Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Πόσα να αντέξω η γυναίκα; Η μοίρα με χτυπάει πανταχόθεν

Διαβάζω την παρακάτω είδηση και ανατριχιάζω, ένας (μπορεί να ήταν και δυο, δεν είμαι σίγουρη) κρύος ιδρώτας λούζει το καλλίγραμμο κορμί μου, ένα ξαφνικά μούδιασμα σε όλο το είναι μου, από τα περιποιημένα νύχια των ποδιών μου, μέχρι τα φρεσκοχτενισμένα μαλλιά μου.
Μια φωνή - κραυγή βγαίνει από τα όμορφα και στητά μου στήθη.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΛΕΣ;
Εδώ εσύ πας να γκρεμίσεις το όνειρο μιας ολόκληρης ζωής, το στόχο σταθμό για τους κατοίκους πέριξ της πρωτευούσης του νομού μας.
Τι πάει να πει "τελειώνουμε δια παντός με αυτό το κωμικό που επέβαλε το φασιστικό Μεταξικό καθεστώς. Τελειώνουμε με αυτό το γελοίο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου."
Και εμένα; Εμάς όλους; Δεν μας σκεφτήκατε; δεν μας λέτε τίποτα;
Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ... ΙΕΡΟΠΟΛΙΤΕΣ;
Παίζετε ρε σεις με το όραμα μας; Ποιοι είστε τελικά;
ο νικολέων;
Μόνο σε αυτό έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα να καταστρέφει το όραμα,
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, θα κάνω εξέγερση, αν δεν ονομαστώ ιεροπολίτισσα
Ρε σεις, εμείς είπαμε ναι στον "καλλικράτη" γιατί είχαμε όραμα, στόχο ζωής να γευτούμε λίγο, έστω ένα μικρό κοκαλάκι από την ιερότητα της πόλης να δούμε πως είναι και εσείς πάτε να μας το στερήσετε;
Με ποιο δικαίωμα ρε καθίκια ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ και ΕΓΩ ΙΕΡΟΠΟΛΙΤΙΣΣΑ;
Ακούς εκεί, να αποκαλεί ο αντιφρονών συντάκτης γελοίο το να λες ιερά πόλις μεσολογγίου, ο γελοίος.
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή, γιατί πάτε να μας στερήσετε το δικαίωμα να αποκαλούμεθα ιερό δημοτικό διαμέρισμα Αιτωλικού, ιερού δήμου Μεσολογγίουή απλά για συντομία Ι.Δ.Δ.Α.Ι.Δ.Μ. ΚΑΘΙΚΙΑ

Λοιπόν φίλοι Μεσολογγίτες, εικάζω ότι αυτός πρέπει να είναι Αγρινιώτης πράκτορας, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΊΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, αφού όπως καλά γνωρίζεται, κανείς ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ όταν αποκαλούν την πόλη σας - ΙΕΡΑ.

Διαβάστε παρακάτω την άθλια είδηση δημοσίευσε ο κεραμιδόγατος και αν επιλέξετε να την διαβάσατε εκεί, έχει και ωραία σχόλια

Ντροπή σου ρε!!!
Ξεδιάντροπε

Λύνει θέματα ο Καλλικράτης
Ένα από τα πολλά ζητήματα που για την πλειοψηφία των κατοίκων του νομού μας αποτέλεσαν και τη βάση της πτωτικής πορείας του νομού μας τα τελευταία 30 χρόνια ήταν και η μεγαλομανία των Μεσολογγιτών και η κόντρα που ανέπτυξαν με το Αγρίνιο (και πάντα σε όφελος ,τρίτων).
Ευτυχώς όμως ανάμεσα σε όλα τα άλλα (καλά και κακά) ο νέος αυτοδιοικητικός χάρτης που υλοποιείται από τις αρχές του 2011 και μετά τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου άθελα του δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα.
Και η λύση του είναι οριστική και ελπίζουμε μόνιμη. Κατ’ αρχάς τελειώνει τις πρωτεύουσες των νομών. Έτσι δεν θα έχουμε από 1/1/2011 Μεσολόγγι πρωτεύουσα Αιτωλ/νίας. Κατά τον «Καλλικράτη» πλέον το Μεσολόγγι (όπως και οι άλλες πόλεις του νομού θα συνοδεύονται από τη φράση Δυτικής Ελλάδας). Π.χ.: Δήμος Μεσολογγίου Δυτ. Ελλάδας, Δήμος Ξηρομέρου Δυτ. Ελλάδας κ.ο.κ.
Έπειτα τελειώνουμε δια παντός με αυτό το κωμικό που επέβαλε το φασιστικό Μεταξικό καθεστώς. Τελειώνουμε με αυτό το γελοίο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Εφ’ εξής θα υπάρχει πλέον μόνο Δήμος Μεσολογγίου (νέτα-σκέτα). Εκτός και το κίνημα των Μεσολογγιτών απλωθεί και στην Κατοχή, το Νιοχώρι, τη Γουριά ή τη Σταμνά και το Λεσίνι και έχουμε νέα «Ιερά» και «όσια», στον κάμπο της παραχελωϊτιδας.
Και αυτά είναι από τα καλά του Καλλικράτη….




Καρακάξα

ναι ρε, να έχουμε νέα ϊερά" και "όσια", εσύ τι ζόρι έχεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: