Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αποφυλακίζεται σήμερα η Μπερερή


Επιτέλους και ένα καλό νέο. Η καλλικρατική μας συντοπίτισσα Μαριάννα Μπερερή αποφυλακίζεται. Είναι ένα νέο που πρέπει όλους να μας χαροποιήσει, είναι άλλη μια απάντηση στο μνημόνιο και τα σχέδια του σκοταδισμού. Πρέπει να φωνάξουμε όλοι μαζί και μάλιστα τόσο δυνατά ώστε να φτάσει μέχρι τα αυτιά της.
Έλα Μαριάννα στο τόπο σου.

Διαβάστε την ανάρτηση απο το trelo kouneli.
Σήμερα αποφυλακίζεται από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η Μαριάννα Μπερερή, το 33χρονο μοντέλο που είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλακή μετά την εμπλοκή της σε υπόθεση ναρκωτικών τον Οκτώβριο του 2008.

Το νεαρό μοντέλο είχε συλληφθεί τότε στο διαμέρισμα του φίλου της στο Ελληνικό, έχοντας στην κατοχή της 2,5 κιλά κοκαΐνης. Πριν μια εβδομάδα έγινε το δικαστήριο όπου στο εδώλιο κάθισαν τόσο η 33χρονη όσο και ο 28χρονος σύντροφος της. Το δικαστήριο αρχικά τους επέβαλε ποινή κάθειρξης έξι ετών, ωστόσο δέχτηκε η ποινή να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μιας και της αναγνωρίστηκε ως....

ελαφρυντικό η χρόνια εξάρτηση τους από τις ουσίες.

Και οι δυο αποφυλακίστηκαν με ψήφους δυο προς ένα, ενώ οι συνήγοροι του 33χρονου μοντέλου χαρακτήρισαν την απόφαση αυτή ευκαιρία και για τους δυο ώστε να αποτοξινωθούν και να απεμπλακούν από τον κόσμο των ναρκωτικών. Παρόν έξω από τις φυλακές είναι και ο 28χρονος σύντροφος της Μπερερή –που αποφυλακίστηκε πριν από δυο ημέρες-, προκειμένου να την παραλάβεικαι να της συμπαρασταθεί.

star.gr

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/12/blog-post_5172.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: