Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κακήν κακώς φυγαδεύτηκε ο Α.Σαμαράς και στο Περιστέρι μετά την οργισμένη υποδοχή των κατοίκων

"ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Ο ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ" ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ


Ανεπιθύμητος και στο Περιστέρι ήταν ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς καθώς τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις οι κάτοικοι της περιοχής όταν επισκέφθηκε το δημαρχιακό μέγαρο όπου θα είχε σύσκεψη με τον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Φτάνοντας ο Αντώνης Σαμαράς έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, υπήρχαν πολλοί πολίτες που δεν ήταν και τόσο φιλικά διακείμενοι ούτε προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό ούτε και προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Μία γυναίκα, μόλις είδε τον Αντώνη Σαμαρά άρχισε να...φωνάζει : "ήρθε στην πόλη της ανεργίας, δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή".

Την ίδια ώρα όμως ένας άντρας μέσα από το πλήθος άρχισε να φωνάζει και, κινήθηκε προς το μέρος των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας επιχείρησε να κινηθεί με απειλητικές διαθέσεις εναντίον μελών της Νέας Δημοκρατίας που συνόδευαν τον Πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να αντιδράσει άμεσα η αστυνομία και να προχωρήσει στη σύλληψή του, ενώ άντρες της προσωπικής φρουράς του Αντώνη Σαμαρά τον φυγάδευσαν στο δημαρχιακό μέγαρο.

Έτσι μετά την Λάρισσα και την Ορεστιάδα ο πρωθυπουργός αναγκάζεται να φύγει κακήν κακώς και από το Περιστέρι που σημειώνεται ότι είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος της χώρας και χαρακτηρίζεται μάλιστα ως βαρόμετρο για την ψήφο των δυτικών προαστείων, ενώ ο δημοφιλής δήμαρχος της περιοχής ανήκει στην παράταξή του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: