Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΜΑΘΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ

Ανιδιοτελής-ής, -ές επίθ. ο αφιλοκερδής, που δεν αποβλέπει στο ατομικό του συμφέρον.
(λεξικό Τεγόπουλος – Φυτράκης)

Όταν έπαιρνες δεν ρώτησες γιατί, πίστεψες ότι κάτι θα σου ζητήσουν και έτσι θα ξεπληρώσεις, επειδή δεν ήξερες αυτή τη λέξη.
Τώρα που στα ζητάνε πίσω ψάχνεις ποιος και γιατί.

Γιατί; Διότι..... δεν ήθελαν τίποτα, ήθελαν μόνο να πιστέψουν στο ΟΡΑΜΑ που έλεγες.
ΟΜΩΣ, το πέταξες στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, είπες ΨΕΜΑΤΑ, ήσουν ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ.

Δεν ζητήσαμε ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ
Ψάχναμε μόνο το καλύτερο αύριο
Ψάχναμε μόνο την αλήθεια
Ψάχναμε μόνο τη Δημοκρατία

Αποδείχτηκες ΑΝΙΚΑΝΟΣ και για τα 3.
Αποδείχτηκες ΨΕΥΤΗΣ στον ίδιο σου τον εαυτό
Και έτσι ήρθε το τέλος.

Τρέμε τώρα την καταιγίδα που έρχεται


Τειρεσίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανόητοι ή ανόητε Ρομπέν όπως σε ή σας αποκάλεσαν οι πρώην όπως φαίνεται φίλοι σου (σας), δεν ξέρατε ότι ΑΥΤΟΙ δεν αναγνωρίζουν τίποτα άλλο εκτός της εξουσίας τους;
Όχι; Τότε θα ζήσετε αδικαίωτοι με τις πληγές σας γεμάτες αλάτι να τους βλέπετε να ολοκληρώνουν τη καταστροφή. Δυστυχώς για σας και για μένα πολύ φοβάμαι, ότι στο τέλος θα νικήσουν πάλι αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μάλλον φίλε του Δημάρχου, για να λες τέτοια πράγματα πρέπει να είσαι μισθωμένος υπάλληλος του Δημάρχου και όχι φίλος του, ή να μην έχεις καμιά σχέση με το Αιτωλικό. Από προσωπική εμπειρία σε προκαλώ όχι να ζητήσεις με αίτηση τον προϋπολογισμό ή τίποτε άλλο, ζήτα απλά τι είπαν σε κάποιο συμβούλιο για τα σφαγεία. Ζήτα να μάθεις κάτι για πρόβλημα που αφορά την υγεία σου, εσένα και όλων των κατοίκων. Η απάντηση θα είναι η εξής, δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε για το λόγο ότι δεν έχει γίνει απομαγνητοφώνηση του ΔΣ. Αν συνεχίσεις να ρωτάς και να απαιτείς έστω και μια προφορική απάντηση, θα σου πούνε δεν θυμόμαστε. Και το κερασάκι στη τούρτα θα είναι όταν θα σου πούνε, όλα τα έγγραφα του Δήμου είναι στη διάθεσή σας, όποτε μπορείτε ελάτε να τα ψάξετε μόνο σας. Και αν νομίσεις ότι τελείωσε κάνεις λάθος, στην ερώτηση ότι το ζήτημα αυτό έχει γραφτεί στο internet, η απάντηση είναι ότι, αυτά τα λένε κάποιοι ανώνυμοι που τους έχουμε κάνει μήνυση. Αν πάλη συνεχίσεις να ρωτάς και να λες, ότι εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι κύριοι, αλλά αν το πρόβλημα είναι υπαρκτό, θα λάβεις πάλη την ίδια απάντηση. Τους έχουμε κάνει μήνυση και ότι αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι του Αιτωλικού.