Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Xρήστος Μάστορας> Η Αμερικανική Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη, η μεγαλύτερη ιατρική βιβλιοθήκη του κόσμου, εξετάζει την Δακρυαδενίτιδα ως 50% πιθανότητες προέλευσης το εμβόλιο COVID-19



Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024.

(Ξεκινάμε κάπως έτσι…)

By Wrong Man

Η Αμερικανική Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη (National Library of Medicine), την οποία διαχειρίζεται η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ, αναφέρεται ως η μεγαλύτερη ιατρική βιβλιοθήκη του κόσμου και είναι μία από τις πέντε εθνικές βιβλιοθήκες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι αναφέρει ο ιστότοπος της Αμερικανικής Εθνικής Ιατρικής Βιβλιοθήκης για την Δακρυαδενίτιδα-Dacryoadenitis πριν ξεπέσουμε στις σοφιστείες των εγχωρίων προθύμων της μείωσης του δυτικού πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

“Η Dacryoadenitis μπορεί να είναι μια σπάνια εμφάνιση μετά από λοίμωξη από COVID-19 ή μπορεί να είναι μια ανοσολογική απάντηση μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Εδώ αναφέρουμε δύο περιπτώσεις προσβολής δακρυϊκού αδένα, η μία μετά τη μόλυνση από τον COVID-19 και η άλλη μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Μια οριστική αιτιώδης σχέση, ωστόσο, παραμένει αβέβαιη…”

Τι σημαίνει αυτό αγαπητέ οξυδερκή τηλεθεατή της αισθαντικής φίλης μου Ματίνας Παγώνη;

Ότι το πρόβλημα που εμφανίστηκε στον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα έχει 50% πιθανότητες να προήλθε από τον COVID-19 και άλλες 50% πιθανότητες να προήλθε από το εμβόλιο COVID-19.

...

O τραγουδιστής Μάστορας και εμβολίαστηκε και νόσησε.

Όσο για τη Ματίνα Παγώνη είτε από άγνοια, είτε σκόπιμα “γνωματεύει” τη μισή αλήθεια στη δήλωση που ακολουθεί>

«Ο κορoνοϊός με τις υποπαραλλαγές εδώ είναι και έχει αφήσει όλα αυτά τα οποία βλέπετε και τα long Covid και όλα αυτά», λέει, μιλώντας στο Mega, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Αυτό είναι μια σπάνια περίπτωση, το ξέρουμε, είναι δακρυοαδενίτιδα, η οποία είναι πάρα πολύ σπάνια και μπορεί να οφείλετε σε βακτήριο, σε μύκητες, σε χλαμύδιο ή μπορεί να είναι εκδήλωση ενός συστηματικού νοσήματος».

«Είναι φλεγμονή των αδένων των δακρυικών ή του ενός ή και των δύο. Αν έχουμε μια οξεία μορφή, χρειάζεται κάποιες ημέρες και μετά σταδιακά θα περάσει με αντιφλεγμονώδη, αν είναι μια χρόνια μορφή η οποία μπορεί να είναι από ένα συστηματικό νόσημα, κρατάει πάρα πολύ. Θέλει χρόνο, δεν περνάει από τη μία ημέρα στην άλλη. Είναι τραγικό, το ξέρω, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Είναι μια δύσκολη περίπτωση που θέλει την εξέλιξή της και σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί», συμπληρώνει.

Συνεχίζουμε ακόμη πιο sexy μια και στην ανάρτησή μας πρωταγωνιστεί η Ματίνα Παγώνη>

Η Γαλλία φέρνει νόμο που θα τιμωρεί ποινικά έως και 3 χρόνια φυλακή και πρόστιμο έως και 45.000 ευρώ την κριτική στα mRNA εμβόλια!

Ως ποινικό αδίκημα θα θεωρείται στη Γαλλία η κριτική στα εμβόλια mRNA, αυτό θα μπορούσε να κλείσει στη φυλακή, όποιους ενθαρρύνουν ανθρώπους να αρνούνται την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη (σύμφωνα με την «επιστήμη»).

Όποιος συμβουλεύει τον κόσμο ενάντια στο mRNA ή άλλες «ιατρικές θεραπείες» που είναι «προφανώς κατάλληλες» για θεραπεία με βάση την τρέχουσα κατάσταση της ιατρικής γνώσης, μπορεί στο μέλλον να φυλακιστεί έως και τρία χρόνια ή να λάβει πρόστιμο έως και 45.000 ευρώ.

Φανταστείτε γιατί πράγμα μιλάμε, ποινικοποιούν την κριτική σε ένα πειραματικό σκεύασμα που ακόμα δε έχει πάρει τελική άδεια και φυσικά δε πρόκειται να πάρει ποτέ, με τόσες παρενέργειες και θανάτους που προκάλεσε!

Αν και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που τίποτα πια δε μας κάνει εντύπωση, όσο παράλογο, κι όσο αυταρχικό κι αν είναι…

Σύμφωνα με τον ιστότοπο anazitiseis.gr oι επικριτές ονόμασαν το νόμο «Άρθρο της Pfizer».

Το άρθρο 4 είναι κεντρικό στοιχείο του νέου νόμου, ποινικοποιεί το «αίτημα διακοπής ή αποχής από θεραπευτική ή προλυπτική ιατρική θεραπεία » καθώς και «το αίτημα για χρήση πρακτικών που παρουσιάζονται ως θεραπευτικές ή προλυπτικές».

Αυτό ισχύει γενικότερα, για οποιαδήποτε αντίδραση σε όποιαδήπορε θεραπεία προτείνει η.. επιστήμη αλλά ειδικότερα για την θεραπεία με mRNA (καθώς εκεί υπάρχουν οι αντιδράσεις).

Η βιολόγος Annelise Bocquet, δήλωσε σοκαρισμένη και έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο X:

« Στους διεθνείς φίλους και συναδέλφους μου: Σήμερα ψηφίστηκε νόμος στη Γαλλία νόμος που απαγορεύει οποιαδήποτε αντίθεση στις ενέσεις mRNA-LNP ως «αιρετική παρέκκλιση». Τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως τρία χρόνια και 45.000 ευρώ».

Αντιδημοκρατικός ελιγμός

Οι περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης – με εξαίρεση τη Σοσιαλδημοκρατική Ομάδα – (τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα είναι πάντα υπερ των πιο αυταρχικών νόμων), θεώρησαν τον νόμο ως προκατάληψη της λεγόμενης «εναλλακτικής ιατρικής» και αντιδημοκρατική απειλή για τους καταγγέλλοντες.

«Ο αγώνας ενάντια στις επικίνδυνες σεχταριστικές εξελίξεις δεν πρέπει να συνιστά τιμωρία των πρακτικών συμπληρωματικής φροντίδας ή κατανάλωσης φυτοθεραπευτικών προϊόντων που είναι σύμφωνα και με το νόμο», δήλωσε ο Jean-François Coulomme από την αριστερή συμμαχία. Ενώ ο Thomas Ménage από το «Rassemblement national» της Le Pen χαρακτήρισε τον νόμο «μια ακόμα εχθρική πράξη προςτην ελευθερία».

Υπήρξε και ένας πολιτικός από το κόμμα του Macron που μίλησε για συμμαχία ενάντια στην επιστήμη για την οποία «ντρεπόταν».

-Πρέπει να πάρουμε μέτρα γιατί «Η επόμενη πανδημία έρχεται» ήταν ένα επιχείρημα που ακουγόταν συνεχώς από την κυβέρνηση.

Τώρα το νομοσχέδιο επιστρέφει στη Γερουσία. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει αντίσταση εκεί, αλλά οι Μακρονιστές βρίσκουν τρόπους να το παρακάμψουν με την βοήθεια των σοσιαλιστών.

Πριν συνεχίσουμε με Χρήστο Μάστορα TAKE 5′ με μία ακόμη “θεωρία συνωμοσίας” από σχετική ανάρτηση της Μαρίας Δεναξά>

Αλλη μια “θεωρία συνωμοσίας” επιβεβαιώνεται =>

Έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, επιβεβαιώνει πως ο κάτοχος του ψηφιακού ευρώ, δεν θα μπορεί να το διαθέτει ελεύθερα. Θα είναι προγραμματισμένο να ξοδεύεται μόνο για ό,τι επιτρέπουν!

Το έγγραφο σχετικά με τη “συνολική λειτουργικότητα” του ψηφιακού ευρώ αναφέρει:

“Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει την ευθύνη για την εφαρμογή του με :

Ενεργοποίηση πληρωμών όταν πληρούνται προκαθορισμένες προϋποθέσεις (δυνατότητα προγραμματισμού). 

Απαγόρευση πληρωμών εάν ένα χρηματικό ποσό που έχει δοθεί μόνο για ορισμένους σκοπούς χρησιμοποιείται εκτός της εγκεκριμένης περιοχής του 

Ανάκληση (απόσυρση) CBDC (ψηφιακού πορτοφολιού και νομίσματος) από εξουσιοδοτημένο φορέα 

Εισαγωγή διαφορετικών τύπων ψηφιακών πορτοφολιών με “διαφορετική λειτουργικότητα”:

Ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται, τα ψηφιακά πορτοφόλια μπορεί να επιτρέπουν μόνο τα ακόλουθα: 

Πληρωμές μόνο με ορισμένους περιορισμούς (π.χ. αριθμός πληρωμών ανά ημέρα, συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ανά συναλλαγή ή ανά ημέρα) ή χωρίς περιορισμούς (εκτός από γενικούς περιορισμούς, εάν η κεντρική τράπεζα κρίνει σκόπιμο να τους επιβάλει). 

Η προσέγγιση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε (τουλάχιστον) δύο τύπους ψηφιακών πορτοφολιών:

Πλήρως ανώνυμα πορτοφόλια που δεν απαιτούν προσωπικές πληροφορίες και υπόκεινται σε περιορισμούς και εξατομικευμένα πορτοφόλια που είναι πλήρως ανιχνεύσιμα αλλά δεν υπόκεινται σε περιορισμούς”. 

Η εισαγωγή καρτών πληρωμών με περιορισμούς για τους αιτούντες άσυλο, καθιστά σαφές ότι όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί από καιρό.

Είναι πολύ πιθανό, να ήταν το πρώτο πιλοτικό πείραμα εφαρμογής του ψηφιακού πορτοφολιού κι ως φαίνεται έχει ήδη ολοκληρωθεί, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί τον πραγματικό σκοπό του!

bsi.bund.de/SharedDocs/Dow tkp.at/2024/02/12/deu

Δεν υπάρχουν σχόλια: