Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Iδού πότε οι "αφέντες" θα αρχίσουν να ανησυχούν!

http://kontiloforos.blogspot.com/2010/12/i.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού η δράση του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ (δεν το είπες , αλλά έμμεσα και το ΚΚΕ είναι ακίνδυνο) δεν σας ανησυχεί τότε:
1. Γιατί έχετε εξαφανίσει από τα "κανάλια"σας τη δράση μας! Γιατί δηλαδή δεν βγάζετε το ΠΑΜΕ ή το ΚΚΕ δίπλα στον Παναγόπουλο; Ακίνδυνοι είμαστε τι φοβάστε;

2. Γιατί αναπαράγετε κάθε αντικομμουνιστική μαλακία που κυκλοφορεί; Αφού έτσι κι αλλιώς είμαστε ακίνδυνοι;

3. Γιατί προσπαθείτε να μας στραγγαλίσετε οικονομικά με νόμους και διατάγματα , για τα κουπόνια κλπ .Αφου είμαστε ακίνδυνοι.

4. Γιατί προσπαθήσατε να διαλύσετε το ΚΚΕ με κάθε τρόπο στις αρχές της 10ετίας του 1990 επιστρατεύοντας ΝΑΡίτες, ΣΥΝασπισμένους, Κωστόπουλους, Θεωνάδες,κλπ; Πολύ μεγαλη σημασία δε δίνετε σε ένα κόμμα ακίνδυνο;

5.Πόσα και πόσα στελέχη του ΠΑΜΕ, τις ΠΑΣΥ της ΚΝΕ δεν έχετε σύρει στα δικαστήρια; Αφήστε τους ήσυχους είναι ακίνδυνοι.

6. Ωστε είναι ακίνδυνο ένα κίνημα, ένα κόμμα που έχει συγκεκριμένο στρατηγικό στόχο, συγκεκριμένο πρόγραμμα για λαϊκη εξουσία, περιφρουρεί τους αγώνες του από προβοκάτορες και προβοκάτσιες και είναι επικίνδυνο ένα κίνημα που απλά διαμαρτύρεται, τα σπάει, μπαχαλεύει; Η νεολαία και οι ομαδες που "δεν ποδηγετούνται" είναι επικίνδυνες για το σύστημα; ΔΕΊΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

7. Να υποθέσω ότι αγώνας των ναυτεργατών το καλοκαίρι και τώρα,Αλαφουζάκια, ήταν ακίνδυνος, γι' αυτό τους επιστρατεύσατε ή γι' αυτό το καλοκαίρι στήσατε όλες τις προβοκάτσιες;

ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΑΚΙΑ..., ΚΑΙ ΟΣΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Σας βολεύει να αναγορεύσετε το"ανεξάρτητ﨨μη ποδηγετούεμενο κίνημα" σε επικίδυνο. Σας βολεύει γιατί ξέρετε οτι είναι ενα ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ, ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ, ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ, ΚΑΙ ...ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ ΜΕΤΑ.

ΦΟΒΑΣΤΕ, ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....ΤΑ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ (γιατί απορείτε; στο ΕΚΚΕ δεν ήταν;)

ΑΛΑΦΟΥΖΑΚΙΑ ΚΛΠ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ , ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΦΗΜΩΝ..., Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ.