Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Το υπεσχέθη, ε αφού το υπεσχέθη .... ετελείωσε

Διαβάζω μια είδηση
.... μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, με την ολοκλήρωση των αξόνων Λευκάδα - Άκτιο - Αμβρακία και Αμβρακία - Αντίρριο (τμήμα Ιονίας Οδού) οι αποστάσεις μικραίνουν κατά πολύ χρονικά, φέρνοντας τον κόσμο ουσιαστικά κοντά στα δυτικά παράλια. Η απόσταση μεταξύ Λευκάδας και Αντιρρίου θα μειωθεί κατά 45 λεπτά περίπου, η απόσταση Λευκάδα Αθήνα θα γίνεται σε λιγότερο από 3 ώρες, ενώ και η απόσταση Λευκάδα Θεσσαλονίκη δεν θα ξεπερνά τις 3,5 ώρες.
Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Μεγάλων Έργων αποφασίστηκε η επιτάχυνση των απαραίτητων διοικητικών και νομοθετικών ρυθμίσεων για τα μεγάλα έργα.... μπλα, μπλα, μπλα, .....
Τι συμπέρασμα βγάζουμε από την παραπάνω είδηση;
ότι οι πάντες τρέχουν για να... ολοκληρωθούν τα έργα, υπάρχει ένας εργασιακός οργασμός, προκειμένου να επωφεληθεί το σύνολο, να αναβαθμιστεί η περιοχή μας,/
Και με την ολοκλήρωση, θα έρθει ο νομάρχης, ο βουλευτής, ο υπουργός και ο κάθε σκατάς παρατρεχάμενος να πάρει τα συχαρίκια, να του πούμε ευχαριστώ, να βγάλει λόγο όπου θα πει πόσο πολύ νοιάζεται για εμάς, και πόσο αποφασισμένος είναι ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα.
Αίφνης, ενθυμούμαι ότι κάπου στο αρχείο μου, έχω κάτι σχετικό με αυτό το έργο.
Αρχίζω να ψάχνω..... δε το βρίσκω, τι κακό είναι αυτό ρε παιδάκι μου, όταν θέλεις κάτι να μην το βρίσκεις ποτέ και όταν δεν το χρειάζεσαι να είναι συνεχώς μέσα στα πόδια σου.
Συνεχίζω το ψάξιμο, το βρίσκω
Αχάά, καλά το θυμόμουνα
Δείτε τι έψαχνα


μάλιστα, το 1972, ο σεβαστός νομάρχης κ. καλογεράτος, υπεσχέθη, ότι θα προσπαθήσει, να γίνει το έργο.
Ποιο έργο;
Ο δρόμος που θα ενώνει το Αντίρριο με την Λευκάδα

38 ολόκληρα χρόνια πριν, το υπεσχέθη ο σεβαστός κ. νομάρχης (και για να το υπεσχέθη, πάει να πει ότι ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)
και θα έρθει σήμερα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΟΣ 40 χρόνια, ο κάθε υπουργίσκος, να του πούμε μπράβο, να πάρει τα εύσημα, να μας αποδείξει την αποφασιστικότητά του και να εξάρει το έργο της κάθε κολοκυβέρνησής του.

Αντί να αποζημιώσει τους επαγγελματίες για τα διαφυγόντα κέρδη όλων αυτών των ετών
Αντί να κομίσει ανταλλάγματα για τους Δήμους που ζημιώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από την μη κατασκευή του έργου
Αντί να έρθει και να ζητήσει συγγνώμη ο καθίκης, θα έρθει να τον χειροκροτήσουμε
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ;;;;



ουστ καθίκια, ψεύτες, απατεώνες
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ,
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ



Μέσος Μαύρος Δάχτυλος


στη φωτό μας .... "το υπεσχέθη"
για την ιστορία, το απόσπασμα είναι από την εφημερίδα "ΠΑΝΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ", πόυ έξεδιδε επί χούντας ο δημοκρατικός μεγαλοεκδότης spyrous

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να γιατί έκανε φτερά το αρχείο του δήμου. Τυχαίο; Δε νομίζω.....
-Μνήμη-