος έχει πει, έχει δει και “αντιμετωπίσει” ουκ ολίγους αναλώσιμους Έλληνες ηγέτες.

Βάλτε κάτω τις ημερομηνίες και κάντε το λογαριασμό.

Ο Εrdogan-δεν το κρύβει-είναι αφοσιωμένος στο όραμα της Γαλάζιας Πατρίδας.

Οι Έλληνες πολιτικοί σε τι είδους agenda είναι αφοσιωμένοι; Ποια agenda υπηρετούν άραγε καθώς ο ελληνικός πληθυσμός μειώνεται μεθοδικά και αντιστρόφως ανάλογα με την αύξηση του ελληνικού χρέους όλα αυτά τα χρόνια με κορύφωση τα δύο τελευταία της προαναγγελθείσης πανδημίας ενός προαναγγελθέντος και προκατασκευασμένου ιού COVID;

(Take 5′)

Μπορεί κανείς να είναι gay, να είναι λεσβία, να είναι όλες οι αποχρώσεις του LGTBQ, να δηλώνει ότι φύλο θέλει αρκεί να μην είναι άρρωστος και επικίνδυνος παιδεραστής και αρκεί να αντιμετωπίζει όλες τις επιλογές ως ίσες. Δηλαδή το να επιλέγει ο άνδρας και η γυναίκα να είναι str8 να μην αποτελεί ρετσινιά και σπίλωση και αντικείμενο υποδόροιας προπαγάνδας ακόμη και μέσα από τα εκπαιδευτικά συστήματα του δυτικού κόσμου.

Να συμφωνήσουμε λοιπόν ότι είναι αποδεκτή η δικαιωματική βαβέλ του σεξουαλικού προσανατολισμού αλλά σε αυτή την παραδοχή αποδοχής, δεν μπορούμε να διακρίνουμε κανέναν λόγο για τον οποίο η παραδοσιακή οικογένεια θα πρέπει να παραδοθεί στις φλόγες, όπως η Εύβοια ή το Μάτι για παράδειγμα.

Επίσης ευελπιστούμε ότι δεν θα χρειαστεί να φθάσουμε στο σημείο να διοργανώνουν παρελάσεις, ανά τις πρωτεύουσες του κόσμου, και οι str8.

Ο Εrdogan γνωρίζει επίσης πολύ καλά τι λέει όταν υποστηρίζει ότι αρνήθηκε το πουκάμισο που πήγαν να του φορέσουν.

Προφανώς εννοεί μια άλλη agenda, ξένη από τη δική του. Η agenda του Εrdogan είναι η Γαλάζια Πατρίδα. Μεγαλομανία; Εθνικισμός; Μεγαλοιδεατισμός;

Οπως θέλετε μπορείτε να το πείτε αλλά την ίδια στιγμή οι ηγέτες του δυτικού κόσμου (των Ευρωπαίων συμπεριλαμβανομένων) θα πρέπει να απαντήσουν γιατί συμμετέχουν στην agenda μείωσης και ελέγχου του πληθυσμού των χωρών τους όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία σχεδόν όλων των κρατών της Ε.Ε. τα τελευταία δύο χρόνια.

Θα πρέπει επίσης να απαντήσουν γιατί επιχειρούν να το κάνουν αυτό μέσα από τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων και την χρήση ψηφιακών ταυτοτήτων;

Ποιοι υποδεικνύουν την συγκεκριμένη agenda στόχος της οποίας είναι η μετατροπή του δυτικού κόσμου σε μία Κίνα αντιστοίχου πληθυσμού και απόλυτα ελεγχομένων ψηφιακών ανθρωποειδών τα οποία δεν θα εργάζονται αλλά θα συντηρούνται από την κεντρική κυβέρνηση η οποία θα επιλέγει και τα ηλικιακά όρια του βίου τους, ενώ θα ελέγχει ταυτόχρονα την διατροφική αλυσίδα και την πρόσβασή τους σ΄αυτή;

Δείτε σχετικό δημοσίευμα της εγκρίτου Καθημερινής που βασίζεται σε δεδομένα του ιδρύματος του γιατρού και φιλανθρώπου Bill Gates τα οποία δημοσιεύθηκαν στο επίσης έγκριτο The Lancet που πρώτο έσπευσε να συγκαλύψει κάθε αναφορά στην προφανή εργαστηριακή προέλευση του ιού Covid-19

 

Ποιοι σχεδιάζουν ακόμη και την κατάργηση των τηλεφωνικών συσκευών και την αντικατάστασή τους από τα επικοινωνούντα βιομετρικά στοιχεία σε έναν κόσμο όπου η δημιουργικότητα και το επιχειρείν θα είναι κατακριτέα και αποδεκτή μόνο η ψηφιακή κομμουνιστικοποίηση και η διαβίωση των ανθρωποειδών με ελεγχόμενο ψηφιακό κρατικό μισθό;

Ο Erdogan είναι φασίστας. Σύμφωνοι.

Μήπως όμως οι υπόλοιποι ηγέτες-επικριτές του, συμμετέχουν αυτή τη στιγμή σε ένα τουλάχιστο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας υπακούοντας μία agenda που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτή στον Μπάμπη και τη Σούλα;

Έχουμε επισημάνει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν την αναγκαιότητα της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωπαική Ένωση και το ΝΑΤΟ και την επείγουσα αλλαγή πορείας και μετατροπή της χώρας σε ένα ανεξάρτητο κράτος στο οποίο κανείς δεν θα μπορεί ατιμώρητα να υπαγορεύσει τη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού και κανείς ηγέτης δεν θα τολμά να υλοποιήσει αυτή την agenda.

To Iσραήλ στο οποίο οι οικογένειες έχουν κατά μέσο όρο τρία παιδιά και δύο σκυλιά δείχνει το δρόμο. Να ακολουθήσουμε τώρα τον δρόμο του Ισραήλ πριν είναι αργά. Εδώ όπου 22χρονα κορίτσια κυκλοφορούν με τα όπλα στους ώμους.

Την ίδια στιγμή ο Joe Biden επιχειρεί να αφοπλίσει τους Αμερικανούς με σκηνοθετημένα και μη εγκλήματα. Πρέπει η κοινωνία να παραδοθεί ολοσχερώς και αφοπλισμένη αφού πρώτα το διαίρε και βασίλευε κυριαρχήσει στoυς κόλπους της.

Ναι ο Erdogan είναι φασίστας. Οι επικριτές του, ηγέτες της Δύσης, τι είναι;

Μήπως νέοι Χίτλερ;


Για όλο το άρθρο, κάντε κλικ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: