Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Ας το καταλάβουν οι Αιτωλικιώτες επιτέλους ... δεν υπάρχει δημοτική αρχή

ΑΙΧΜΗ Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 22/09/2016

Ν. Καραπάνος: Θα πειστούν και οι πιο δύσπιστοι για το νερό του Αιτωλικού…


===========================================================================================================================
Η εξέλιξη των γεγονότων με το νερό ύδρευσης του Αιτωλικού ήταν απρόσμενη ή μια λογική εξέλιξη της αδιαφορίας που έδειξαν όλοι οι δημαρχούληδες που πέρασαν από την αυτή τη θέση;
Αρχίζοντας από το Γρίβα, φτάνοντας στο τέλος του δήμου Αιτωλικού από τον δοσίλογο γαλάνη, μέχρι και τον σημερινό μπανιέρα ή καραπάνο (δεν τον λες...)

Μεταφέρουμε μαρτυρίες από συμπολίτες μας, οι οποίοι ήταν παρόντες κατά την παρουσία του διευθυντή της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας, κ. Φατούρο.

Από τη πρώτη στιγμή, αλλά και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο κ Φατούρος, προσπαθούσε να καταλάβει πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο, από περιγραφές των κατοίκων.
Η ΔΕΥΑΜ και ο δήμος Μεσολογγίου μαζί με τα καραπανάκια του Αιτωλικού όχι μόνο ήταν απόντες, αλλά δεν μπήκαν στο κόπο να πάρουν και οποιοδήποτε μέτρο για να αποφευχθεί αυτή η εγκληματική ενέργεια σε βάρος της Υγείας και της Ζωής των συνανθρώπων τους.

Μετά από αρκετή ώρα ορθοστασίας, ο Φατούρος αποφάσισε να ενοχλήσει το δήμαρχο (δεν τον λες...) καραπάνο ή μπανιέρα (τον λες!!!), μάλλον δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό το κήτος δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Φατούρος άρχισε να ενοχλεί και να ενημερώνει τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και τους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΜ.
Σε κάποια στιγμή ακούγετε να λέει επιτακτικά ότι, θα πρέπει να δοθεί στους δημότες καθαρό νερό με υδροφόρες και εμφιαλωμένα μπουκάλια.
Η απάντηση που πιστεύουμε ότι δεν θα εκπλήξει κανέναν ήταν ότι, δεν μπορούμε να δώσουμε νερό στους Αιτωλικιώτες γιατί δεν ... πληρώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜ και επιπλέον το νερό είναι ανταποδοτικό.
Η αντίδραση ήταν σφοδρή από τον Φατούρο, ο οποίος ανταπάντησε ότι, δεν με ενδιαφέρει ούτε αν πληρώνουν, ούτε αν είναι ανταποδοτική η ύδρευση, σήμερα ο κόσμος διακινδυνεύει τη ζωή του πίνοντας αυτό το νερό και είστε υποχρεωμένοι ήδη να μοιράζετε πόσιμο νερό στους πολίτες.

Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι που διοικούν το δήμο, όσο και αν φαίνεται απίστευτο.

Ο δε κλασομπανιέρας ουδέποτε παρουσιάστηκε.


Μετά τα παρατράγουδα αυτά έκανε την εμφάνισή του ο Γένδουλας ή μούκουλας, όπως τον αποκαλείτε με τα σχόλιά σας, έκανε τη χάρη στον Φατούρο και στους υπόλοιπους να ανοίξει το δημαρχείο της πόλης (που ατιμάζει με τις ενέργειές του και με την παρουσία του).

Πέρα από όλα τα άλλα, τα οποία αναφέρονται στην προηγούμενη ανάρτηση, είχαμε και άλλα ευτράπελα τα οποία στιγμάτισαν την εκεί διαδικασία.

Ο κόσμος πήγε να λιντσάρει το λεγόμενο μούκουλα, όταν άρχισε να λέει ασυναρτησίες για τις παρεμβάσεις του δήμου, ώστε να υπάρχει καθαρό νερό για τους πολίτες, όπου μάλιστα για του λόγου του αληθές, ως απόδειξη επιδείκνυε τα βρεγμένα του παπούτσια, αποτέλεσμα της προσπάθειάς του ώστε να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος.
Αποφάνθηκε στο τέλος ότι για όλα φταίει ένα γεωλογικό φαινόμενο, που απελευθέρωσε υδρόθειο και έτσι πήρε αποφορά το νερό της πηγής του Κεφαλόβρυσου.
Εκτός λοιπόν από ειδήμων στα κατασκευαστικά έργα (από τότε που τον προσέλαβε η ΤΕΡΝΑ με εντολή δημάρχου), εκτός από εξειδικευμένο επιστημονικό σύμβουλο στη πήξη του αλατιού στις Αλικές του Μεσολογγίου (και πάλι με εντολή δημάρχου και συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ) ο συγκεκριμένος κύριος αποδεικνύεται και διεθνούς φήμης Γεωλόγος.
Τώρα γιατί είχε πίτα - γύρο απ' όλα με ή άνευ γιαουρτοσκοδίου, δεν μπορέσαμε ποτέ να καταλάβουμε.
Να και ένα καλό που έκανε ο μπανιέρας, ανέδειξε αυτόν τον λαμπρό νέο, μέσο της διοίκησης του δήμου για να θαφτεί επιτέλους αυτό το ενοχλητικό Αιτωλικό, με συνοπτικές διαδικασίες και Γεωλογικά φαινόμενα.

Επίσης άλλο ένα ευτράπελο στιγμάτισε την όλη διαδικασία. Ο ρόλος της γνωστής φυλλάδας του Μεσολογγίου Αιχμή.

Όταν καταλάγιασαν τα οξυμένα πνεύματα, τα καραπανάκια το μόνο που επαναλάμβαναν σε κάθε τους πρόταση είναι το τι και πότε, θα βγάλει στον αέρα η η συγκεκριμένη φυλλάδα.
Είχαμε πει ότι τελικά η ΑΙΧΜΗ του Μεσολογγίου, έχει μετατραπεί σε πολιτικό γραφείο ανακοινώσεων και προπαγάνδας του υποτιθέμενου δημάρχου.
Πέσαμε έξω, είναι τρισχειρότερα τα πράγματα.

Για το τέλος αφήσαμε την παρέμβαση του έτερου Καππαδόκη και συνυπεύθυνου της τραγικής μοίρας του Αιτωλικού κ Γρίβα, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έδεινε συμβουλές προς όλες τις κατευθύνσεις για το τι πρέπει να κάνουν, ώστε να λυθεί το πρόβλημα, κρατώντας βέβαια, ίσες αποστάσεις από όλους, υπογραμμίζοντας ότι για το πρόβλημα δεν φταίει ο δήμαρχος.
Συμβούλευσε μάλιστα τον όχλο, ότι  ο κάθε δημότης του Αιτωλικού πρέπει να καταθέσει αγωγή και να ζητά 1000 ευρώ αποζημίωση και όταν τα εισπράξει να τα δώσει δωρεά στο δήμο ώστε να βρεθεί λύση στην ύδρευση της πόλης.
Άντε αγορίνα μου, άντε στο λάκκο σου για κανά τσαγάκι. Όταν η επιτροπή πολιτών, σου πρότεινε να αναλάβεις την υπόθεση εναντίον του δημάρχου, μιας και ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για την υγεία μας και την πρόοδο του τόπου, τότε γιατί αρνήθηκες να την αναλάβεις;;;
Αλήθεια πόσο κοστίζει μια αγωγή κατά του δημάρχου από τον κάθε δημότη ξεχωριστά;
Μήπως υπάρχει συνεργαζόμενος συνάδελφος, που θα μπορούσε να .... εξυπηρετήσει το αγανακτισμένο πλήθος; και με πόσα;
Η ομαδική προσφυγή των δημοτών ενάντια στο δήμο, σας είναι έννοια κουραστική και ασύμφορη;

Αλλά πέρα από όλα αυτά, μήπως θα πρέπει να ανατρέξουμε στα έργα εργαλεία, για την ύδρευση όταν ήσουν δήμαρχος του Αιτωλικού και το χρήμα έρεε στο δρόμο από ΕΕ και Ελληνική Πολιτεία;
Μήπως κάποτε αυτό το κολοκράτος, θα πρέπει να κάνει έλεγχο των προγενέστερων έργων και να λαμβάνει μέτρα ενάντια στους  χαραμοφάηδες του δημοσίου;

Αλήθεια πόσο συνυπεύθυνος είστε κ Γρίβα για την κατάντια του Αιτωλικού; 





Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η γελοία εφημερίδα της αγράμματης δημοσιογραφίας και των φαιδρών προσεγγίσεων απειλεί αλλά Καραπάνου την ιστοσελίδα σας.Μη μασάτε.Γερά όλο το μεσολόγγι ειναι μαζί σας να φύγει η λαίλαπα και η ξεφτίλα

Ανώνυμος είπε...

http://tolmis.blogspot.gr/2017/01/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΑ ΑΙΧΜΗ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Ανώνυμος είπε...

μα ποσο θρασυς ειναι αυτός ο μπανιέρας