Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Στον Ανακριτή θα παρουσιαστεί όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για να απολογηθεί για τη μη εφαρμογή της προσωρινής διαταγής για παροχή πόσιμου νερού στο Αιτωλικό




Οι εξυπνάδες και κουτοπονηριές του δημάρχου Μεσολογγίου, σιγά - σιγά αποδεικνύετε ότι έχουν κοντά ποδάρια.


Η πεισματική του άρνηση να μην εκτελέσει την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου για παροχή πόσιμου νερού και σωστή λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης του Αιτωλικού, φέρνει όλο και πιο κοντά, την ποινική δίωξη όχι μόνο του ιδίου, αλλά όλου του δημοτικού συμβουλίου του Μεσολογγίου.

Ο δήμαρχος του Μεσολογγίου, νόμισε ότι αν εφαρμόσει την βλαχοπονηριά που τον διακρίνει σε κάθε του βήμα, θα μπορέσει να ξεγελάσει ακόμη και τον εισαγγελέα.


Όταν απολογήθηκε στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου, στο ερώτημα γιατί δεν εκτέλεσε την διαταγή για παροχή πόσιμου νερού στους Αιτωλικιώτες, απάντησε ότι έχει τοποθετήσει 4 βρύσες στη θέση Μπούζα και ότι, από εκεί μπορούν να προμηθεύονται όσοι και μόνο αυτοί που έχουν καταθέσει την προσφυγή μαζί με το Σύλλογο των ψαράδων του Αιτωλικού ( τέτοια μεγαλειώδη ανάλυση της δικαστικής εντολής, ουδείς μέχρι τώρα δεν έχει τολμήσει να κάνει).

Πήρε μάλιστα και θρησκευτικό όρκο, όταν υπογράμμισε ότι αυτές οι βρύσες από τα ανατολικά γεφύρια απέχουν μόλις ενάμιση χιλιόμετρο.

Στην ερώτηση γιατί δεν έδωσε πόσιμο νερό με υδροφόρες, όπως έκανε με τα τρία χωριά του Μεσολογγίου, απάντησε ότι, πήγαμε νερό σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί αυτοί έχουν και ζώα που μπορεί να ψοφήσουν.

Μάλλον δεν χρειάζεται να προσθέσουμε, ούτε να σχολιάσουμε τις βλοαχοπονηριές ενός εγωπαθούς ατόμου.

Τώρα απ' ότι μαθαίνουμε από τις τοπικές εφημερίδες, ο ανακριτής καλεί όλο το δημοτικό συμβούλιο να απολογηθεί, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και από αυτούς ευθύνες, πέραν του δημάρχου.

Ο ίδιος ο δήμαρχος έχει παραπεμφθεί για παράβαση καθήκοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια: