Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ BLOGS







Μια πολύ καλή ανάρτηση από το Αβόλευτος, η οποία αν μη τι άλλο μας θυμίζει το ρόλο που πρέπει να έχουν τα blogs. Μπορεί ως Αιτωλικιώτες, οι περισσότερες ερωτήσεις, που θέτει ο συντάκτης της ανάρτησης, να μας αφήνουν παγερά αδιάφορους, αλλά αυτό δεν αφαιρεί ούτε στο ελάχιστο την αξία των ερωτημάτων και το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλουν οι bloggers, να φέρουν στην επιφάνεια, γεγονότα που στην καθημερινότητα ονομάζουμε απαγορευμένα.

Θέλουμε να θυμίσουμε μια παρόμοια ανάρτηση του δικού μας blog, η οποία ήταν στο ίδιο πνεύμα (έθετε ερωτήματα) και η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, από τους όψιμους δημοκράτες και ιδεολογικά γραικύλους του Δήμου μας. Θα μπορούσαν να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στα ερωτήματά μας, αλλά αυτοί προτίμησαν να μας μηνύσουν.
Δεν κατηγορούμε όμως αυτούς, κατηγορούμε τον δικαστικό λειτουργό που δεν έψαξε τα ερωτήματα που εμείς θέταμε. Αν θέλετε να θυμηθείτε κάντε κλικ εδώ.

ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


Αβόλευτος

Τα πολιτικά Vampir της Αιτωλοακαρνανίας

Εδώ ο κόσμος καίγεται και μερικοί (εδώ ταιριάζει ο τίτλος) ακόμα δεν κατάλαβαν τίποτε στην Αιτωλοακαρνανία.
Δεν έφτανε η αμφισβήτηση στον νεοεκλέγντα δήμαρχο του Μεσολογγίου Π. Κατσούλη (σημειωτέον ένας από τους 8 πανελαδικά που δεν δήλωσαν τις δαπάνες τους σύμφωνα με το νόμο Ραγκούση και κινδυνεύουν με έκπτωση!!!), ήρθαν στο...φως διάφορες πληροφορίες που προκάλεσαν σχετικές ανησυχίες. Εγώ τώρα ως απλός πολίτης ρωτάω για να μου απαντήσουν (αν φιλοτιμηθεί κανείς):
1. Είναι αλήθεια κ. Κατσούλη ότι
παίξατε με τα μετεκλογικά σχέδια του εκλαμπρότατου Νομάρχη (όντως θα μείνει στην ιστορία ως ο τελευταίος Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας). Εννοώ ότι σας τάξανε ότι θα δοθεί το νυν κτίριο της νομαρχίας στο Δήμο ολόκληρο με αντάλλαγμα
να μην αντισταθείτε και πολύ όταν φύγει η έδρα της περιφέρειας από Μεσολόγγι και πάει στο Αγρίνιο;;;
2. Είναι αλήθεια κ. Κατσούλη ότι συναινέσατε στο κλείσιμο του στρατοπέδου (εν όψει περικοπών βέβαια) και μετατροπή του χώρου σε κέντρο λαθρομεταναστών της περιφέρειας (θα φύγει από την Πάτρα και θα έρθει στο Μεσολόγγι);;;; εδώ το αντάλλαγμα που σας υποσχέθηκαν ποιο είναι;;;
3. Είναι αλήθεια κ. Κατσούλη ότι μπροστά στην αγωνία σας με το αν θα εφαρμοστεί ο καλλικρατικός νόμος (όπως δήλωσε και ο Ραγκούσης) πήγατε στην Αθήνα να τον συναντήσετε και δεν σας δέχθηκε.
4. Είναι αλήθεια κ. Σώκο ότι, μετά την αποτυχία σας να βουλιάξετε τον Αστακό, καταστρώσατε το σχέδιο μεταφοράς της έδρας της περιφέρειας για το νομό στο Αγρίνιο ρίχνοντας το κόκαλο του κτιρίου της νομαρχίας στο δήμο Μεσολογγίου για να καμφθούν οι αντιδράσεις, βουλιάζοντας ακόμη περισσότερο το Μεσολόγγι.

http://antidimos.blogspot.com/2010/12/vampir.html#more
Ο προβοκάτορας....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γραψε κι εσυ τους νομους στα παλια σου τα παπουτσια!
Μπορείς!
Κάντο όπως ο Κατσούλης!