Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Μονομαχία στο el mislogi

Άκουσον, άκουσον, θα κάνει λέει δημοσκόπηση (gallop στα ελληνικά), η ν.δ. για να βρει λέει, ποιος είναι λέει ο καταλληλότερος λέει, για υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου λέει.
Και καταλληλότερος θα είναι εκείνος που θα ψηφίσουν οι οπαδοί του κόμματος, στη δημοσκόπηση
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, καααάλα κρασά, ζήσε μάη μου να φας τα τέτοια μου και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Θυμήθηκε η ν.δ. 44 ημέρες, 23 ώρες και 31 λεπτά πριν ανοίξουν οι κάλπες, να κάνει δημοψήφισμα λέει. Αυτό το κόμμα, λέγεται αντιπολίτευση, αυτό το κόμμα θα κρίνει την κυβέρνηση για τα ηλίθια και αντιαναπτυξιακά μέτρα που παίρνει, θα αντισταθεί και θα προστατέψει τα συμφέροντά μας. Αυτό το κόμμα, όταν με το καλό φύγουν οι παλιάτσοι του πα.σο.κ. θα το ψηφίσουν μερικοί για να γίνει αυτό παλιάτσος, στη θέση του παλιάτσου. Και θα κληθούν τότε ΑΥΤΟΙ, που δεν μπορούν να συνεννοηθούν και να αποφασίσουν ποιον θα στηρίξουν για δήμαρχο, να αποφασίσουν,για την οικονομία και τα εθνικά θέματα.
Ρε αέι στο διάολο από κεί. Πρέπει να είμαι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ... μαλάκας για να τους ψηφίσω, ΑΛΛΑ σας έχω εμπιστοσύνη, ένα σωρό από ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ μαλάκες στη πιάτσα.
Που πάμε;
Τι άλλο περιμένει αυτή την τριτοκοσμική χώρα, όπως την κατάντησαν, αυτή τη χώρα που γέννησε τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία.
Αλλά συνεχίζω με τη ν.δ.
Δεν φτάνει λοιπόν που κάνουν ότι είναι δυνατόν να χάσουν, αλλά σκοτώνονται κι αυτοί που απέμειναν, μεταξύ τους.
Διαβάστε
"Ο πρώην δήμαρχος Γ. Πρεβεζάνος είναι πυρ και μανία και με έγγραφό του προς την Ρηγίλλης προειδοποιεί πως..." άρχισαν να ανταλλάσσουν έγγραφα με προειδοποιήσεις, καταλαβαίνετε σε πόσο χαμηλό σημείο έχουν πέσει,"Είναι φυσικό και επόμενο η Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται σε δεινή θέση" έ όχι δα σε δεινή θέση, τελειωτικά ΧΑΜΕΝΟΙ, με όποια έννοια της λέξης προτιμάτε, "Το κόμμα αναζήτησε ως διέξοδο ένα γκάλοπ ώστε να μετρηθούν οι εναπομείνασες (προσέξτε τη λέξη, οι εναπομείνασες, ότι έμεινε δηλαδή, ότι περίσσεψε, ο κατιμάς) υποψηφιότητες και συγκεκριμένα κάποιος εκ των κ.κ. Πρεβεζάνου, Μουρκούση, Καραπάνου και Καρανικόλα που έχουν εκδηλώσει εγκαίρως και μετ’ επιτάσεως την επιθυμία τους να κατέλθουν έχοντας το χρίσμα". Όπα - όπα, ποιοι είναι αυτοί που "έχουν εκδηλώσει εγκαίρως και μετ’ επιτάσεως την επιθυμία τους να κατέλθουν έχοντας το χρίσμα", ο νίκος αναγορευτεί άχριστος, επειδή ακριβώς επειδή λεονταρίζει, ότι ΔΕΝ θέλει το χρίσμα. Το ίδιο όμως βρυχάται και ο καρανικόλας και βγάζει πανηγυρικούς ότι το κόμμα τον εμπαίζει και "διορίζει" υποψήφιους κλπ. Τι συνέβη ξαφνικά; Όλα τα λεοντάρια τελικά απεδείχθησαν λέαινες; Τέτοιο δήμαρχο θέλει να μας μοστράρει η ν.δ.;
Λέαινα σε κοστούμι λέοντα;
Ε αει στο διάολο από κει, ΧΑΜΕΝΟΙ, με όποια έννοια της λέξης προτιμάτε
Συνεχίζω τα ωραία
"Στα παραπάνω αντέδρασε έντονα όμως ο κ. Πρεβεζάνος και αναφέρει πως ήταν σαφής, ήταν διατεθειμένος να κάνει πίσω εάν η ΝΔ ανέβαζε τον πήχη και υποστήριζε κάποιον εκ των Κοντού - Λιβανού" (παραδέχεται δηλαδή από μόνος του, ότι είναι μικρός, λίγος και ότι ο πήχης ΠΡΕΠΕΙ να ανέβει. Αυτός, θέλει εάν είναι υποψήφιος, να τον ψηφίσουμε για δήμαρχο.
Μνήσθητι μου κύριε!!!!
Τι μας λες ρε μάστορα, είναι ψηλά ο πήχης με τον κοντό; Αφού είναι κοντός, πόσο ψηλά μπορεί να είναι ο πήχης, άντε ίσα ίσα, για να περάσει από κάτω κάνας κοντός.
Αλλά και ο λιβανός, να είστε σίγουροι, ότι στα τέτοια του ο δήμος σας, στη βουλή θέλει να πάει ο άνθρωπος να αράξει, που να τραβιέται τώρα με τα δημοτικά. Είναι ο πιο θερμός υποστηρικτής του Σταμάτη, (αααάλλος υποκριτής κι αυτός - τον σταμάτη εννοώ- , ΔΕΝ αφήνει τη βουλευτική έδρα, οοοόχι περιμένει να δει τι θα γίνει πρώτα, αν κερδίσει, εντάξει, αν όμως χάσει, παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος, λέει ένα δυστυχώς χάσαμε και πάει πίσω στη καρεκλίτσα του, στη βουλή, σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί στην αντιπολίτευση του δήμου, με τα προβλήματα της πόλης. Στα τέτοια του κι αυτουνού το Αγρίνιο). Αλλά και εσείς της ν.δ., ποιον βρήκατε να ψηφίσετε, τον είδατε πετυχημένο νομάρχη, είπατε να τον επιβραβεύσετε να τον κάνετε βουλευτή.
Ξυπνήστε επιτέλους ρε παιδιά, σας παρακαλώ δηλαδή.
Γι αυτό ο λιβανός είναι ο πιο θερμός του υποστηρικτής, για τη καρεκλίτσα της βουλής γίνονται ΟΛΑ.
Αλλά εάν είχε κι αυτός λίγη τσίπα πάνω του, και αφού αγαπάει κι αυτός τόσο πολύ το τόπο και εμάς, έπρεπε μόνος να αρπάξει την ευκαιρία για να προσφέρει πραγματικό έργο, να βρεθεί μέσα στον κόσμο. Αλλά αυτός , σφύριζε αδιάφορα.
Μιλάτε σοβαρά; Ατόν θέλατε για δήμαρχο; Αυτός είναι ο ψηλωμένος πήχης;
Νομίζετε ότι αντέχει ο τόπος κι άλλα χαμένα χρόνια;
Στη συνέχεια λέει η είδηση "Επιπρόσθετα ο κ. Πρεβεζάνος έθεσε το κόμμα προ των ευθυνών του - (άραγε το έθεσε το κόμμα και προ των ευθυνών του, για το βατοπέδι, για τη siemens, για τα ομόλογα, για τους κουμπάρους, για, για, για για...) - αναφέροντας πως δημιουργείται η εντύπωση πως η καθυστέρηση είναι σκόπιμη για να οδηγηθεί η ΝΔ σε αδιέξοδο και υπάρχει μεθοδευμένη επιλογή από κάποιους υπέρ του κ. Μουρκούση". Αν η ν.δ. "μεθοδεύει" την επιλογή της, υπέρ του νίκου του άχριστου, τότε τα θερμά μου συγχαρητήρια διότι επιλέγει ένα δυνατό άλογο της αυτοδιοίκησης, που καταφέρνει δεν καταφέρνει να πάρει 10% και μετά, να τα παρατάει και να φεύγει, πεισμωμένος σαν μικρό παιδάκι που έχασε. Μπράβο και ΠΑΛΙ μπράβο.
Παρακάτω λέει
"Ο πρώην δήμαρχος δεν κρύβει την ενόχλησή του και για ένα άλλο γεγονός: ότι στην δημοσκόπηση που φέρεται να ξεκίνησε χτες συμπεριελήφθη ο κ. Μουρκούσης όχι ως ανεξάρτητος ή αντάρτης, αλλά ως υποψήφιος της ΝΔ παρότι ο ίδιος εδώ και καιρό έδειξε να αγνοεί τις διαδικασίες του κόμματος".
Για τον καρανικόλα, δεν λέει τίποτα, χέστηκε για δαύτον, ΔΕΝ τον φοβάται.
Α ρε καρανικόλα, στο ξάνα είπα παιδάκι μου, κάτσε να εξετάσεις κάνα κάτουρο, αυτοί θα σε φάνε για πρωινό, είναι professional bustards.
Και τελειώνει η είδηση
"Είναι προφανές πως η ΝΔ βρίσκεται σε τεράστιο δίλημμα ενώ όσο καθυστερεί η απόφαση τόσο λιγοστεύουν οι ελπίδες μιας καλής εμφάνισης και μάλλον όχι επικράτησης…"

Καλά παιδιά, μαλακίες εσείς, μαλακίες οι άλλοι, οι πράσινοι, στο καβούκι τους οι κόκκινοι, θα γίνει καμιά στραβή, θα πάρει τον δήμο ο γιάννης ο άχριστος και θα τραβάτε όλοι μαζί τις πρωκτοτριχές σας.
Και θα σας τσούζειιιιι!!!



Τειρεσίας
(όχι ότι εσείς είστε καλύτεροι, αλλά ο γιάννης ό άχριστος, νομίζω ότι ΔΕΝ παίζετε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: