Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ε αυτός ο κύριος, είναι απαράδεκτος

Πιστεύετε εσείς, ότι είναι δυνατόν, να υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος σ΄ αυτή τη γη, καλά, τον κατεβάζω τον πήχη, σ΄ αυτό τον δήμο, που να μην εκτιμάει «πολιτικά» τον γιάννη τον άχριστο;
_Ε όχι δα, εγώ μέχρι σήμερα πίστευα ακραδάντως, ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που ΔΕΝ εκτιμάει το τεράστιο έργο του, την κολοσσιαία προσφορά του, τις ανεκτίμητες παρεμβάσεις του, τις ... ασύγκριτες προσπάθειες του, για να έχει το Μεσολόγγι, αυτή τη εικόνα που έχει σήμερα, την υπέροχη εικόνα της παρακμής, σε παράλληλη πορεία με το Αιτωλικό του νικολέωντος.

Πιστεύετε εσείς, ότι είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος σ΄ αυτή τη γη, καλά, τον κατεβάζω τον πήχη, σ΄ αυτό τον δήμο, που να τον έχει απογοητεύσει «πολιτικά» ο νίκος ο (επίσης) άχριστος;
_Ε όχι δα, εγώ μέχρι σήμερα πίστευα ακραδάντως, ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν είναι απολύτως ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας και της αξίας, πως ένας υποψήφιος δήμαρχος, εάν χάσει τις εκλογές, παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος, σας γράφει στα τέτοια του εσάς και τη ψήφο σας και σας ξαναθυμάται πάλι στις αμέσως επόμενες δημοτικές εκλογές με το πολιτικό slogan «να 'μαι, κι εγωωωωώ», οι δε δυο δημοτικοί σύμβουλοι που άφησε «στο πόδι του», να ψηφίζουν και να στηρίζουν αναφανδόν, τις αλλοπρόσαλλες (ενίοτε) αποφάσεις, της χειρότερης δημοτικής αρχής που πέρασε ποτέ από την πόλη, κατά πως λένε οι κακές οι γλώσσες.
Για τους παραπάνω λόγους, ο συνεντευξιαζόμενος κύριος, στο οποίο γίνεται η παρακάτω ερώτηση:
- Ποια η άποψή σας για τις μέχρι τώρα υποψηφιότητες (Ψαράκης, Μουρκούσης, Αναγνωστόπουλος) που έχουν ανακοινωθεί;
Επιτρέψτε μου να μιλήσω μόνο για τους δύο που γνώρισα σαν πολιτικούς άνδρες (σημ. Καρακάξας: λεεεέμε τώρα – και οι δυο, θέλουνε πολλααααά ψωμιά ακόμα για να χαρακτηρισθούν «πολιτικοί άνδρες») μέσα στα Δημοτικά πράγματα δηλαδή τον κ. Μουρκούση και τον κ. Αναγνωστόπουλο.
Ο πρώτος με απογοήτευσε πολιτικά και τον δεύτερο, τον κ. Αναγνωστόπουλο, σαν πολιτικό πάντα, δεν τον εκτιμώ καθόλου. (σημ. Καρακάξας: και στις δύο περιπτώσεις, η λέξη «πολιτικά», μπαίνει απλά. για να κρατήσει τα προσχήματα)

κρίνεται επιεικώς … απαράδεκτος

Εάν σας ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός ο «απαράδεκτος» κύριος δείτε τη συνέντευξη του εδώ.
Πρόκειται για τον κ. Παπαθέου, έναν σοβαρό άνθρωπο (εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω), ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
Επίσης, βγάζει είδηση, λέγοντας ότι του πρότεινε η ν.δ. το «χρίσμα» και εξηγεί γιατί είπε όχι.





Καρακάξα

Δεν υπάρχουν σχόλια: