Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτέλους

Γνωρίσαμε και έναν άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια μέσα από τη κλειστή κάστα των εξουσιοκάπηλων.
Τον Γιάννη Ψαράκη, που όπως ξέρετε όλοι, εξελέγη από το πα.σο.κ. για το χρίσμα του υποψήφιου δήμαρχου και προχθές ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη διαδικασία.
Διαβάστε την ολιγόλογη αλλά με τεράστια περιεκτικότητα, ανακοίνωση που εξέδωσε για να ανακοίνωση την απόσυρσή του.
Όπως γνωρίζετε, προσφάτως η αρμόδια Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, ότι, με στηρίζει ως υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, αφού η αναμφισβήτητη υπεροχή μου καταγράφηκε στις δημοσκοπήσεις που διενήργησε το κίνημά μας, γεγονός που τιμούσε τη μέχρι σήμερα πορεία μου στα κοινά και γι αυτό το λόγο εξάλλου αποδέχθηκα τη στήριξη. (πράγμα που είναι απολύτως αληθινό στο σημείο που αφορά την πορεία του Ψαράκη στα κοινά, την οποία πορεία δεν βαρύνει καμία λαμογιά, ούτε καν σκιά σκανδάλου - πράγμα ΕΝΤΕΛΩΣ ανεπίτρεπτο για ΚΑΘΕ πασόκο που σέβεται το εαυτό του και είναι σε θέση εξουσίας)
Ξεκινώντας την... προσπάθεια δημιουργίας ευρύτερου μετώπου για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος αυτού, με σκοπό την ανασυγκρότηση και αναβάθμιση του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου (συμφωνούμε απολύτως, γιατί αυτός πρέπει να είναι ο στόχος αυτή τη στιγμή, που και οι τρείς Δήμοι που συγκροτούν τον νέο ενιαίο Δήμο, βρίσκονται σε ξεχαρβάλωμα, παρακμή και βουλιάζουν οικονομικά. Άρα λοιπόν το ζητούμενο για το νέο Δήμαρχο είναι ένας και σαφές, η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ και στη συνέχεια με το καλό να έλθει και η αναβάθμιση. Όλες οι άλλες οι αηδίες του γιάννη του άχριστου για ΟΡΑΜΑΤΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, φούμαρα στα κάρβουνα δηλαδή, σαν αυτά που πούλαγε ο ανίκανος και επικίνδυνος νικολέων, όπως ακριβώς τα διδάχτηκε από το ΙΕΚ πα.σο.κ. Μπουρδολογίας, Αοριστολογίας, Παπαρολογίας και Ψεύδους, παρακαλώ να περιμένουν. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ), στα νέα δεδομένα και με δεδομένη επίσης την αίγλη του ιστορικού βάρους του, διαπίστωσα με ευχαρίστηση, την άμεση και ζεστή αποδοχή της υποψηφιότητάς μου απ’ όλη την κοινωνία και τους σκεπτόμενους πολίτες του νέου Δήμου. (δεν είχε όμως υπολογίσει του άλλους, τους ανεγκέφαλους, τους παραδοσιακούς «βαθείς πασόκους», που λυμαίνονται στα τα κακά σκυλιά τόσα χρόνια την χώρα, κι ακόμα ΔΕΝ χόρτασαν. Τα κοπρόσκυλα)
Όμως, με έκπληξη και πικρία, κατά τη διαδρομή αυτή εισέπραξα και δέχθηκα εμφανή και υπόγειο πόλεμο –κατά κυριολεξία- από θεσμοθετημένα όργανα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, (να εννοεί άραγε, τη νομαρχιακή επιτροπή του πα.σο.κ. που διακαώς, επιθυμούσε γιάννη άχριστο, ακριβώς επειδή είναι της ίδιας συνομοταξίας; ΝΑΙ, είναι η απάντηση, αυτούς εννοεί, τους πρασινοφρουρούς ιδίων συμφερόντων, τα ιδιοτελή κομματόσκυλα) τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, (να εννοεί άραγε την συνομοταξία βερελή, που αν και βεβαρυμμένος με εξεταστικές και ανακριτικές, συνεχίζει να θέλει να παίζει ακόμα παιχνίδι, υπέρ των παιδιών του; Και παιδιά του είναι ο γιάννης ο άχρηστος - σε αυτή την περίπτωση το άχρηστος γράφεται με Η- και ο νίκος – νίκος ο εντελώς άχρηστος, που έβαλαν σε παράλληλες πορείες καταστροφής απαξίωσης ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, τις δύο πόλεις μας; ΝΑΙ, είναι η απάντηση αυτούς εννοεί) η δε ραδιουργία (πάγια τακτική του πα.σο.κ με δημιουργό και κύριο εκφραστή της τον λαλιώτη) και το κλίμα νοσηρότητας (αυτό ήταν ΠΑΝΤΑ το πα.σο.κ Γιάννη, εσύ ήσουν πολύ ρομαντικός για να το αποδεχτείς) που εκπέμπουν οι υποτιθέμενοι σύμμαχοί μου, (κανένα σύμμαχο ΔΕΝ είχες ΠΟΤΕ, ΣΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ, - και εδώ-και εδώ-και εδώ-ακριβώς όπως την έχουνε στήσει τώρα και οι άλλοι, οι γαλάζιοι, στον πρεβεζάνο) ξεπερνούν κάθε όριο οργιώδους φαντασίας.
Επειδή η αξιοπρέπεια, το ήθος μου και η πολιτική μου μέχρι τώρα πορεία, δεν επιτρέπουν να ανεχθώ ή να συμβαδίσω με τη νοσηρή και προσβλητική για σκεπτόμενο άνθρωπο τακτική και στρατηγική ιδιοτελών και διαπλεκόμενων εγκεφάλων, με την παρούσα, σας δηλώνω ότι, αποσύρομαι οριστικά και αμετάκλητα από την υποψηφιότητα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, προς διαφύλαξη της προσωπικής μου αξιοπρέπειας.
Με τιμή
ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΑΚΗΣ
Μπράβο Γιάννη Ψαράκη, τα έχεις πολύ ΜΕΓΑΛΑ





ο Δημοσιογράφος
ακούστε κάτι πράσινα πασοκόσκυλα της νομαρχιάκης επιτροπής του άθλιου και προδοτικού πα.σο.κ , εάν θέλετε να παίζεται "παιχνίδια εξουσίας" παίξτε τα στο Αγρίνιο ή όπου αλλού γουστάρετε, μακριά από εμάς.
Αρκετά δεινά έχουν οι πόλεις μας από τους «εκλεκτούς φίλους σας», αρκετή οπισθοδρόμηση έζησαν από τους μηδενιστές αχυρανθρώπους σας, γιάννη άχρηστο, (ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση το άχριστος γράφεται με Η άχρηστος) και νίκο – νίκο εντελώς άχρηστο.
Παίξτε το παιχνίδι σας με τον εκλεκτό σας κ. απίθανο, τον διευθυντή camping, που είναι του χεριού σας, γιατί αυτό ψάχνετε, ευκολοδιαχειρίσιμους , για να κάνετε εσείς κουμάντο, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΙΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
Δεν θα αφήσουμε τους εκλεκτούς σας να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.
Δεν θα κερδίσετε ΤΙΠΟΤΑ αυτή τη φορά
Θα υποστείτε τεράστια ήττα και δεν θα ξέρετε από που σας ήρθε.
Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να σας θυμίσω αυτό μαζί με δυο δημοσιεύματα της Αιχμής. αυτό & αυτό
Πιστεύουμε ότι, με την ένδεια υποψηφίων που υπάρχει, είναι η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ στιγμή, να εκδηλωθεί μια ανεξάρτητη κίνηση, με ένα ικανό άνθρωπο, (ιδανικά της αυτοδιοίκησης) που να συσπειρώσει άξιους, μη στιγματισμένους, μακριά (όσο μπορεί να γίνει αυτό) από τους διάφορους νυν δημοτικούς συμβουλίσκους και εμείς θα την εξετάσουμε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, γιατί στο τέλος το ξέρουμε όλοι μας, ότι κάτι θα πρέπει να ψηφίσουμε, ευτυχώς ή δυστυχώς.
Θα περιμένουμε ελπίζοντας

Δεν υπάρχουν σχόλια: