Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Εξωθεσμικό, αποκαλεί ο Πατούλης τον Παυσανία Παπαγεωργίου και λέει ότι ο καραπάνος και ΔΕΥΑΜ, κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Κινήσεις πανικού από τον μπανιέρα, ο οποίος έχει ενεργοποιήσει όλο το κομματικό μηχανισμό, για να γλυτώσει από την κοινωνική κατακραυγή των δημοτών του Αιτωλικού.

Τελευταίο χαρτί του, ο Πατούλης της ΚΕΔΚΕ και γνωστός γιατρός;;; των Αθηνών.
Βάλαμε τα ερωτηματικά, γιατί αυτός ο κύριος και κάθε κύριος ή κυρία που βρεθεί να δικαιολογεί τον ασυνείδητο καραπάνο, ο οποίος παίζει με την υγεία των δημοτών, μάλλον θα πρέπει να περάσει πρώτα από ψυχίατρο και μετά εφόσον βγει ακέριος, θα μπορεί να διατυπώσει την άποψή του και μόνο.

Για τον συγκεκριμένο κύριο, μιας και τυγχάνει να είναι και γιατρός, θα πρέπει να μας αποδείξει μετά τα λεγόμενά του, αν και κατά πόσο είναι γιατρός και αν και κατά πόσο τιμά την ιδιότητά του με τις προτάσεις που καταθέτει, ενάντια στο δοκιμαζόμενο και ατιμασμένο κόσμο,του Αιτωλικού, από τον ίδιο το δήμαρχό του.

Είναι ντροπή για ένα παράγοντα όπως ο Πατούλης να θυσιάζει στο κομματικό βωμό την υγεία και τη ζωή μιας πόλης 5000 κατοίκων, για να σώσει το πολιτικό πτώμα ενός ανίκανου πολιτικάντη.

Καλούμε την πολιτεία επιτέλους να παρέμβει.

Που είναι ο ευαίσθητος Σκουρλέτης;

Που είναι ο μάγκας Πολάκης; Μια ολόκληρη πόλη χάνει την Υγεία και την αξιοπρέπειά της σε καθημερινή βάση και έχει απέναντί της ένα άχρηστο δήμαρχο και ένα κομματικό μηχανισμό να τον στηρίζει, έλεος πια με τα ρεμάλια της εξουσίας, που το μόνο που τους νοιάζει είναι η μίζα και η αλληλοϋποστήριξη.

Κάντε κάτι επιτέλους

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης για το νερό του Αιτωλικού



Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με το νερό του Αιτωλικού. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΚΕΔΕ θεωρεί ότι οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις που έγιναν με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην ύδρευση του Δήμου Μεσολογγίου, δεν μπορούν να αποτελέσουν λύση του ζητήματος για το οποίο, αποκλειστικά αρμόδια να αποφασίζουν, είναι τα θεσμοθετημένα όργανα της ΔΕΥΑΜ και του Δήμου Μεσολογγίου.
Οι όποιες παρεμβάσεις που γίνονται, έστω και με ... καλή πρόθεση, εκτός θεσμικών οργάνων, δεν συμβάλλουν στην ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος .
Η ΚΕΔΕ ως αρμόδιος φορέας, συμπαρίσταται και στηρίζει τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής η οποία άλλωστε είναι και η μόνη αρμόδια για τη διαδικασία επίλυσης του προβλήματος που έχει ανακύψει και τη μεθόδευση που πρέπει να ακολουθηθεί με βάση τις προτάσεις και αναλύσεις των αρμοδίων οργάνων της ΔΕΥΑΜ και του Δήμου. Τέλος η ΚΕΔΕ επισημαίνει ότι ο ρόλος του κεντρικού κράτους δεν είναι να παρεμβαίνει στο έργο της Δημοτικής Αρχής αλλά να στηρίζει, εφ’όσον ζητείται η συνδρομή του από την Δημοτική Αρχή».


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να δειτε ποσο γελοιος ειναι ο πατουλης λεει οτι αρμοδιος ειναι ο Δημος να κάνει αναλύσεις.Δηλαδη να αναλύει τον εαυτό του.Καλεί αυτο που δημιουργησε το πρόβλημα να το εποπτευσει

Ανώνυμος είπε...

μωροι μωρους υποστηρίζουν

Ανενταχτος Αιτωλικιωτης είπε...

Αυτός ο Πατουλης ποιος είναι ρε παιδιά.
Μήπως είναι αυτός που τρέχει όπου είναι κάμερα για να τον δείξει;;;(προφανώς ξεχνιέται γρήγορα γιατί και αυτός είναι στην ομάδα του τίποτα σαν τον Καραπανο).
Ναι ρε φίλοι αυτός ο φτωχουλης είναι με το χρυσό σαλόνι και την Μπαρμπι δίπλα του.
Α ρε λαέ αφού αφήνεις και σου μιλάνε οι κενοί πώς θες να σηκώσεις κεφάλι;;;;