Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Σε Ευηνοχώρι, Αγ. Γεώργιο, Γαλατά και Περιθώρι ο Παυσανίας Παπαγεωργίου


Σε τελική ευθεία μπαίνει η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές. Το απόγευμα της Τρίτης, 20 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Παυσανίας Παπαγεωργίου, επισκέφτηκε το Ευηνοχώρι, τον Άγιο Γεώργιο, τον Γαλατά και το Περιθώρι.

Για μια ακόμη φορά, ο κ. Παπαγεωργίου, τόνισε την ανάγκη ανατροπής του σάπιου πολιτικού καθεστώτος που έχει θέσει σε δεύτερη μοίρα την ελληνική επαρχεία, και δη το νομό Αιτωλοακαρνανίας, μέσα από βαρύγδουπες και μη υλοποιήσιμες υποσχέσεις επί...σειρά ετών. Η Αιτωλοακαρνανία αποτελεί έναν από τους ουραγούς νομούς στον τομέα των έργων και της ανάπτυξης, μιας και οι εξαγγελίες των κυβερνώντων τα τελευταία χρόνια μένουν μόνο στα χαρτιά και εξαντλούνται στους πομπώδεις λόγους. Οι μέχρι τώρα εκπρόσωποι της Αιτωλοακαρνανίας στις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών έχουν περίτρανα αποδειχτεί πολύ λίγοι για τις προσδοκίες των πολιτών και τις ανάγκες του τόπου.

Η ελπίδα έρχεται! Αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί η δίψα του ελληνικού λαού για ριζικές αλλαγές του πολιτικού σκηνικού με την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: