Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Οι Βάνδαλοι της αισθητικής, από τη δημοτική αρχή, συναντήθηκαν με τους Βάνδαλους της καθημερινότητας στο Νιχώρι.









Σε καμιά περίπτωση δεν επιδοκιμάζουμε την ενέργεια κάποιων, να βανδαλίσουν τις τάβλες και το αχούρι που τοποθέτησε η δημοτική αρχή της ιεράς πόλης, προσποιούμενη ότι αυτό είναι στολισμός πρωτεύουσας Δημοτικού Διαμερίσματος, για τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κλίκας που έχει εγκλωβίσει το σημερινό δήμαρχο, θεωρεί ότι τα άλλα κέντρα του δήμου, δεν έχουν βαρύνουσα σημασία για την πορεία του δημοτικού έργου, όσο η εξυπηρέτηση συμφερόντων της εκλογικής πελατείας, της ομαδούλας που διοικεί πλέον, τον ιερό δήμο.

Εξού και το ακαλαίσθητο αποτέλεσμα, από παράγκες λαμπιόνια της κακιάς ώρας και δέντρα που μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν.

  Απ' ότι φαίνεται, η παρεούλα που διοικεί, εκτός των άλλων, δεν διαθέτει καμιά άποψη αισθητικής, αλλά ούτε είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με άλλον, διότι πολύ απλά φοβάται ότι θα χάσει μέρος της επιρροής της, στο δήμαρχο. 




Έτσι ένα μάτσο από βλαχοκουτοπόνηρους παραγοντίσκους του ιερατείου στο δήμο Μεσολογγίου, προκαλεί αντιδράσεις και δίνει έδαφος σε ακραία στοιχεία, όπως αυτά που βανδάλισαν τις δημοτικές τάβλες (σπιτάκι δεν το λες), με συνθήματα και μπογιές. 




Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, αν και πιστεύουμε ότι το τραίνο έχει πάρει ανεπιστρεπτί το κατήφορο.

Η πρακτική ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη ή ακόμη και αν είναι απλά παρεκκλίνουσα θέση , θα πρέπει να τίθεται αυτόματα εκτός δημοτικής αρχής, έχει φέρει τις τοπικές κοινωνίες στα όρια της αντοχής τους. 

Η κλίκα που διοικεί, έχει αποξενώσει το δήμαρχο από τη πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να παραπαίει και να προκαλεί την αναρχία στη διοίκηση, αλλά και στην ίδια τη κοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: