Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τάξις και ηθική...

Απορώ πως ο Αντώνης Σαμαράς, αισθάνθηκε τη νίκη στις εκλογές, αλλά δε μπόρεσε να αισθανθεί τι ώρα θα πάει ο Τσίπρας στο Μαξίμου, για να το παραδώσει.

Άλλωστε ότι υπόσχεται ο Αντώνης το δίνει.Και το δίνει για πάντα.Το απέδειξε στις
προηγούμενες εκλογές,που δεν άφησε προεκλογική υπόσχεση, που να μην υλοποιήσει.Ή δεν υλοποίησε καμία;Δε θυμάμαι.Για ψάξτε το.

Μετά τη δήλωση Βαρουφάκη ότι ανάπτυξη δεν είναι τα Καγιέν και τα σκουπίδια στις παραλίες αναμένω δήλωση της Ν.Δ. που να επισημαίνει πως ο νέος υπουργός Οικονομικών διώχνει τους τουρίστες.(Που είναι η Σπυράκη;)

Λαϊκισμός η κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα Νοσοκομεία.Γεια σου ρε Θεοδωράκη αντι-λαϊκιστή....Να φανταστώ:η αύξηση της τιμής των διοδίων είναι ...εκσυγχρονισμός, και παρέμβαση στις παθογένειες, που μαστίζουν χρόνια τώρα, τη χώρα μας....ε Σταύρο;

Αλλά και η Κυβέρνηση είπε εις τας Ευρώπας ότι συμφωνούμε με τις κυρώσεις που επιβάλλετε στην Ρωσία αλλά ρωτήστε μας να σας πούμε το ναι πρώτα..

Πάνος Καμένος στα Ίμια. RESPECT!

Ο Σόιμπλε το είπε καθαρά...Όποιος χρωστάει πρέπει να πληρώνει...Προφανώς εννοούσε και το κατοχικό δάνειο.Όποιος χρωστάει πρέπει να πληρώνει.Αυτό δεν εννοούσε;

(Αντώνη, αν σκέφτεσαι να συνεχίσεις τη καριέρα σου στη πολιτική έμαθα ότι χηρεύει η θέση του δημάρχου Κολοκοτρονιτσίου.Εκεί θα εφαρμόσεις τέλεια την ακροδεξιά θέση σου των δύο άκρων.)


http://oxaxanoulis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: