Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Με χαλάει;

Σίγουρα με χαλάει γιατί είναι "χρισμένος", σίγουρα με χαλάει γιατί είναι κομματικός, σίγουρα με χαλάει γιατί το κόμμα του προϋπήρξε του πα.σο.κ. και φέρνει ένα τεράστιο μέρος της ευθύνης της σημερινής κατάστασης.
Το κόμμα του, η ν.δ. συγκυβέρνησε την Ελλάδα, τα τελευταία 36 χρόνια, αυτός όμως τα είδε όλα καλά και αποφάσισε να ενταχθεί.
Για ποιον μιλάω ή μάλλον γράφω; Για αυτόν τον .. παπαναστασίου που ανακοίνωσε και έχρισε ο σαμαράς για υποψήφιο περιφερειάρχη
ΔΕΝ με χαλάει (για να μην είμαι συνέχεια αρνητικός) ότι είναι νέος σε ηλικία και αυτό το γεγονός από μόνο του, του δίνει bonus.
Δεν με χαλάει επίσης ότι όπως βλέπω στο βιογραφικό του, ασχολήθηκε με τα αυτοδιοικητικα σε ηλικία 32 χρονών, δηλαδή σπούδασε, δούλεψε πρώτα και μετά ασχολήθηκε και με το ψώνιο του.
Δεν με χαλάει πάλι και το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι κρατικοδίαιτος, επιτέλους εμφανίζεται κάποιος που ΔΕΝ είναι συνδικαλιστής σε κάποιο δημόσιο φορέα.
Όμως, κοιτώντας το βιογραφικό του, βλέπω στο τέλος ότι "Από το Σεπτέμβριο του 2004 έως τον Οκτώβριο του 2005 διετέλεσε Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο)".
Εκεί τώρα τι δουλειά είχε μηχανικός άνθρωπος.
Ε εντάξει θα μου πείτε, έκανε κι αυτός μια μικρή αρπαχτή, στο παιχνίδι είναι.
Δεν ξέρω, δεν ξέρω, θα τον ψάξω παραπάνω, έχω στείλει τα λαγωνικά και ψάχνουν, υπήρξε και αντινομάρχης επί αμαρτωλής νομαρχίας σταμάτη, υπήρξε και πρόεδρος της Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Αιτ/νίας (ΑΝΑΙΤ Α.Ε), και όπως καταλαβαίνετε σε αυτές τις θέσεις, υπάρχει πάντα πολύ χώμα να σκαλίσεις.
Θα σας κρατώ ενήμερους, όμως όποιος έχει κάτι, καλό ή κακό για αυτόν τον παπαναστασίου, να το στείλει και βλέπουμε.

Έως τότε, ισχύει η πάγια θέση των Μ.Ε.Π.
Τιμωρήστε τους έγχρωμους υποψήφιους



Δεν καταλαβαίνω γιατί ΠΡΕΠΕΙ, κατά πως λέει ο κυρ΄αντώνης ο σαμαράς, να κερδίσει η ν.δ. σε αυτές τις εκλογές.
Για να πάρει λέει το μήνυμα το πα.σο.κ. λες και δεν ήταν αυτοί κυβέρνηση δέκα μήνες πριν.
Τι λες ρε μαστραντώνη;

Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: