Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ασφαλήτες κουκουλοφόροι - Grand Collection

Και για την ιστορία, το blog sibilla μας δίνει φωτογραφικό υλικό από τους δήθεν κουκουλοφόρους, οι οποίοι όμως ταυτόχρονα καίνε την Αθήνα αλλά κάνουν και συλλήψεις. Έχουν λοστούς και μολότοφ, αλλά έχουν και ασύρματη επικοινωνία με το κέντρο.
Αν όλα αυτά δεν σας φτάνουν μην ανησυχείτε, το δελτίο των 8μμ δεν είναι μακριά. Οι πληρωμένοι προπαγανδιστές και φερέφωνα του ΔΝΤ και του προδοτικού ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα σας κάνουν να κλάψετε για το αίμα που τρέχει από τον κ. βουλευτή, σας θυμόσουν για τους κατακτητές του ΔΝΤ, στο τέλος θα σας πείσουν ότι όλα όσα γίνονται είναι αναγκαία.
































2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν από δύο περίπου μήνες διάβασα την αναλυσή σας για τις δημοτικές εκλογές που ήταν εξαιρετικά εύστοχη και καλογραμμένη και δικαίως αναδημοσιεύτηκε απο τα τοπικά μπλόγκ.Ένα κείμενο που συνδύαζε καυστική σάτιρα και πραγματικά οξυδερκείς παρατηρήσεις.Από τότε άρχισα να παρακολουθώ και τη δική σας σελίδα.Όμως θεωρώ ότι η συνέχεια δεν υπήρξε ανάλογη.Δημοσιεύτε κείμενα με συνομοσιολογικές θεωρίες που κλείνουν το μάτι στον αριστερό και πατριωτικό λαϊκισμό.Δεν γράφω αυτό το σχόλιο για να σας κάνω επίθεση.Το γράφω επειδή πιστεύω ότι έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε ένα καλύτερο μπλογκ και όχι ένα ακόμη τρωκτικό.
ΥΓ.Το σχόλιο αυτό απευθύνεται κυρίως στον διαχειριστή της σελίδας και δεν θεωρώ απαραίτητη τη δημοσίευσή του.

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, το ερέθισμα για να δημιουργήσουμε αυτό το blog ήταν το τέλμα στο οποίο είχε πέσει το Αιτωλικό ως πόλη και ως κοινωνία, η οποία οφείλονταν σε μια δημοτική αρχή ανίκανη στη διοίκηση και η οποία ταυτόχρονα αποδείχτηκε εχθρική σε κάθε τι που μπορούσε να δώσει πνοή και ελπίδα σε αυτό το τόπο. Κάναμε τα πάντα για να αναδείξουμε τα προβλήματα, γράψαμε και καταγγείλαμε πρόσωπα και καταστάσεις, που παλιότερα θα ήταν αδιανόητο έστω και ως ψίθυρος να υπάρξει. Σήμερα έχουμε το τέλος αυτής της περιόδου, έχουμε τον Καλλικράτη ο οποίος μας έκανε Ιερό Δήμο με δημότες ταπεινωμένους και αγανακτισμένους. Έχουμε και μια δημοτική αρχή η οποία ακόμη και τώρα υπερασπίζεται το δήθεν έργο της. Ερώτημα, που βρίσκει αυτό το θάρρος και το θράσος; Αν απαντήσεις θα είναι μια θεωρία συνομωσίας, αν δεν απαντήσεις σημαίνει ότι το κατανοείς. Δεν το δημοσιεύουμε σαν κανονική ανάρτηση γιατί η συνέχεια σε δικαιώνει, θα χαθεί όμως αυτό το κάτι που σε κράτησε μαζί μας αυτό το μικρό διάστημα.