Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ποιον εν ενεργεία Δήμαρχο κάλεσε η εισαγγελία Αγρινίου για Καλπονοθεία ;





Άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι το παρακράτος στο νομό μας έχει αντικαταστήσει το επίσημο κράτος εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Επίσης είναι κοινή αντίληψη ότι οι μηχανισμοί του κράτους δηλαδή του δημοσίου, δουλεύουν χωρίς δισταγμό και ακατάπαυστα, για να εξυπηρετήσουν αυτό το παρακράτος, δηλαδή όλους αυτούς τους κυρίους που εκπροσωπούν το παρακράτος.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, είτε  αδυνατούν, είτε προσαρμόζονται σε αυτή τη πραγματικότητα.

Εάν κατά λάθος κάποιος υπάλληλος υψώσει ανάστημα, τότε το παρακράτος τον κονταίνει όπως λέγετε στην αργκό του δημοσίου.

Αυτές τις μέρες όμως έχουμε ένα γεγονός που αν μη τι άλλο, μας αναπτερώνει τις ελπίδες,  ότι τελικά δεν είναι όλα πουλημένα.

Σήμερα  η εισαγγελία Αγρινίου κάλεσε σε απολογία νεοεκλεγέντα δήμαρχο... του νομού μας, να απολογηθεί για τις κατηγορίες της :
...

 Παραβίασης της εκλογικής νομοθεσίας, Νοθεία κατά τη διεξαγωγή των εκλογών, Παραποίηση εκλογικού υλικού, Δωροδοκία και Απάτη.

Μαζί με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο τη πόρτα της εισαγγελίας είδαν και άλλοι 6 δημοτικοί σύμβουλοι, από το ψηφοδέλτιο του δημάρχου. 

Πληροφορίες μας λένε ότι θα ακολουθήσουν οι υπεύθυνοι των δήθεν έργων της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού καθώς και κάποιοι που έλαβαν μέρος στις εκλογές, παρότι τους είχε επιβληθεί στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. 

Αναμένετε επίσης μεγάλη αποκάλυψη για υποκατάστημα τράπεζας της περιοχής μας.

Μακάρι να αποδειχθεί ότι το παρακράτος έφτασε στο τέλος του.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο τόπος μας πάει από το κακό στο χειρότερο... όπως και να το κάνουμε, ακόμη και τυφλός να είναι κάποιος, η δυσοσμία θα τον οδηγήσει στη πηγή της σαπίλας. 


Μ.Ε.Π 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να αλλαξεις καφετζου!