Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Επίσκεψη Κουτσούμπα στο Αιτωλικό ... τραγικά απόντες Διαμαντόπουλος και πρόεδρος του Αιτωλικού. ( φωτογραφίες και βίντεο)



Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

Πρώτος σταθμός της ήταν το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου ο Δ. Κουτσούμπας είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με εκπροσώπους των νοσοκομειακών γιατρών και του Σωματείου του Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στο επίκεντρο της συζήτησης, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε η υποστελέχωση του Νοσοκομείου την ώρα που το Υπουργείο Υγείας μιλά για απογευματινά χειρουργεία καλώντας μάλιστα τους ασφαλισμένους να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Στη συνέχεια ο Δ. Κουτσούμπας συνοδευόμενος από το βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, Νίκο Παπαναστάση, βρέθηκε στο Αιτωλικό, που πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο παλαιό Δημαρχείο του Αιτωλικού με το Σωματείο των ψαράδων της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού – Μεσολογγίου και εκπροσώπους Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής. Εκεί συζητήθηκαν τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα με αφορμή και τις κινητοποίησεις των αγροτών το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς και ιδιαίτερα τοπικά προβλήματα των ψαράδων του Αιτωλικού που έχουν να κάνουν με την περιβαλλοντική υποβάθμιση της λιμνοθάλασσας.

Στη σύσκεψη μίλησαν ο Θοδωρής Μπότας, πρόεδρος των αλιέων του Αιτωλικού, ο Βαγγέλης Κουσουλας, εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, δημοτικός σύμβουλος Ξηρομεριου και η Γεωργία Κοτσαλού, πρόεδρος του 15μελους του Γυμνασίου Αιτωλικού. Επίσης, πήρε το λόγο η Μαριάννα Κατράκη, κόρη της σπουδαίας χαράκτριας Βάσως Κατράκη. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με την Μαριάννα Κατράκη και συζήτησαν για την ανάγκη να στηριχθεί το «Μουσείο Βάσως Κατράκη – Εικαστικό Κέντρο Χαρακτικής» στο Αιτωλικό.

...

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, εξέφρασε την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στους αγώνες των εργαζομένων και των αγροτών, αλλά και στους αυτοαπασχολούμενους της περιοχής.

https://www.agrinioculture.gr/2024/02/22/se-mesologgi-kai-aitoliko-o-dimitris-koytsoympas-episkepsi-sto-nosokomeio-syskepsi-me-agrotes/






Δεν υπάρχουν σχόλια: