Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Οι Βάνδαλοι που μας διοικούν , είναι το ξένο σώμα του Αιτωλικού








Εάν η φωτογραφία του αναποδογυρισμένου τραπεζιού μας προκάλεσε θλίψη και αγανάκτηση , τότε η φωτογραφία του ίδιου  τραπεζιού, αλλά πεταγμένου στη θάλασσα , τι μπορεί να προκαλέσει εκτός από θυμό και απογοήτευση για μια δημοτική αρχή που προωθεί άτομα ανάξια για την τιμή που τους έγινε και ανεπαρκή για τη θέση που τους δόθηκε;  

Πολύ σωστά, όλοι μας καταδικάσαμε και απορήσαμε, πως είναι δυνατόν κάποιοι, ανεξάρτητα εάν είναι γύφτοι ή νεαροί ρεβουλοτσιονίστας, που ψάχνουν αντίπαλο ή μέσο εκτόνωσης της περσσεβούμενης  ενέργειας που διαθέτουν, να βεβηλώνουν ένα αντικείμενο που έχει πληρωθεί από το υστέρημα όλων των κατοίκων του Αιτωλικού .

Σήμερα όμως δεν μπορούμε να είμαστε, ακόμη πιο επιεικείς και αφελείς.

Το ίδιο τραπέζι που χθες απλά ήταν αναποδογυρισμένο , κάποιοι το πέταξαν στη θάλασσα για να μας υπογραμμίσουν την ανυπαρξία της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολύ περισσότερο του τοπικού συμβουλίου του Αιτωλικού.






 Ο βάνδαλος ή ο όποιος καλοπροαίρετος, αυτό έμαθε να κάνει όλη του τη ζωή και αυτό κάνει, έτσι διαπαιδαγωγήθηκε από το σπίτι του και με αυτή του τη πράξη μεταφέρει τη μιζέρια του σε όλους μας. 

Εμείς τι κάνουμε ; Πως αντιδρούμε ; 

Και πέρα  από το τί κάνουμε εμείς, το πρόβλημα που αναδύεται μέσα από αυτή τη μιζέρια, είναι η απουσία του τοπικού συμβουλίου Αιτωλικού και η αποξένωση του έτσι και αλλιώς ξένου σώματος, της Προέδρου Ματζή και του αντιδημάρχου Μασαούτη. 

Που βρίσκονται όλοι αυτοί, όταν το Αιτωλικό βανδαλίζεται, όταν το Αιτωλικό  υποφέρει από τις ορδές των κρετίνων ;   

Μαθαίνουμε ότι η Ματζή , τελεί χρέη προσωπάρχησας στον εγκλωβισμένο σημερινό δήμαρχο και ο αντιδήμαρχος Μασαούτης μαζεύει ελιές . 

Κανείς απ' όλους αυτούς δεν έχει καταλάβει ούτε το ρόλο του, ούτε τις υποχρεώσεις του .

Νομίζουν ότι η εξουσία είναι ο τελικός στόχος και η σημερινή τους θέση ,  τους εξασφαλίζει μια θέση στην ιστορία .

Κανείς από δαύτους δεν έχει καταλάβει ότι, καταρχήν πρέπει να τιμήσει τους ψήφους που τους έδωσαν οι δημότες και δεύτερον, να απαντήσουν στο ερώτημα, πως ανταποδίδουν τα χρήματα που παίρνουν κάθε μήνα, ως Πρόεδρος ή αντιδήμαρχος .  

Τους υπενθυμίζουμε ότι  ο Γαλάνης και ο καραπάνος και πολλοί σαν αυτούς, τα ίδια πίστευαν και τα ίδια έκαναν , που είναι αυτή τη στιγμή και ποιο είναι το στίγμα τους στην ιστορία ; 

Για όσους ακόμη αιθεροβατούν , τους καλούμε να προσγειωθούν στο τόπο που τους ανέδειξε, τους τίμησε και στον οποίο οφείλουν ακόμη  και την όποια ευμάρεια διαθέτουν αυτούς τους δύσκολους καιρούς .

Δήμαρχε Ξύπνα , 
ο καιρός της άφεσης αμαρτιών πέρασε , η κλίκα που σε πνίγει είναι πρόβλημα της επιλογής σου .

Ο δρόμος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που σε σπρώχνουν οι χαραμοφάηδες, οι οποίοι   σου χτυπούν τη πλάτη, μέχρι να έρθει το τέλος της λανθάνουσας ύπαρξής τους .

 

Μ.Ε.Π