Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ένας σοφός θα μας σώσει;

Και ο Κατσουλης ανακοίνωσε όνομα σήμα και ονόματα του συνδυασμου του.
Ευτυχώς, το όνομα αυτού του συνδυασμού, ΔΕΝ περιέχει, ΟΥΤΕ όραμα, ΟΥΤΕ δημιουργία, ΟΥΤΕ διάφορους χαρούμενους ή χαζοχαρούμενους πολίτες στο τίτλο του.
Περιέχει μόνο "αλλαγή πορείας" που είναι ΑΣΦΑΛΩΣ το ζητούμενο για τον νέο Δήμαρχο, για αυτόν που εμείς θα διαλέξουμε στις 7 Νοεμβρίου
Σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα τον ψάχναμε και όταν ψάχνεις πάντα κάτι βρίσκεις
Μέχρι τώρα, μετά από ώρες στον υπολογιστή, μετά από δαιδαλώδεις διαδρόμους της ιστοσελίδας της Νομαρχίας και άλλων ιστολογίων, αποδεικτικών στοιχείων κλπ. ΔΕΝ συλλαμβάνεται, λαμογιεύων.
Πρέπει να τα έχουν καλά κρυμμένα τα μυστικά τους ο... Παπαναστασίου κι αυτός, στο ίδιο μυστικό ντουλάπι. (γιατί ΔΕΝ μπορεί, κάτι μυστικό θα έχουν κρυμμένο αυτοί οι δύο)
Συνεχίζουμε την αναζήτηση
Αν αφαιρέσει κανείς, την πολιτική του περιπλάνηση από την άκρα αριστερά στο προδοτικό και ανάξιο πα.σο.κ. ΔΕΝ βρήκαμε κάτι άλλο.
Αυτό σαφώς, είναι ένα ΜΑΥΡΟ - ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στοιχείο, ΌΧΙ η περιπλάνηση ή η άκρα αριστερά, ΑΛΛΑ η κατάληξη του στο πα.σο.κ.
Αλλά αυτό θα στοιχειώνει τον ίδιον, αν έχει λίγο φιλότιμο
Τώρα δηλώνει ανεξάρτητος και αυτό απαλύνει κάπως τον πόνο μας
Όπως είχαμε γράψει και για τον υποψήφιο περειφερειάρχη της ν.δ. στείλτε μας ότι έχετε, και εδώ είμαστε εμείς να τον βγάλουμε στη σέντρα

Λοιπόν, τα ονόματα τώρα
Δυστυχώς μόνο δύο προς το παρόν από το Αιτωλικό
Σας τα ρίχνω στη μούρη
Αιτωλικό
1. Ακρίδας Πάνος, Αγρότης
2. Γρίβας Νίκος, Δικηγόρος

οι υπόλοιποι είναι εδώ αν γουστάρετε να τους μάθετε

Όπως και στις ανακοινώσεις των ονομάτων των άλλων συνδυασμών ΔΕΝ σχολιάσαμε τα πρόσωπα ένα - ένα, έτσι κάνουμε και τώρα. (ε δεν θα πιάσουμε έχθρα με όλο το Αιτωλικό, ο καθένας έχει την ιστορία του, ΑΛΛΑ και ο καθένας που εκτίθεται σε τέτοιου είδους διαδικασίες, ΠΡΕΠΕΙ να είναι έτοιμος να δεχτεί κριτική)
Στην κρίση σας
Αυτό που καταλογίζουμε σαν + στον Κατσούλη, είναι η αποτελεσματικότητα που έδειξε στον σχηματισμό του συνδυασμού του, αφού σε λίγο, πολύ λίγο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε καμιά εικοσαριά ονόματα.




Εύχομαι, ΑΝ τελικά εκλεγεί, (γιατί κάποιος τελικά θα εκλεγεί, είτε μας αρέσει εμάς, είτε όχι) να είναι το ίδιο αποτελεσματικός σα Δήμαρχος.
Τειρεσίας
Θα περιμένουμε, θα σας ενημερώνουμε
ο τίτλος της ανάρτησης, ΌΧΙ δεν αναφέρεται στον Κατσούλη, ψαχτείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: