Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Φωτοβολταϊκά κάμπου Κατοχής … Απίστευτες εξελίξεις με ονόματα εμπλεκομένων ... υπεράνω υποψίας και χρήμα που οδηγεί στο σκαμνί της δικαιοσύνης, τους δήθεν επενδυτές.




Έγκυρες πληροφορίες  αναφέρουν ότι έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων στο θέμα των φωτοβολταϊκών  της Κατοχής.

Σήμερα μάλιστα, όλοι οι συμμετέχοντες στην κοινοπραξία, είχαν κληθεί από την εισαγγελία Μεσολογγίου, ώστε να τους αποδοθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για πολλά αδικήματα που έχουν σχέση με ιδιωτική επένδυση, ίδρυση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου  στο κάμπο της Κατοχής.

...

Υπενθυμίζουμε ότι, στο δημοτικό συμβούλιο του Ραδιομεγάρου, έχει γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης με εισήγηση του δημάρχου, η ίδρυση δημοτικού φωτοβολταϊκού πάρκου στο κάμπο της Κατοχής, με παράλληλη απόρριψη συμμετοχής, στη πρότασης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  η οποία κατασκευάζει το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο στην Ελλάδα, στη θέση Πόλντερ έξω από το Μεσολόγγι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρονται σε  σκάνδαλο μεγατόνων, με εμπλοκή επιφανών ονομάτων, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις, επαναλαμβάνονται και στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Υψηλών Προσώπων , μια δίκη που θα αρχίσει αμετάκλητα μέσα στον Ιούλιο, παρότι κάποιοι … ακόμα και τώρα το παίζουν αδιάφορο παγώνι. 


Μ.Ε.Π 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε παλι με τα παραμυθια σου....Αληθεια, η δηθεν " εγκληματικη οργανωση" τελικα ποτε και που θα δικαστει?
Καν(η)εις δεν ξερει?

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Μη καρφώνεσαι, ασχολήσου καλύτερα με την Κοινοπραξία και τις καταγγελίες που σχεδιάζουν για το δήμο μας και όταν θα έρθει η ώρα (εντός του Ιουλίου) για την δίκη, ευχόμαστε να είσαι απλά στην αίθουσα και όχι στο σκαμνί

Ανώνυμος είπε...

Εσυ δεν ελεγες οτι ηταν " τυπογραφικο λαθος" οταν σου επεσημαναν οτι πλην αυτοφωρων και ασφαλιστικων μετρων δεν γινονται δικες τον Ιουλιο? Τοτε ελεγες οτι η " δικη" θα γινοταν στα μεσα Ιουνιου! Αλλη μια φορα συλλαμβανεσαι ψευδομενος

Ανώνυμος είπε...

http://etolikomep.blogspot.com/2022/05/blog-post_12.html?m=1

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Μη ξύνεσαι στη γκλίτσα, οι αποκαλύψεις θα γίνουν όταν εμείς το θελήσουμε. Τον Ιούνιο βεβαίως και ήταν η δίκη, αλλά πήρε αναβολή για Ιούλιο. Τώρα υπάρχει η απεργία των δικηγόρων, αλλά όπως θα ενημερώθηκες σήμερα, βρέθηκε η φόρμα ώστε να γίνει η δίκη και θα γίνει από το τμήμα διακοπών. Όσο και να στηρίζεστε ή να νομίζετε ότι τα Υψηλά Πρόσωπα θα καθυστερήσουν τη δίκη, σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτή θα γίνει και μάλιστα εντός του Ιουλίου. Ποια είναι τα δυο πρόσωπα που προστέθηκαν στη λίστα των κατηγορουμένων; Για φώτισέ μας και εμάς τους ψευδόμενους !!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/182512295784/posts/pfbid02c8BYrkBNgZu4ht7ETN2ZVvzMbWk2skxLpWspsELzjJwwpb6VtSaQBVhFjQujMfZml/?sfnsn=mo

Ανώνυμος είπε...

Αν λετε αληθεια ανεβαστε το κλητηριο θεσπισμα για το δηθεν δικαστηριο.

Ανώνυμος είπε...

Παει κι ο Ιουλιος...