Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Αύριο η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων ενάντια στο Δήμο Μεσολογγίου και ΔΕΥΑΜ από τους ψαράδες του Αιτωλικού

Αύριο στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου και ώρα 10πμ, θα εκδικαστούν, τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Σύλλογος των Αλιέων Αιτωλικού ενάντια στο δήμο Μεσολογγίου και την ΔΕΥΑΜ.

Η εκδίκαση η αυριανή είναι από αναβολή, την οποία ζήτησε ο δήμος Μεσολογγίου, διότι δεν ήξεραν ότι συνκατηγορουμενη ήταν και η ΔΕΥΑΜ.

Η προσφυγή των αλιέων της πόλης μας, εκπροσωπεί όλους τους δημότες και στοχεύει στην άμεση παροχή πόσιμου νερού στους κατοίκους και στην σωστή λειτουργία του Βιολογικού καθαρισμού της πόλης του Αιτωλικού.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου καραπάνος, είχε κάνει σημαία στον προεκλογικό του αγώνα την επίλυση του προβλήματος της ποιότητας του νερού που καταναλώνουν οι δημότες του Αιτωλικού.
Κέρδισε τις εκλογές με άνεση, εξαιτίας της υπερψήφισή του από τους ψηφοφόρους του Αιτωλικού και από τη χαρά του μάλλον εκείνη τη βραδιά, έχασε και τα λογικά του. 
Εκφώνησε το γνωστό νικητήριο διάγγελμα, περί δημοκρατία της Βενετίας, το οποίο το κάνανε σημαία όλα τα χιουμοριστικά σάιντ, αλλά βρέθηκε και στα πρωτοσέλιδα μεγάλων αθηναϊκών εφημερίδων.

Από εκείνη τη στιγμή ο καραπάνος ξέχασε τις υποσχέσεις του για καθαρό πόσιμο νερό στους Αιτωλικιώτες, έβαλε 4 βρύσες στη θέση Μπούζα με υποτιθέμενο καθαρό νερό και κάλεσε όλους τους δημότες να εφοδιάζονται το νερό για πόση και πλύση, από το συγκεκριμένο σημείο. 
Όσο για τα εκατομμύρια;;; Βροχή, πέφτουν από όλες τις μεριές. Τα τελευταία που υποσχέθηκε είναι περίπου τρία μύρια, για έργα στην ύδρευση του Αιτωλικού, και κάπου δεκαπέντε (ρίξε κι' άλλα μεγάλε) για την λιμνοθάλασσα. 



Ο Βιολογικός Καθαρισμός σύμφωνα με τα λεγόμενά του, λειτουργεί σωστά και η συσσώρευση φυκιών στα Γεφύρια του Αιτωλικού που ήταν σήμα κατατεθέν της πόλης, όλη την Άνοιξη και το Καλοκαίρι,  είναι ένα φυσικό φαινόμενο, (όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) .
Αυτό το φυσικό φαινόμενο υποσχέθηκε να το σταματήσει με ειδικό δίχτυ, το οποίο θα τραβούσε τα φύκια στην ακτή. Μετά βέβαια κάπου ξύπνησε από τις ασυναρτησίες και τις βλακείες που έλεγε, γιατί πλέον όλο το Αιτωλικό γελούσε μαζί του. 

Όσο για τη Βενετία της Δημοκρατίας, βρήκε ευτυχώς άλλη πόλη να την πραγματοποιήσει και αυτή δεν ήταν άλλη από το ίδιο το Μεσολόγγι, όπου από την τελευταία νεροποντή, το Μεσολόγγι ζούσε από τον πρώτο όροφο και πάνω, τα ισόγεια θυσιάστηκαν στο όραμα του καραπάνου.

Όλοι Αύριο στο δικαστήριο  στο Μεσολόγγι 

Το Αιτωλικό πρέπει να Ζήσει και θα Ζήσει 

Διεκδικούμε το Αυτονόητο, Καθαρό Πόσιμο Νερό και Καθαρή Θάλασσα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: