Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Υγιεινής για τη χρήση του νερού στο Αιτωλικό: Μπορείτε να κάνετε μπάνιο, αλλά σε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Για γέλια και για κλάματα η ανακοίνωση της Δ. Υγιεινής για το πρόβλημα της καταλληλότητας του νερού στο Αιτωλικό.
Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η ανακοίνωση βγήκε Παρασκευή βράδυ, περίπου στις 10 η ώρα τη νύχτα και ενημέρωνε ότι οι σωλήνες που πριν μετέφεραν κόπρανα, πλέον μπορούν να μεταφέρουν νερό προς πόση χωρίς φόβο και πάθος.

Γιατί ορέ αδέρφια αυτή η πρεμούρα να βγει η ανακοίνωση νυχτιάτικα; Κατανοούμε ότι σε αυτή την υπηρεσία, δουλεύετε με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και έχετε πάρει σοβαρά το ρόλο σας, αλλά μην ξεχνάτε, άνθρωποι είστε και εσείς και πρέπει να ξεκουράζεστε και η επομένη μέρα του θεού ήταν.
Εκτός εάν φοβόσασταν ότι δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι η Αιχμή και δεν θα το δημοσίευε. Ααα όλα κι' όλα, εδώ σας βγάζουμε το καπέλο, έχετε δίκιο. Βάλτε όμως και εσείς από κάτω ότι η ανακοίνωση έγινε με χορηγία της Αιχμής και εντολή μπανιέρα, ώστε να ησυχάσουμε όλοι και μη μας τρώει η αγωνία.

Εάν αναρωτιέστε από που το καταλάβαμε ότι ήταν εντολή μπανιέρα, θα σας απαντήσουμε απερίφραστα ότι έχει την ίδια βλακώδη δομή σκέψης με αυτή του καραπάνου.

Όμως ο κ. Φατούρος, εκτός της επιβεβαίωσης ότι αυτή η ανακοίνωση είναι αποτέλεσμα πολιτικών πιέσεων, μας αποκάλυψε και το ρόλο της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, δια της εκπροσώπου της κ. Σταρακά.
Στο ερώτημα των δικών τους παιδιών, δηλ. της Αιχμής, γιατί αυτή η ανακοίνωση είναι τόσο ασαφής και μπερδεμένη, ο Φατούρος απαντά ότι δεν έχει κάτι να πει και ότι θα πρέπει να απευθυνθούν στην αντιπεριφερειάρχη κ. Σταρακά. ΕΔΩ

Ουσιαστικά ξεμπροστιάζει και αποκαλύπτει το ρόλο της ξανθομαλλούσας κόρης της Περιφέρειας, η οποία δεν ξέρει τίποτα για το έγκλημα, αλλά συμπονά τους Αιτωλικιώτες με την τραγωδία που ζουν εξαιτίας του δημάρχου Μεσολογγίου.

Όσο για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Διεύθυνσης Υγ. οι κάτοικοι θα πρέπει να εφοδιαστούν με το νέο λεξικό του Μπαμπινιώτη, να ανατρέξουν σε ιατρικές δημοσιεύσεις και να προμηθευτούν υλικά σφράγισης των σωματικών τους κοιλοτήτων άνευ μηχανισμού δόνησης διότι υπάρχει ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Εάν νομίζει κάποιος ότι κάνουμε πλάκα ας διαβάσει το παρακάτω κείμενο: ...
Το νερό της Πηγής Κεφαλόβρυσου ως παρέχεται στις προαναφερόμενες περιοχές και λόγω σημαντικής μεταβλητότητας ως έχει αποδειχθεί, κρίνεται μη ασφαλές για ανθρώπινη κατανάλωση αλλά δεδομένου ότι υπόκεινται σε απολύμανση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικιακή υγιεινή, υγιεινή χώρων, υγιεινή σώματος πλην βλεννογόνων, πλυντήρια.

Οπότε, την ώρα που θα κάνετε μπάνιο, τα μάτια, τα αυτιά, ο πρωκτός (κόλος) και γεννητικά όργανα πρέπει να είναι σφραγισμένα με παρωπίδες και ωτοασπίδες, για τον πισινό και για το αιδοίο, αφήνουμε την φαντασία του κάθε χρήστη αυτού του νερού να καλπάσει.
Προσοχή μόνο στα υλικά φέροντα μπαταρίες ή άλλη πηγή ηλεκτρικού ρεύματος, υπάρχει άμεσος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, (όπως προείπαμε). Κατά περίπτωση επιτρέπεται η χρήση μονωτικής ταινίας ή το λεγόμενο τσίγκινο σωβρακάκι, μετά από παραγγελία σε εξειδικευμένα μαγαζιά.

Το σίγουρο είναι ότι ο μπανιέρας λόγο πάχους, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα επαφής του πρωκτού του με το νερό.

Η δε διαδρομή του νερού στο σώμα σας κατά τη διάρκεια του μπάνιου θα πρέπει να είναι από προκαθορισμένα υδάτινα μονοπάτια, τα οποία θα πρέπει πριν την είσοδό σας στο μπάνιο, να έχετε σχεδιάσει με μαρκαδόρο που μπορείτε να προμηθευτείτε στο πλησιέστερο βιβλιοπωλείο.

Καλό θα ήταν επίσης να χρησιμοποιηθούν μαρκαδόροι διαφορετικών χρωμάτων, άλλο για την αριστερή μασχάλη και άλλο για τη δεξιά.

Απαγορεύονται επίσης τα άσματα ή οι γνωστές κραυγές κατά τη διάρκεια της σωματικής απολύμανσης, υπάρχει κίνδυνος κάποια σταγόνα να μπει στο στόμα σας.
Επιτρέπεται μόνο το άσμα του Νίκου Ξυλούρη - ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ και η ιαχή Βενετία της Δημοκρατίας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους προσπαθήσουν να μπανιαριστούν και για όσους δεν τα καταφέρουν και αποδημήσουν εις Κύριον, τους παρακαλούμε να πρεσβεύουν υπέρ ημών.


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι ξεφτιλα.Συμπλευση μπανιερα-κατσιφαρα για τα κονδυλια.Συνυπαρξη αγραμματοσυνης και απύθμενου κρετινισμού