Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Κολυμβητήριο το Γυμναστήριο του Αιτωλικού, για ακόμη μια φορά.







Για ακόμη μια φορά, το γυμναστήριο της πόλης μας, παραδόθηκε στη βροχή, με αποτέλεσμα να θυμίζει περισσότερο κολυμβητήριο.

Η αμέλεια και η απραξία που χαρακτηρίζει τη σημερινή δημοτική αρχή, έρχεται να αντικαταστήσει τις αρπαχτές του καραπάνου , που εξοβέλισαν την περιοχή μας από το χάρτη της Ελλάδας.

Το αποτέλεσμα , τραγικό και στις δυο περιπτώσεις .

Ουδέν κακόν, αμιγές καλού .

Πληροφορούμαστε ότι κατόπιν συνεννοήσεως του δημάρχου με τον αντιδήμαρχο Αιτωλικού Μασαούτη, συμφωνήθηκε να μετατραπεί το γυμναστήριο και μόνο κατά τις βροχερές ημέρες, σε υδροπονική καλλιέργεια ελιάς, με μια  απόχρωση προτίμησης, στην ελιά καλαμών .

Αυτό θα βοηθούσε τα μέγιστα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μασαούτη (μη το ξεχνάμε, το όνομα), τη θέση των παραγωγών μας στη μάχη που θα δώσουν στο ΣτΕ, για την ονομασία.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση της προέδρου Μαντζή, η οποία έθεσε βέτο, κατόπιν συνεννοήσεως με τους Βασιλείου-Μελαχρή-Καραπάνο-Στέλλιος, οι οποίοι αντιπρότειναν να μετατραπεί το γυμναστήριο σε κέντρο διαλογισμού Φενγκ Σούι, με Φενγκ το τρεχούμενο νερό και Σούι , το άγαλμα της ίδιας.

Πρόταση η οποία και έγινε αποδεκτή, από το σύνολο των εναπομεινάντων δημοτικών συμβούλων, της λεγόμενης πλειοψηφίας, που διοικεί τον ιερό δήμο της χώρας μας. 

Περιττό να αναφέρουμε,  το πλήθος των λάικ που απέσπασε η συγκεκριμένη ανάρτηση του δημάρχου, από τη γνωστή παρέα, στήριξης και προώθησης των έργων της δημοτικής αρχής, στα κοινωνικά δίκτια.

Επιτέλους μια νέα εποχή ανατέλλει για τη πόλη μας.
Οι μαύρες σελίδες του αρπακτικού γύπα (βλέπε μπανιέρας), πέρασαν και οι δημότες μπορούν πλέον να απολαύσουν τον διαλογισμό τους, στις νέες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου .

Βιαστείτε, διότι εάν έρθει το καλοκαίρι, ίσως να μην υπάρχει στέγη και έτσι αναγκαστικά να μετατραπεί το κτήριο, σε λιάστρα, για τα καπνά του αντιδημάρχου.


ΥΓ. Δεν μάθαμε για την θέση του Σωτηρακόπουλου, διότι ο ίδιος θεώρησε εξ' αρχής ότι όλα αυτά αντιπροσωπεύουν αλλόθρησκους και όχι τα χρηστά ήθη της κοινωνίας μας. 

  
Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 








Δεν υπάρχουν σχόλια: