Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Έχασε τη ψυχραιμία του ο καραπάνος, καταγγέλλει ακόμη και τον ιερέα του Αιτωλικού στη Μητρόπολη



Απίστευτες καταστάσεις πανικού, τυφλού μίσους και εκδίκησης ζούμε αυτές τις μέρες από τον υποτιθέμενο δήμαρχο Μεσολογγίου καραπάνο και τα καραπανάκια του Αιτωλικού, επειδή ο κόσμος τόλμισε να διεκδικήσει το αυτονόητο, την Υγεία του, την Αξιοπρέπειά του και το Μέλλον του.
Λέξεις με νόημα που είναι αντίθετα στην αισθητική του δημάρχου Μεσολογγίου και όσων τον εκπροσωπούν στο Αιτωλικό.

Έφτασε στο σημείο να καταγγείλει ακόμη και τον ιερέα του Αιτωλικού, γιατί τόλμησε να πάρει το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο και να μεταφέρει την αγωνία για την ζωή των παιδιών, των γερόντων και των κατάκοιτων της πόλης μας, μετά από αυτό που συνέβη με το νερό, όπου πλέον(αυτές οι ευπαθείς ομάδες), δεν έχουν πρόσβαση, βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία τους και σε κάποιες περιπτώσεις τη ζωή τους.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του δημάρχου Μεσολογγίου, ο οποίος την επομένη κιόλας κατέφυγε στη Μητρόπολη, ζητώντας ...προστασία από τον αντάρτη παπά, που του κάνει αντιπολίτευση όπως είπε.

Αν κάποιος νομίζει ότι εκεί τέλειωσαν όλα, μάλλον δεν έχει καταλάβει για ποιον άνθρωπο μιλάμε.
Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, όπου είχε και πάλι θέμα την ύδρευση του Αιτωλικού, ο ιερέας του Αιτωλικού πήρε ξανά το λόγο και κατήγγειλε δημόσια την πράξη του δημάρχου.
Ο καραπάνος ως γνήσιο παράδειγμα Φροϋδική ανάλυσης και επεξήγησης, διαψεύδει δημόσια τον ιερέα και λέει ότι, μόνο στον εισαγγελέα πήγε για να καταγγείλει συγκεκριμένα άτομα και ουδέποτε στη Μητρόπολη.
Αμέσως διαψεύσθηκε από άτομο, με το οποίο πέρασαν την πόρτα της Μητρόπολης, για διαφορετικό σκοπό βέβαια.

Το ΟΥΟΥΟΥ που ακούστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, ήταν ότι λιγότερο μπορούσε να γίνει, ώστε να εκφράσει ο μέσος δημότης την αγανάκτησή του αλλά και το φόβο του απέναντι σε ένα άτομο όπου δεν είναι απλά επαγγελματίας ψεύτης.

Βρήκαμε το βίντεο με την ομιλία του ιερέα και παρακαλούμε, όποιος ανακαλύψει από τα λόγια του κάτι το μεμπτό, ας το σχολιάσει.




Δεν υπάρχουν σχόλια: