Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Οι Δημότες καθαρίζουν τις ακτές και η Δημοτική Αρχή τα ιδιωτικά οικόπεδα ...






Για ακόμη μια φορά η ζωή απέδειξε ότι, ο μόνος που μπορεί και πρέπει να επιβάλει τη σωστή λειτουργία μιας πόλης , μιας κοινωνίας, είναι μόνο οι δημότες και όχι κάποιο εκλογικό αποτέλεσμα .

Αυτό ακριβώς απέδειξαν οι συνδημότες μας, οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία, καθάρισαν το λιμανάκι του Αιτωλικού, απελευθερώνοντας το  από οκάδες αδιαφορίας, παραγκωνισμού και δυσοσμίας, από όλες τις  δημοτικές αρχές που παρέλασαν από το μεγάλο κτήριο της πλατείας και από το ιερό δημαρχείο του ραδιοφωνικού σταθμού .

Τα λόγια μάλλον περισσεύουν για το έργο που πρόσφεραν αυτά τα παιδιά .





 Λάμπρος Χαρέλος και Σταύρος Μπαρούχος, έκαναν σε όλους εμάς ένα δώρο όχι μόνο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά ομόρφυναν τον τόπο μας με αγάπη,  στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα, σε αυτούς που υποτίθεται ότι διοικούν, αλλά στην ουσία είναι ένα ξένο σώμα για τον τόπο μας. 



Την ίδια ώρα, η επίσημη δημοτική αρχή της ιεράς πόλης, με αντιδήμαρχο τον Μασαούτη και Πρόεδρο τη Ματζή, καθάριζαν ιδιωτικά οικόπεδα, με χρήματα του δήμου, όπου μάλιστα επαίρονταν, γι' αυτό τους το κατόρθωμα, αναβαθμίζοντάς το, ως έργο υποδομής και καθαριότητας.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα, όταν η κλίκα κυβερνά και ο επικεφαλής, με κάθε ευκαιρία αποκεφαλίζει και από ένα συνεργάτη του, μάλλον επειδή τον θεωρεί κρυφό εραστή της εξουσία και του δημαρχιακού θώκου. 

Έτσι,  οι φελλοί επιπλέουν, τα σκουπίδια εδραιώνονται στο πυθμένα του συστήματος και μόνο η αγάπη για το Αιτωλικό μας, από τους απλούς ανθρώπους, μπορεί να καθυστερήσει, την υποβάθμιση  και την απαξίωση. 

Απολαυστικός και ο Πάνος ο οποίος με το καυστικό του χιούμορ, δίνει το στίγμα και το  αίσθημα αβοηθητότητας, που θέλουν να μας επιβάλουν .






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: