Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Δηλώσεις για τον Φιντέλ Κάστρο απο 4 σημαντικούς ανθρώπους του πλανήτη !

Όπως όλοι οι αρχηγοί  ανά τον κόσμο, έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης  τοποθετήθηκε σχετικά με τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο. 

«Ο Φιντέλ Κάστρο υπήρξε αναμφίβολα μια ιστορική προσωπικότητα, σύμβολο της κουβανέζικης επανάστασης και μιας εποχής σκληρών διεθνών αντιπαραθέσεων που ανήκει πια στο παρελθόν  Η πορεία του επιβεβαίωσε ότι πρόοδος χωρίς οικονομική και πολιτική ελευθερία, δεν μπορεί να υπάρξει». 

Την ιδια ώρα κάτι  άσχετοι,  ψευτες και "λαικιστές"  δήλωναν:
  "Ο Φιντέλ Κάστρο ήταν ένας ηγέτης "μεγαλύτερος από τη ζωή",  που υπηρετησε τον λαό του για σχεδόν μισό αιώνα.   Ως ένας θρυλικός επαναστάτης και ρήτορας, ο κ. Κάστρο βελτίωσε σημαντικά την Παιδεία και την Υγεία της χώρας του. Αν και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας, τόσο οι επικριτές όσο και οι θαυμαστές του αναγνωρίζουν ότι αφιερώθηκε και αγαπούσε τον κουβανικό λαό, ενώ και οι κουβανοί είχαν παντοτινή και βαθιά αγάπη για τον Κομαντάντε τους."

Τζάστιν Τριντό, πρωθυπουργος του Καναδά
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Αυτή τη στιγμή οι Κουβανοί είναι γεμάτοι με δυνατά συναισθήματα, καθώς ανακαλούν τους αμετρητους τρόπους με τους οποίους ο Φιντέλ Κάστρο άλλαξε θετικά την πορεία της ζωής ανθρώπων, οικογενειών, αλλά και όλου του λαού. 
Η ιστορία θα καταγράψει και θα κρίνει την τεράστια επιρροή αυτής της μοναδικής φιγούρας στους ανθρωπους και στον κόσμο".
Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος των ΗΠΑ

δήλωση ομως έκανε και η Anna ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: