Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Πάει και τελείωσε

Θα κατέβει!!
Ανυποχώρητος μαθαίνω ότι είναι στο να είναι τελικά υποψήφιος, ο έτερος των γιατρών νίκος μουρκούσης.
Αποφασισμένος ΚΑΙ αυτός δια την σωτηρία ημών ΑΛΛΑ και του ενιαίου δήμου, είναι στην διεξαγωγή της προσπάθειας κατάρτισης ψηφοδελτίου
(σημ: έτσι που το πάνε οι υποψήφιοι σωτήρες μας, βλέπω ότι θα είναι περισσότεροι οι υποψήφιοι από τους ψηφοφόρους).
Πλην όμως ο ιατρός μας, όπως και ο άλλος ιατρός μας, αλλά και ο άλλος των άλλων ιατρός μας επίσης, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ... "ΧΡΙΣΜΑ". (σημ: ε, είδε κι απόειδε ο μαύρος, ότι ο σαμαράς δεν το έχει πάρει χαμπάρι ότι πάει σε εκλογές, για να χρίσει" υποψήφιους, τους έριξε μια μούντζα, βρε δεν πάτε στο διάολο λέει) και ως εκ τούτου θυμήθηκε λέει ξαφνικά, ότι μπορεί και μόνος του να πάρει το δήμο και ας είναι άχριστος (τα έχουμε πει αυτά, χωρίς χρίσμα δηλαδή).
Θυμήθηκε λέει πάλι ξαφνικά, ότι είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
Βεβαίως, εάν του είχε γίνει το χατήρι και είχε "χριστεί" θα ήταν λάβρος νεοδημοκράτης, ενώ τώρα μαθαίνω ότι χαριεντίζεται και λίγο με τον καρατζαφέρη.
Τον καρατζαφέρη, που θα θυμόσαστε φαντάζομαι ότι συνυπέγραψε αντάμα με τον τζέφρι, το μνημόνιο ξεπουλήματος της ζωής μας.
Θα δούμε, θα δούμε, we will see

o Δημοσιογράφος

θα δούμε αν πράγματι χαριεντίζεται η γλυκοκοιτάει προς το ΛΑ.Ο.Σ. ο γιατρός μας, εσείς όμως πάρτε μια αναμνηστική φωτογραφία για να μην ξεχνιέστε.
Αλήθεια ρε συ γιατρέ, το ποσοστά είχες πάρει τις προηγούμενες εκλογές που προσπάθησες ξανά-μανά να γίνεις δήμαρχος.
Πόσες φορές πρέπει δηλαδή να κατέβεις για ν ακαταλάβεις ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ;
Το δις εξαμαρτείν γιατρέ μου, ουκ ανδρός σοφού, το τρις, ούτε και του μ....αμουρκούσης - μουρκούσης - μουρκούσης - μουρκούσης - μουρκούσης - μουρκούσης -


Τειρεσίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κανας γιατρός ρε παιδιάάάάάάάάά