Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Φεύγουν οι αγωνιστές σοσιαλιστές και μένουν οι Πορφυρογέννητοι και γλείφτες!...



Ας το διαβάσουνε και οι δικοί μας γιαλαντζί βουλευτές του νομού μας, μπας και συνειδητοποιήσουν τι κάνουν ψηφίζοντας την κατά παραγγελία κατάρρευση της Ελλάδας. Έτσι είναι θανούλη, δεν μπορεί να είναι σημαντικότερη η φράντζα σου από το μέλλον μας. Ναι κύριε κουρουμπλή μας, έτσι τιμά ο άνδρας ο πολιτικός το λόγο του και την τιμή του απέναντι σε αυτούς που τον ψήφισαν. Δεν μπορεί να λεονταρίζεις μέχρι την ψήφιση κάποιου νομοσχεδίου και στο τέλος να γίνεσαι όχι απλά υπέρμαχος αλλά και σταυροφόρος του! Τι να πω για τους υπόλοιπους; Η σιωπή δεν ξέρω αν είναι χρυσός, είναι όμως σίγουρα όπλο της μάζας για το αναμενόμενο.



Aπό το "Στοχασμός-Πολιτική"

Για μια ακόμη φορά θέλησαν να αποδείξουν πόσο ψεύτες είναι!
Πριν στεγνώσουν οι δηλώσεις του κυρίου Πεταλωτή ότι η ψήφος στη βουλή είναι κατά συνείδηση και δεν υπάρχει θέμα διαγραφών.
Ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, βουλευτής Νομού Πρέβεζας, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και προερχόμενος από μια παιδεία σοσιαλιστική και με αγώνες μιας ζωής, είχε την τιμή να διαγραφτεί από ένα κόμμα που διοικούν νεοφιλελεύθεροι πορφυρογέννητοι δεξιοί, που έχουν καταλάβει την «κομματική εξουσία» στο ΠΑΣΟΚ.Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή που επιφύλαξαν στον αγωνιστή Β. Παπαχρήστο τα pretty boys του ΓΑΠ και του Ραγκούση!
Άντε και γρήγορα η θυγατέρα του εφιάλτη της αποσταCiaς να μπει στην κυβέρνηση των νεοφιλελεύθερων πορφυρογέννητων του ΓΑΠ!

Νάσος
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: