Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Η "τρομοκρατία" και πάλι στο προσκήνιο ή "κάτι παραπάνω";


Δυο μέρες πριν τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας (6 Δεκεμβρίου 2008) του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου εμφανίστηκε ο από μηχανής Θεός "τρομοκρατία" για ν' αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας.Σε διάφορα σημεία της Αττικής ξεφυτρώνουν γιάφκες με πλούσιο οπλισμό,οι δε συλλήψεις και προσαγωγές αυξομειώνονται από κανάλι σε κανάλι.
Στο περιθώριο τα εργασιακά και τα οικονομικά θέματα,ως δια μαγείας έπαψαν να μας απασχολούν.Στο ντούκου και η μάζωξη της ΓΣΕΕ και η απόφαση του Νομάρχη να λειτουργούν τα καταστήματα και τις Κυριακές.Ολη η χώρα κρεμασμένη από τα παράθυρα των 8 όπου όλοι οι επαΐοντες είχαν πιάσει στασίδι από τις 5 το απόγευμα για να μας εξηγήσουν τ' ανεξήγητα από το μέτωπο της "τρομοκρατίας"!
Αλλά να λέει ο Μήτρος κι άλλα η Καραμήτρου κι από την Καισαρείας ο πρόεδρος να ωρύεται:
"πολλά τα όπλα,πολλές οι χειροβομβίδες,πολλά τα εκρηκτικά"!!!Μα κυρ-Πάνο μου αν είναι τόσα πολλά που λες τότε δεν πρόκειται για "τρομοκρατική" οργάνωση αλλά για λαθρέμπορους όπλων,που στα διαλείμματά τους εκτελούσαν και κανένα συμβόλαιο για να μη νιώθουν άχρηστοι!
Για την ιστορία βρέθηκαν: 3 υποπολυβόλα εκ των οποίων τα 2 SCORPION,7 εννιάρια πιστόλια (τύπου CLOCK, CZ, BAIKAL),ένας σιγαστήρας,γεμιστήρες,εκατοντάδες φυσίγγια,4 χειρομβοβίδες,50 κιλά εκρηκτικά ANFO,200 κιλά εκρηκτικά TNT και 3 Καλάσνικοφ.
Παρεμπιπτόντως οι πληροφορίες λένε πως όλοι οι συλληφθέντες ήταν γνωστοί στις αρχές,δυο δε εξ' αυτών είχαν επικηρυχθεί με το ποσό των 600.000 ευρώ!!!Επίσης τα τσακάλια των ειδήσεων μας ενημέρωσαν ότι και οι γιάφκες ήταν υπό παρακολούθηση αλλά δεν είχε προκύψει κάτι.
Σε απλά Ελληνικά οι αρχές ήξεραν τα πάντα αλλά περίμεναν το κατάλληλο τάιμινγκ για να κάνουν ντου.
Τώρα αν πρόκειται για τους "Πυρήνες",για τη "ΣΕΧΤΑ" ή τη "ΧΕΣΤΑ" οι γνώμες διίστανται αλλά όλοι συμφωνούν πως πρόκειται για "Κάτι Παραπάνω"!Ο από μηχανής Θεός "τρομοκρατία" και πάλι στο προσκήνιο με συγκεκριμένο ρόλο ή όντως "κάτι παραπάνω";


http://zeidoron.blogspot.com/2010/12/blog-post_3086.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: